Νέος πονοκέφαλος Καραμανλή για Μητσοτάκη…

O πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σπάνια εμφανιζόταν σε δημόσιες εκδηλώσεις κι ακόμη πιο σπάνια έκανε δημόσιες πολιτικές τοποθετήσεις!

Ωστόσο τον τελευταίο χρονικό διάστημα, εγκατέλειψε αυτήν την πάγια τακτική του και πλέον συχνά – πυκνά βγάζει προς τα έξω έναν πύρινο λόγο, κυρίως για τα εθνικά μας θέματα!

Τελευταία του ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής, στις αρχές Ιουνίου σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών “Παναθηναϊκή”!

Όπου ο Κώστας Καραμανλής με την ομιλία του αποδόμησε τη στρατηγική Κυριάκου Μητσοτάκη για τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, έναντι της Τουρκίας, δημιουργώντας αναστάτωση στο Μαξίμου!

Σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι προσκεκλημένος να μιλήσει στις 31 Αυγούστου 2022 στην Κρήτη, στην εκδήλωση μνήμης του Ιωάννη Κεφαλογιάννη, που διοργανώνει ο Δήμος Ανωγείων!

Μια ομιλία με εντονότατο πολιτικό ενδιαφέρον, από τη στιγμή που στην Βουλή και η οποία ανοίγει εκτάκτως στις 22 Αυγούστου θα έχει παρθεί απόφαση συστάσεως Εξεταστικής Επιτροπής για τις τηλεφωνικές υποκλοπές, αφού και η Κ.Ο. της ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη θα την ψηφίσει!

Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι ο πρώην Πρωθυπουργός έπεσε θύμα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων κατά το παρελθόν!!
Αποκαλύπτονται τα δεκανίκια του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Τον Μάιο του 2022, τα κόμματα “Δημιουργία Ξανά” του Θάνου Τζήμερου, “Νέα Δεξιά” του Φαήλου Κρανιδιώτη και “Εθνική Συμφωνία” του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αποφάσιζαν να ενώσουν πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου να εισπράξουν ψήφους δυσαρεστημένων από τη ΝΔ! Τότε ισχυρίστηκα, πως αυτό το πολιτικό “πάντρεμα” είναι θνησιγενές άμα της δημιουργίας του!

Γιατί δεν είχαν καμιά σχέση μεταξύ τους! Γιατί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαγράφηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ κατηγορηθείς για εμφυλιοπολεμική ομιλία του από το βήμα της Βουλής, που δυστυχώς δεν αντέχει η σημερινή νεοφιλελεύθερη ΝΔ!

Γι΄ αυτό ήταν και οξύτατη η δήλωση που ακολούθησε της διαγραφής:

«Είχαμε προειδοποιήσει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές στο μέλλον. Για τον πρωθυπουργό τα ζητήματα αρχής είναι αδιαπραγμάτευτα. Όταν είχαμε πει κίτρινη κάρτα την προηγούμενη φορά το εννοούσαμε. Απόψεις απαράδεκτες, που βρίσκονται εκτός του αξιακού και ιδεολογικού συστήματος της ΝΔ και παραπέμπουν σε εποχές διχασμού δεν έχουν χώρο στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη. Εμείς κοιτάζουμε μπροστά, άλλοι είναι εκείνοι που κοιτάζουν προς τα πίσω»!

Ναι βέβαια εκεί στη σημερινή ΝΔ έχουν διαγράψει το παρελθόν, αφού με υπογραφή Αντώνη Σαμαρά, ο “συμμοριτοπόλεμος” έγινε “εμφύλιος” και οι “συμμορίτες” έγιναν “δημοκρατικός στρατός”!

Πολιτικό πρωτοπαλίκαρο του Αντώνη Σαμαρά υπήρξε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος εν ονόματι της φιλίας του με τον πρώην Πρωθυπουργό, δεν καταγγέλλει το Β΄ Μνημόνιο, που μας έφερε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο στις 24 Αυγούστου 2012, ο οποίος ακύρωσε τον αντιμνημονιακό Σαμαρά (είχε καταψηφίσει το Α΄ Μνημόνιο ως αντιπολίτευση), γινόμενος μνημονιακότερος των μνημονιακών!

Ο δε Θάνος Τζήμερος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής – σύμφωνα με τις συνεχείς καταγγελίες του πρώην Νομάρχη/Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού – συντάσσεται απριόρι με τον Νεοδημοκράτη Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη!

Άρα μοιραία προχθές ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τους Τζήμερο – Κρανιδιώτη!

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λίγο μετά τη διαγραφή του από την νεοσύστατη “Εθνική Δημιουργία”, απάντησε πολύ σκληρά μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, λέγοντας:

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης! Καμία στήριξη στην “πασοκοποταμίσια’’ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό»!

Στο δε twitter έγραψε:

«Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους και της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις και ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου.»!

Ποιοι νομίζετε θα βγουν κερδισμένοι από αυτήν την νέα σκληρή αντιπαλότητα;;
15 Αυγούστου, η γιορτή της Παναγιάς μας…

Στις 15 Αυγούστου, όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, όπου και να βρίσκονται γιορτάζουν με μεγαλοπρέπεια την ημέρα Κοιμήσεως της Θεοτόκου! Της Παναγιάς μας! Ο Δεκαπενταύγουστος, το Πάσχα του Καλοκαιριού! Που λόγω της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μας από 1η έως 14 Αυγούστου δεν ευλογούνται γάμοι!

Αφού αυτό το διάστημα έχουμε τον θρήνο της αναγγελίας στο όρος των Ελαιών από τον Θεό μας του επικείμενου θανάτου της Παναγιάς μας, μητέρας του Χριστού μας και όλων μας!

Στην Τήνο (Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας), στην Λέσβο (δεκάδες ναοί και ξωκκλήσια είναι αφιερωμένα στην Παναγιά), στην Χίο (Ιερά Μονή Παναγίας Βοήθειας), στα Ψαρά (Παναγιά Σπηλούσαινα), στην Πάρο (Παναγία Εκατονταπυλιανή), στη Σίφνο (Παναγία Χρυσοπηγή), στην Πάτμο (Παναγία της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής), στην Κω (Παναγία Φανερωμένης), στη Ρόδο (Παναγίας Τσαμπίκας), και τόσες όσες Παναγιές, διάσπαρτες στο Αιγαίο μας, θα γιορτάσουν με μεγαλοπρέπεια την ημέρα της Θεοτόκου μας!

Όπου ο πιστός ελληνικός λαός θα προσευχηθεί και δεν θα ξεχάσει να ζητήσει την προστασία των νησιών μας, της Ελλάδας μας από τον άρπαγα, αλλόθρησκο και αιμοβόρο Τούρκο!

Χρόνια πολλά Συνέλληνες!!

loading...