Η λάθος πλευρά της ιστορίας: Οι εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα είναι ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ

 

H ενεργειακή κρίση και ο πληθωρισμός σε συνδυασμό με την στρατηγική του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, ανέδειξαν και στον πλέον αδαή πως πολιτικά ανδρείκελα, αντιπαθείς πολιτικοί, οι οποίοι λαμβάνουν εντολές και παίρνουν χρήμα για να πληρώνουν τα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να αποκτήσουν εικονική δημοφιλία αποφασίσουν για τις ζωές των πολιτών στην Ευρώπη.

Απέναντι στην ακραία ενεργειακή κρίση προτείνουν μικρότερη κατανάλωση ρεύματος, λιγότερα μπάνια, προκειμένου να αυξηθεί η οργή του κόσμου, αυτοί να βολευτούν κάπου (κάποιοι από αυτούς -οι πιο αχρείαστοι- ενδεχομένως να δοθούν ως βορά στις εξαγριωμένες μάζες) και τελικά να παρουσιαστεί νέα μορφή διακυβέρνησης με νέο, ίσως, πολίτευμα!

Στην Ευρώπη, τα πολιτικά ανδρείκελα παγιδεύτηκαν στην στρατηγική των διεθνιστών του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ! Ως εκ τούτου, αντί η Ευρώπη να εναντιωθεί στις κυρώσεις, όταν έχει τόσο υψηλή ενεργειακή εξάρτηση από την Ρωσία, λαβάνοντας υπόψη τα συμφέροντά της, ξεστομίζει ανοησίες για την σωστή και λάθος πλευρά της ιστορίας.

Αυτά λέει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ότι δήθεν η Ελλάδα είναι με την σωστή πλευρά της ιστορίας. Αλλά επειδή κανέναν δεν κάνουν μάγκα, τον ετοιμάζουν για φούντο τώρα με τις υποκλοπές.

Όλα τα πολιτικά ανδρείκελα της Ευρώπης θα κατανοήσουν προσεχώς ότι οι ίδιοι είναι… η λάθος πλευρά της ιστορίας. Και τότε θα είναι η ώρα για σκληρό ροκ σε δρόμους και πολιτικά γραφεία…

loading...