Η Αποκάλυψη όπως και η εποχή μας έχει παγκόσμια γεγονότα, αποδέσμευση πρωτοφανών ολέθριων δυνάμεων, καταστροφική αλληλουχία σαν τις διαδοχικές κρίσεις!

Η Αποκάλυψη όπως και η εποχή μας έχει παγκόσμια γεγονότα, αποδέσμευση πρωτοφανών ολέθριων δυνάμεων, καταστροφική αλληλουχία σαν τις διαδοχικές κρίσεις!

Άνοιξαν οι σφραγίδες της Αποκάλυψης ”ἀνοῖξαι τὸ βιβλίον καὶ τὰς ἑπτὰ σφραγῖδας αὐτοῦ”, ”καὶ ἤνοιξε τὸ φρέαρ τῆς ἀβύσσου” ”λῦσον τοὺς τέσσαρας ἀγγέλους τοὺς δεδεμένους… ἵνα ἀποκτείνωσι τὸ τρίτον τῶν ἀνθρώπων”. Ανοίγουν οι σφραγίδες, λύονται άγγελοι εξολοθρευτές, αποδεσμεύονται πρωτόγνωρες καταστροφικές δυνάμεις από τα έγκατα της αβύσσου…πλουτώνιο, ουράνιο …

Η συντέλεια έχει κι αυτό το χαρακτηριστικό την αποδέσμευση πρωτοφανών ολέθριων δυνάμεων.. Τη διαρροή των κακών…φαινόμενο που συμπίπτει με τα τεκταινόμενα της εποχής μας.

Αυτό που συνέβη με covid19 ήταν πρωτόγνωρο κατά γενική ομολογία. Μια χίμαιρα που ελευθερώθηκε σαν από σφραγίδα -εργαστήριο για να βασανίσει ή κι ν΄αποκτείνει μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας και όσοι επέζησαν να φέρουν το ανεξίτηλο στίγμα της μάστιγας δια του long covid 19. ”καὶ ἔχουσιν οὐρὰς ὁμοίας σκορπίοις καὶ κέντρα, καὶ ἐν ταῖς οὐραῖς αὐτῶν ἐξουσίαν ἔχουσι τοῦ ἀδικῆσαι τοὺς ἀνθρώπους” Αυτή η απελευθερωμένη δύναμη του κακού που διασκορπίζεται αστραπιαία στην ανθρωπότητα.. Ένα βιολογικό όπλο, ένας κατασκευασμένος υπερ-ιός με άπειρες μεταλλάξεις, σύγχρονη πληγή. Αλλά και το αντίδοτο δεν ήταν στο απυρόβλητο. Για πρώτη φορά σε παγκόσμια κλίμακα επιβλήθηκε σε λαούς προηγμένη πειραματική θεραπεία γονιδιακού τύπου τροποποίησης του DNA σύμφωνα με έγκριτους Ιολόγους εν μέσω αδιαφάνειας αλλά και καταγγελιών για τα διφορούμενα αποτελέσματά της.

Τα πυρηνικά ατυχήματα σε Τσέρνομπιλ ή Φουκουσίμα η διαρροή διαφυγή ραδιενέργειας ήταν μια ακόμη σφραγίδα που ανοίχθηκε ένα ακόμη φρέαρ Αβύσσου που ξεσφραγίσθηκε απελευθερώντας ερημοποίηση και θάνατο ασθένειες και οδύνη. Η Ζαπορίζια απειλείται ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός της Ευρώπης θα είναι η επόμενη σφραγίδα που θ΄ανοιχθεί το επόμενο πυρηνικό φρέαρ που θ αποσφραγισθεί;;

Bιολογικά όπλα και πυρηνικές διαρροές ατυχήματα είναι καινοφανείς καταστροφικές δυνάμεις συντελειακής ισχύος. Εδώ υπάρχει μια σύμπτωση καταστάσεων με την Αποκαλυπτική εσχατολογία..

2.Και υπάρχει μια αλληλουχία ολέθρου. ”῾Η οὐαὶ ἡ δευτέρα ἀπῆλθεν· ἡ οὐαὶ ἡ τρίτη ἰδοὺ ἔρχεται ταχύ.” Απανωτά γεγονότα σαν αυτές τις κρίσεις που βρίσκουν τελευταία την ανθρωπότητα οικονομική, ενεργειακή, περιβαλλοντική, υγειονομική, γεωπολιτική – πόλεμοι. Οι συμβολισμοί του οράματος ενδεχομένως συμπίπτουν με κάποιες από αυτές αποδιδόμενες πολύ πιο γλαφυρά με έντονο εικονοπλαστικό τρόπο….

3. Τα γεγονότα της Αποκάλυψης είναι κοσμολογικά και παγκόσμια.. Σήμερα επίσης γινόμαστε μάρτυρες παγκόσμιων γεγονότων. Πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι παγκόσμιος όχι τοπικός ή περιφερειακός αφού συγκρούονται υπερδυνάμεις κι ο κόσμος έχει χωριστεί σε στρατόπεδα, πυρηνικά ατυχήματα, επαπειλούμενος λοιμός και λόγω ουκρανικού πολέμου αφού οι μεγάλοι σιτοβολώνες Ουκρανίας Ρωσίας είναι υπό αίρεση, κλιματική αλλαγή, ενεργειακή κρίση, ψηφιοποίηση κλπ

Oι καιροί είναι ιδιαίτεροι….

Και που είναι ο Χριστός για να σας σώσει;; ήταν το σύνηθες μότο την περίοδο του covid19..Με τον ίδιο τρόπο πολύ περισσότερο ενέπαιξαν Εκείνον ”ει Υιός ει του Θεού, κατάβηθι από του σταυρού» (Ματθ. 27,40) στη θεοεγκατάλειψη, στην συνειδητή κένωση. Παραδόθηκαν στις διαθέσεις του αφιονισμένου τρομοκρατημένου όχλου που άσκησαν βία και λίντσαραν με κάθε τρόπο τους αντιφρονούντες δια του κοινωνικού αυτοματισμού. ”Υπό αυτή την έννοια, μπορούμε να πούμε ότι ο όχλος είναι αντι-πολιτικός, καθώς, σύμφωνα με την Arendt, προσπαθεί να υποκαταστήσει την εξουσία με τη δύναμη”.

Και μετά η αναζήτηση ενός νέου Σωτήρα…ενός νέου πολυαναμενόμενου Μεσσία ενός Σωσία Μεσσία..ενός μίμου Μεσσία που θα μας γλιτώσει από τις συμφορές, ενός ψευδοειρηνοποιού. Είμαστε στο πρώτο μέρος της καταστροφομανίας για να οδηγηθούμε στο δεύτερο στην fake σωτηρία από αυτόν που οι παγκόσμιες δυνάμεις και τα ΜΜΕ τους θα επιστέψουν Εκλεκτό.

Ή ζούμε προ-Αποκαλυπτικά στάδια ή η Αποκάλυψη θα είναι εις το μέγιστο κι ολοκληρωτικό βαθμό όλη αυτή η παγκόσμια πολυδιάστατη καταστροφή που συντελείται σήμερα σε κοσμική μικροκλίμακα.

dimpenews.com

loading...