Οι προφήτες λένε ότι θα υπάρξει αρπαγή τον Σεπτέμβριο και μετά θα αρχίσει η Αποκάλυψη.

 

Μετά την επίσκεψη της Νάνσι Πελόζι στην Ταϊπέι, οι κινεζικές αρχές έχουν προκαλέσει πρωτοφανή ξεσπάσματα θυμού, με πρωτοφανείς πυροβολισμούς προς το νησί, και οι αναλυτές σε όλο τον κόσμο χτυπούν τώρα τα μυαλά τους για το αν αυτό είναι απλώς θόρυβος για να καλύψουν την αμηχανία του Πεκίνου ή αν η Κίνα προετοιμάζει πραγματικά μια εισβολή στο νησί με σκοπό να προκαλέσει τις ΗΠΑ.

Οι αναλυτές έχουν βέβαια τις δικές τους απόψεις για το ποια θεωρούν ότι είναι η πιο σωστή εξέλιξη, αλλά οι ευαισθητοποιημένοι τώρα κατά κάποιο τρόπο ομόφωνα επικρατεί ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος θα ξεκινήσει ακριβώς εξαιτίας της Ταϊβάν. Δύο από αυτές τις νέες προφητείες παρουσιάστηκαν στο κοινό χθες από το κανάλι του Stas Kim:Το μόνο πράγμα που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι η Ταϊβάν αναφέρεται από πάστορες και προφήτες ως η αιτία του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου εδώ και περίπου 50 χρόνια. Αλλά μας έκαναν εντύπωση τα τρομακτικά σχόλια ορισμένων θεατών κάτω από το βίντεο – το πρόβλημα είναι ότι τέτοια μηνύματα υπάρχουν στο Διαδίκτυο τώρα, ακόμη και μακριά από τη θρησκεία οι άνθρωποι βλέπουν σωρηδόν παράξενα όνειρα:

Irina Pokoruk: Η κόρη μου (7 ετών) είδε ένα όνειρο σήμερα (08.08.22). Η οικογένεια γιόρταζε τα γενέθλια του θείου της. Ήταν τα γενέθλιά του στις 16.09. Και ένας πυρηνικός πύραυλος πέταξε μέσα. Δεν είδε την έκρηξη. Δεν ισχυρίζομαι ότι το όνειρο είναι από τον Θεό. Ζούμε στην Ουκρανία, οπότε έχουμε πυραύλους, δυστυχώς, συχνά. Αλλά το όνειρο είναι παράξενο. Και πριν από μερικούς μήνες η κόρη μου είδε τον Ιησού και την Αρπαγή μας στο όνειρό της.

Olga Gr: Ο σύζυγός μου είδε ένα όνειρο πριν από τον πόλεμο, όπου βλέπει πυρηνικό μανιτάρι από το παράθυρο και προλαβαίνει να μας αγκαλιάσει και αυτό είναι όλο. Και είδα ένα όνειρο πριν από τον πόλεμο ότι δεν υπάρχει ψυχή στο δρόμο και βλέπω μια ομίχλη να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον ορίζοντα. Αντιλαμβάνομαι ότι όταν φτάσει σε εμάς, θα είναι το τέλος. Και τρέχουμε μέσα στο σπίτι και συνειδητοποιούμε ότι έχουν απομείνει λίγα λεπτά… Νομίζω ότι τα δύο όνειρα συνδέονται μεταξύ τους. Τους θυμήθηκα χθες μετά την είδηση για τις νάρκες στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια. Ο Θεός έδινε επίσης όνειρα για πόλεμο έξι μήνες πριν. Και για τρίτη μέρα τώρα, η κόρη μου μου λέει ότι θα πετάξουμε στον ουρανό ως Άγγελοι και ο Ιησούς στο Θεό, αν και η κόρη μου είναι 4 ετών και δεν της έχω πει τέτοια πράγματα.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία αντιμετωπίζει πολύ άσχημα τους άλλους κλάδους του Χριστιανισμού, αποκαλώντας τους όλους αιρετικούς, όμως τέτοια όνειρα βλέπουν και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί:Συνήθως, όταν οι άνθρωποι βιώνουν τέτοια οράματα, δεν λαμβάνουν καμία πληροφορία σχετικά με τις ημερομηνίες. Ωστόσο, όπως προκύπτει από το όνειρο της Irina Pokoruk, ο πυρηνικός πόλεμος την έπιασε στα γενέθλια του θείου της, στις 16 Σεπτεμβρίου. Και κάπως εκπληκτικά συμπτωματικά, οι οικονομολόγοι που παρακολουθούν το κινεζικό θέμα υπολογίζουν ότι το Πεκίνο έχει περίπου 34 ημέρες πριν από την κατάρρευση, μετρώντας από τις 7 Αυγούστου, τη στιγμή που δημοσιεύθηκε το κλιπ. Αν προσθέσουμε αυτόν τον αριθμό στην ημερομηνία, θα έχουμε το πρώτο τρίμηνο του Σεπτεμβρίου, όταν όλα θα καταρρεύσουν στην Κίνα και αυτό μπορεί να ωθήσει τις αρχές της να λάβουν κάποια πολύ ενεργά μέτρα.

Ένα άλλο βίντεο από το Αζερμπαϊτζάν προειδοποιεί για τον Σεπτέμβριο κάποιου έτους, στις 20 Σεπτεμβρίου για την ακρίβεια. Ο συγγραφέας του βίντεο είχε μια αποκάλυψη πριν από πολλά χρόνια. Το πρώτο μέρος της, που αφορά την προσωπική ζωή του συγγραφέα του βίντεο, εκπληρώθηκε με ακρίβεια, γεγονός που του δίνει λόγους να θεωρεί αληθινό το δεύτερο μέρος – για την αρπαγή της Εκκλησίας και την κρίση που έπεσε στη Γη αμέσως μετά από αυτήν:Έτσι, στις αρχές του φθινοπώρου συγκεντρώνονται όλο και περισσότερες τρομακτικές προφητείες, οι οποίες συμπληρώνονται από τα όσα συμβαίνουν γύρω τους, ιδίως από τον βομβαρδισμό από αγριάνθρωπους του ΑΗΣ Ζαπορίζια, τον οποίο ο Μόρντβα υπόσχεται να ανατινάξει και για τον οποίο όλες οι ταμπλόιντ τώρα σαλπίζουν. Όλα αυτά είναι απολύτως στο πνεύμα της Μοσχοπολιτείας, διότι τα φρικιά της NKVD ανατίναξαν το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Δνείπερου υπό παρόμοιες συνθήκες, πνίγοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στα κατάντη του ποταμού. Η καταστροφή σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι πρωτοφανής και θα έχει πολύ, πολύ άσχημο τέλος για τους Μορδοβίτες.

Χθες ο αναγνώστης μας Lans μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο στο οποίο κάποια Άννα από το Καζακστάν αφηγείται ένα όραμα για το κοντινό μέλλον που περιμένει τη Μοσχοβία. Θα υπάρχει πείνα, κρύο και απόλυτος έλεγχος. Η Μόσχα θα τυλιχτεί στο σκοτάδι και η μόνη πηγή φωτός θα είναι ολογραφικές οθόνες, όπου οι αρχές θα μεταδίδουν στους τρομοκρατημένους Μορντοβίτες αναφορές για το τι συμβαίνει στο μέτωπο και στον κόσμο. Ένα τεράστιο μαύρο κύμα θα σαρώσει βόρεια από την Κίνα και τεράστια χαρακώματα θα σκαφτούν γύρω από τις πόλεις, όπου θα πεταχτούν τα πτώματα. Σύμφωνα με την Άννα, τα πτώματα θα μοιάζουν με αιγυπτιακές μούμιες, όλα καλυμμένα με ιατρικούς επιδέσμους, γεγονός που υποδηλώνει κάποιου είδους μαζική επίθεση από φωτιά και ακτινοβολία:Όλα τα είδη των τρομακτικών ονείρων και προφητειών είναι πολύ παραδοσιακά για τους πιστούς όλων των θρησκειών, πολύ σπάνια όμως προβλέπουν κάτι καλό. Παρ’ όλα αυτά, είναι αρκετά ανησυχητικό το γεγονός ότι ΤΩΡΑ όλες αυτές οι προφητείες ταιριάζουν κατά κάποιο τρόπο πολύ ομαλά με την πραγματικότητα – δηλαδή, βλέπουμε κάποιες απειλητικές προετοιμασίες γύρω μας. Και όμως, από τη μάζα των προφητειών του παρελθόντος, τις οποίες με κάποιο τρόπο έχουμε συναρμολογήσει σε ένα κομμάτι Πριν από τον Αύγουστο, δεν θα υπάρξει ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, προκύπτει ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει ακριβώς γύρω στον Αύγουστο-Σεπτέμβριο κάποιου άγνωστου έτους. Και αυτό το ορόσημο πλησιάζει, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

thebigtheone.com

loading...