ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ…ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΟ-ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

Οι γεωπολιτικές τεκτονικές πλάκες μετατοπίζονται έξι μήνες μετά την αρχή της σύρραξης…

Έξι μήνες μετά την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση της Ρωσίας (SMO) στην Ουκρανία, οι γεωπολιτικές τεκτονικές πλάκες του 21ου αιώνα διασπώνται με εκπληκτική ταχύτητα και βάθος – με τεράστιες ιστορικές επιπτώσεις ήδη. Για να παραφράσω τον ΤΣ Έλιοτ, έτσι ξεκινάει ο (νέος) κόσμος, όχι με λυγμό αλλά με μια θεαματική έκρηξη.

Η άθλια δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα – ντε φάκτο τρομοκρατία στο κατώφλι της Μόσχας – μπορεί μοιραία να συνέπεσε με το εξάμηνο σημείο τομής, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει τη δυναμική της τρέχουσας ιστορικής δυναμικής που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η FSB μπορεί να εξιχνίασε την υπόθεση μέσα σε λίγο περισσότερο από 24 ώρες, ορίζοντας τον δράστη ως τη νεοναζί πράκτορα από το Αζόφ που εργαλειοποιήθηκε από την SBU, η ίδια ένα απλό εργαλείο του συνδυασμού CIA/MI6 σε de facto εξουσία στο Κίεβο.

Η πράκτορας από το Αζόφ είναι απλά κορόιδο. Η FSB δεν θα αποκαλύψει ποτέ δημόσια τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει σχετικά με το ποιος εξέδωσε τις εντολές – και πώς θα τις χειριστούν.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


 


Δεν υπάρχουν σχόλια :