Δ.Κούβελας: «Ο Α.Φάουτσι παραιτήθηκε είτε γιατί ολοκλήρωσε την αποστολή του είτε για να μην παρασύρει κι άλλους μαζί του»

 

Ο Covid-19 «βόλεψε» πολύ τις δυτικές χώρες και τα συνταξιοδοτικά τους συστήματα

Η παραίτηση του Άντονι Φάουτσι του Αμερικανού επιδημιολόγου, του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από όλες τι ενέργειες διαχείρισης της πανδημίας στην Αμερική έχει προκαλέσει αναταραχή στους υπερασπιστές των lockdowns και των μαζικών εμβολιασμών.
Προχθές δήλωσε ότι σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί μέχρι το τέλος της θητείας του προέδρου Τζο Μπάιντεν, τον Ιανουάριο του 2025, για να προχωρήσει στο «επόμενο κεφάλαιο» της καριέρας του.
O καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτησή του στο Facebook διερωτάται αν η αποστολή του ολοκληρώθηκε, ή κάποιοι τον «ξήλωσαν» για να μην την «πληρώσουν» μαζί του τώρα που το «αφήγημα» γυρίζει και δεν υπάρχει καμία διάθεση για επιστροφή σε καραντίνες, ενώ εκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη είτε πέθαναν είτε έχουν σοβαρές παρενέργειες από τους μαζικούς εμβολιασμούς με τα πειραματικά σκευάσματα που υποτίθεται θα τους προστάτευαν από τον κορωνοϊό.
Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουμε πόσα είναι τα πραγματικά θύματα του Covid-19 ή αν εν τέλει πέθαναν από άλλα υποκείμενα νοσήματα.
Πολλοί στις ΗΠΑ θεωρούν πως εκτός του γεγονότος ότι ο Covid-19 δημιουργήθηκε με outsourcing από τον Άντονι Φάουτσι και την αμερικανική κυβέρνηση σε ιδιωτικό εργαστήριο στην Γουχάν της Κίνας, ότι φτιάχτηκε για να χτυπήσει κυρίως τους συνταξιούχους και όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας για να «ελαφρυνθούν» τα συνταξιοδοτικά συστήματα και τα συστήματα υγείας κυρίως στις δυτικές χώρες οι οποίες έχουν πληθυσμούς γερόντων.
loading...