ΤΟΞΙΚΑ ΝΑΝΟΫΛΙΚΑ έχουν ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ τα τρόφιμα και τα σώματά μας;;; ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

 

Ρεπορτάζ εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ βυθίζει σε βαθύ προβληματισμό…

Μια σημαντική μελέτη φέρεται να αποκαλύπτει ότι επικίνδυνα κατασκευασμένα νανοσωματίδια τοποθετούνται στην παροχή τροφίμων για να «βελτιώσουν την παραγωγική απόδοση, τα χαρακτηριστικά των τροφίμων, την γεύση και την ασφάλεια».

Συγκεκριμένα, μελέτη από το Journal of Food and Drug Analysis αποκαλύπτει πώς τα νανοϋλικά έχουν ήδη ενσωματωθεί στην προσφορά τροφίμων μας και ότι μπορούν να έχουν χρόνιες επιπτώσεις στο ανθρώπινο σώμα και στο περιβάλλον.

Όπως αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο:

«Συνθετικά νανοϋλικά που κατασκευάστηκαν και παρήχθησαν στο εργαστήριο έχουν δηλητηριάσει τα τρόφιμα, τον πλανήτη και τα σώματά μας;

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ”Ανάλυση τροφίμων και φαρμάκων” με τίτλο ”Η σύγχρονη εφαρμογή της νανοτεχνολογίας στα τρόφιμα και τη γεωργία” τον Ιανουάριο του 2019, επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι η νανοτεχνολογία έχει ”αρχίσει να εισέρχεται στην γεωργία και τη βιομηχανία τροφίμων από το 2003 όταν το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών ενέκρινε και προώθησε την χρήση και την εφαρμογή τους.

Νανοϋλικά χρησιμοποιούνται στην γεωργία, στην άρδευση / φιλτράρισμα του νερού, στην επεξεργασία και την συσκευασία των τροφίμων, στις ζωοτροφές και στις υδατοκαλλιέργειες».

Δείτε το βίντεο! Ποια θα είναι η λύση;;;

loading...