Μην παραμένετε θεατές των Εθνικών συμφορών καθώς είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι αργά η γρήγορα θα σας πλήξουν τα δεινά και σε προσωπικό επίπεδο.

Μην παραμένετε θεατές των Εθνικών συμφορών καθώς είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι αργά η γρήγορα θα σας πλήξουν τα δεινά και σε προσωπικό επίπεδο, και τότε θα είναι αργά. Υπάρχουν πολύ εφικτές λύσεις για να επιβιώσουμε. Διαβάστε προσεκτικά.

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους. Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις και την ερωτική ελευθεριότητα. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η Ορθοδοξία και η παιδεία-πολιτισμός.Το βασικότερο κριτήριο για να συνεχίζονται οι καταστροφές στην επικράτεια, μέχρι να εξαφανιστούμε, είναι η αδράνεια που παρατηρούν οι επίβουλοι. Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ετοιμάζεται σωματείο (όχι κόμμα, ΜΚΟ, πολιτικός φορέας με πρότυπες και πολλαπλές δραστηριότητες για ουσιαστική συνδρομή, σχετικά με την εθνική μας επιβίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARISVINEWS

loading...