Καταρρέει ο φασίστας

ΑΘΑΜΑΝΑΣ:
Καταρρέει το κομπλεξικό και ψυχανώμαλο τέκνο του Σατανά θα ήταν ίσως ένας πιο κατάλληλος τίτλος, ο οποίος θα ταίριαζε περισσότερο με την παραπάνω αποκρουστική εικόνα…
Η παραπάνω αποκρουστική εικόνα όμως δυστυχώς αντιπροσωπεύει και την ηθική κατάπτωση όλων μας, εφόσον επί πολλά χρόνια τώρα ανεχόμαστε και ψηφίζουμε (έστω με καλπο-νοθείες) τους εκπροσώπους του Κακού και Δήμιούς μας…
Είναι δε τραγικό το ότι, έπρεπε να αποκαλυφθούν οι τηλεφωνικές υποκλοπές σε έναν άλλον εκπρόσωπο του Κακού και τρισάθλιο πολιτικάντη, για να αρχίσουμε να μιλάμε (Καλώς βεβαίως) για Ειδικό Δικαστήριο και Φυλακές.
Ας θυμηθούμε λοιπόν:

– Έκαψε την Αττική και την Βόρεια Εύβοια, και άλλα πανέμορφα μέρη της χώρας, για να τα αποχαρακτηρίσει από τοπία φυσικού κάλλους ώστε να τοποθετήσουν τις καταραμένες και καταστροφικές ανεμο(κέρατο)γεννήτριες τα τσιράκια του και να κερδίσουν αυτοί και οι μισητοί μας εχθροί, οι Γερμανοί.
– Προχώρησε σε αποστρατικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά άδειασε και τις αποθήκες της Αττικής από πολεμικό υλικό ώστε η χώρα να είναι ευάλωτη στην επικείμενη επίθεση των Τούρκων, ταυτόχρονα με τον εσωτερικό τους σύμμαχο, τους Λάθρο-ισλαμιστές, στέλνοντας το πολεμικό αυτό υλικό σε εχθρούς της Ελλάδος, τους Ναζί-Ουκρανούς, και καταστρέφοντας τις πάντοτε φιλικές μας σχέσεις με τους Ορθόδοξους αδελφούς μας Ρώσους.
– Έκανε και κάνει το παν (ως “αντιναταβιστής”, τρομάρα του) να αντικαταστήσει τον Ελληνικό πληθυσμό με Ασιάτες και Αφρικανούς, Ισλαμιστές κατά κύριον λόγο, παράνομους εποίκους, οι οποίοι όχι μόνο δεν αγαπούν την Ελλάδα, αλλά δείχνοντάς το φανερά, επιθυμούν να σφάξουν τους Έλληνες.
– Στοχευμένα και με άνωθεν εντολές, έχει διαλύσει την Ελληνική Οικονομία και έχει οδηγήσει πολλές χιλιάδες συμπατριωτών μας σε απόγνωση ή ακόμη και σε αυτοκτονίες.
– Ως απόγονος των Δοσίλογων της Κατοχής και συνεργάτης των σύγχρονων “Χίτλερ” και των “Γιόζεφ Μένγκελε”, επέβαλε την Δηλητηρίαση του Ελληνικού λαού με κατευθυνόμενα (προς τον θάνατο) πειραματικά σκευάσματα της Παγκόσμιας Εωσφορικής Κυβέρνησης.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;;;
Ειλικρινά, ως Έλλην, ντρέπομαι…

Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί αγωνιωδώς να ξεφύγει από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Παλεύει με νύχια και με δόντια, νυχθημερόν, να προσπεράσει το παγόβουνο. Βγάζει διαγγέλματα, περνά Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου αυγουστιάτικα, ετοιμάζεται για τις μάχες όταν ανοίξει εσπευσμένα η Βουλή.
Τα φιλικά του ΜΜΕ υψώνουν, απροκάλυπτα πια, την ύστατη ασπίδα προστασίας εκτάκτου ανάγκης. Εξαφανίζουν τις αποκαλύψεις και παραποιούν. Τα τρολ πήραν τα λάπτοπ στις παραλίες και δουλεύουν υπερωρίες Δεκαπενταύγουστο. Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχει να δώσει ο Μητσοτάκης από τη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός είναι αυτός.

Ομως, τούτη η μάχη δεν κερδίζεται. Αυτή τη φορά δύσκολα θα ξεφύγει. Το πλήγμα για τον πρωθυπουργό είναι ανεπανόρθωτο. Είναι πλέον ένας πρωθυπουργός σε απομόνωση. Πολιτική και ηθική. Στο εσωτερικό της χώρας έχει χάσει πια κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Το σκάνδαλο υποκλοπών αγγίζει τον πυρήνα της εμπιστοσύνης των πολιτών στην κυβέρνηση. Χτυπά τις πιο ευαίσθητες δημοκρατικές χορδές τους. Είναι μη ανεκτό αυτό που συμβαίνει. Ακόμα και για τον μέσο ψηφοφόρο της ΝΔ.

Γι’ αυτό και το συγκεκριμένο σκάνδαλο, αργά ή γρήγορα, θα μετατραπεί σε νομικό δράμα, ίσως και για χρόνια, με βασικό πρωταγωνιστή τον ίδιο Μητσοτάκη. Το τέλος του έργου θα γραφτεί όταν δεν θα βρίσκεται πια στην εξουσία, όταν η σημερινή πρόσκαιρη παντοδυναμία του θα έχει εξαφανιστεί.

Πόνταρε ότι μελλοντικά θα μπορεί να «εξαργυρώσει» την υπακοή του

Για τον πρωθυπουργό δεν υπάρχει «διαφυγή» πλέον ούτε στο εξωτερικό. Το προφίλ που έχτιζε μεθοδικά καταρρέει. Πόνταρε ότι μελλοντικά θα μπορεί να «εξαργυρώσει» την υπακοή του: τις προσωπικές αποφάσεις του για εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας, τις μυστικές συμφωνίες του για τον εξοπλισμό του Ζελένσκι, την παράδοση του Εβρου στους Αμερικανούς επ’ αόριστον.

Οταν τον χειροκροτούσε το Κογκρέσο ένιωθε στην κορυφή του κόσμου. Σήμερα, η διεθνής εικόνα του πρωθυπουργού έχει γεμίσει μελανά στίγματα. Τα δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ κάνουν τον Μητσοτάκη δακτυλοδεικτούμενο σε όλη τη Δύση. Ανεπιθύμητο.

Η απομόνωση του Μητσοτάκη είναι μόνο η αρχή. Ακόμα και τα δικά του στελέχη, μέσα στη Ν.Δ., δεν δείχνουν διατεθειμένα να τον στηρίξουν. Δεν γνωρίζουν καν αν τελούσαν και κάποιοι από αυτούς υπό παρακολούθηση από το σκοτεινό περιβάλλον του Μαξίμου. Μετεκλογικά, δύσκολα θα βρεθούν στο πλευρό του, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ θα κάνουν τα πάντα για να τον στείλουν στο Ειδικό Δικαστήριο.

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/08/blog-post_996.html#more

loading...