Κάποιος… «Εθνικός Ρεπουμπλικανικός Στρατός της Ρωσίας» ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία της κόρης του Α. Ντούγκιν


 
Η Δύση θέλει πάσει θυσία να απεμπλακεί από την δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα

Ο «Εθνικός Ρεπουμπλικανικός Στρατός της Ρωσίας» ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία της κόρης του Αλεξάντερ Ντούγκιν.

Μάλλον πρόκειται για οργάνωση-«ξεκάρφωμα» για να απεμπλακεί η Δύση και η Ουκρανία από την ευθύνη για τον θάνατο της Ντάρια Ντούγκινα.

Όλα δείχνουν πως ο στόχος της δολοφονικής ενέργειας ήταν ο ίδιος ο Αλεξάντερ Ντούγκιν αλλά από «λάθος» χτυπήθηκε η Ντάρια Ντούγκινα η οποία και οδήγησε το αυτοκίνητο του πατέρα της με τον ίδιο να ακολουθάει με άλλο όχημα.

Φυσικά θα στηθεί το ανάλογο αφήγημα από τα δυτικά ΜΜΕ περί εσωτερικού «ξεκαθαρίσματος» λογαριασμών στην Ρωσία και θα πραγματοποιηθούν «βαρύγδουπες αναλύσεις» που στο τέλος θα καταλήγουν πως θα φταίει ο… Πούτιν γιατί ξύπνησε στραβά το πρωί.

Φυσικά εννοείται ότι τέτοιες «οργανώσεις» είναι χρήσιμες για την επίτευξη γεωπολιτικών και πολιτικών στόχων.

Oι «αγωνιστές» αναφέρουν στην προκήρυξή τους ότι:

«Είμαστε Ρώσοι ακτιβιστές, στρατιωτικοί και πολιτικοί, επί του παρόντος επίσης παρτιζάνοι και μαχητές του Εθνικού Ρεπουμπλικανικού Στρατού, και θέτουμε εκτός νόμου τους πολεμοκάπηλους, τους κλέφτες και τους καταπιεστές των λαών της Ρωσίας.

Ανακηρύσσουμε τον Πρόεδρο Πούτιν σφετεριστή της εξουσίας και εγκληματία πολέμου που παραβίασε το Σύνταγμα, εξαπέλυσε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο μεταξύ σλαβικών λαών και έστειλε Ρώσους στρατιώτες σε βέβαιο και παράλογο θάνατο.

[…] Θα ανατρέψουμε και θα καταστρέψουμε τον Πούτιν! […] Ανακηρύσσουμε συνένοχους του σφετεριστή όλους τους ρωσικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους και τους αξιωματούχους της περιφερειακής διοίκησης. Θα σκοτώσουμε κάθε έναν από αυτούς που δεν θα παραιτηθεί.

Ανακηρύσσουμε συνεργούς του σφετεριστή όλους όσοι εργάζονται για τα σώματα ασφαλείας. Θα σκοτώσουμε όλους όσοι δεν καταφέρουν να καταθέσουν τα όπλα και να υποχωρήσουν από τις θέσεις τους.

Δηλώνουμε ότι το στρατιωτικό φορτίο, και το φορτίο όλων όσοι επωφελούνται από τον πόλεμο ή βοηθούν στη χρηματοδότησή του, είναι νόμιμοι στόχοι που θα καταστραφούν από εμάς.

[…] Καλούμε τους στρατιώτες του ρωσικού στρατού να σταματήσουν να πυροβολούν εναντίον των αδελφών μας από άλλες χώρες: Γεωργία, Συρία, Ουκρανία και άλλες χώρες».

Ο Εθνικός Ρεπουμπλικανικός Στρατός προτρέπει όλους τους Ρώσους πολίτες να ενταχθούν στις τάξεις του και «να σηκώσουν τη λευκή, τη γαλανόλευκη σημαία της νέας Ρωσίας αντί για την τρίχρωμη που ατιμάστηκε από την κυβέρνηση του Πούτιν».

Δηλαδή πάλι καλά που δεν δήλωσαν και Ουκρανοί ή πράκτορες της MI6 ή της CIA. Πιο πιστευτοί θα γινόντουσαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια :