ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ η Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου – ΥΒΡΕΙΣ κατά Μητσοτάκη-Τσίπρα στην Χαλκίδα, ΒΙΝΤΕΟ


 


Στον εισαγγελέα ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής, ΧΑΟΣ παντού

Στην διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, στον Εισαγγελέα και τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας απευθύνθηκε ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, Δημήτρης Λύτρας, καθώς η κλινική βρίσκεται τραγικά υποστελεχωμένη τον τελευταίο σχεδόν ενάμιση χρόνο και αδυνατεί πλέον να τα βγάλει πέρα.


Όπως σημειώνει ο ίδιος τονίζει στην επιστολή που έστειλε ότι το προσωπικό είναι ανεπαρκές για τις ανάγκες λειτουργίας της κλινικής όλο το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόγραμμα των εφημεριών δεν μπορεί να καλυφθεί και μένουν κενά πέντε ημερών που οι γιατροί αδυνατούν να τα καλύψουν για τον Σεπτέμβρη. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!


Όπως επισημαίνει ο κ. Λύτρας, γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών, οι ειδικοί γιατροί που καλύπτουν την Χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπούλειου είναι μόλις πέντε κι εδώ και 15 μήνες δουλεύουν σε συνθήκες υπερεγασίας και εξαντλητικών ωραρίων, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αριθμό των προβλεπόμενων εφημεριών. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έχουν ξεπεράσει τα όρια τους και ο Διευθυντής της Χειρουργικής, μετά από ομόφωνη απόφαση των στελεχών της Κλινικής, προχώρησε στην κατάρτιση του προγράμματος εφημερίας του Σεπτεμβρίου με πέντε μέρες να μένουν χωρίς εφημερεύοντα γιατρό.


Πέραν τούτου, πολίτης έβγαλε βίντεο από το νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου, σύμφωνα με όσα λέει, περιμένουν ώρες στα ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ!!! Μάλιστα η οργή είναι τόσο μεγάλη που ακούγονται ύβρεις κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα και λοιπών, όπως σημειώνει η γυναίκα στο βίντεο!


Δεν υπάρχουν σχόλια :