ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ “ΚΙΝΑ”

ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ “ΑΫΛΕΣ ΑΞΙΕΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!

Μετάφραση: Οίμος- Αθήνα

Αν χάσουμε αυτόν τον πόλεμο, και για πρώτη φορά φοβάμαι τώρα ότι μπορεί, δεν θα είναι εξαιτίας των ψεμάτων και των εξαπατήσεων από τους

δισεκατομμυριούχους συνωμότες που ελέγχουν τις κυβερνήσεις, τα μέσα ενημέρωσης και τα επαγγέλματα.

Δεν θα οφείλεται στη λογοκρισία και τη δαιμονοποίηση των αληθοφανών.

Αν χάσουμε αυτόν τον πόλεμο, τον πιο σημαντικό στην ιστορία μας, θα είναι εξαιτίας των συνεργατών, των τρολ και των σημαιοφόρων της εικόνας που υπακούουν χωρίς σκέψη, που τσακώνονται και κλαψουρίζουν για ασήμαντα πράγματα και είναι άσχετοι τόσο ώστε αδυνατούν να καταλάβουν ότι αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας και την ελευθερία μας.

Ας μην χάσουμε την επαφή… Η κυβέρνησή σας και η Big Tech προσπαθούν ενεργά να λογοκρίνουν τις πληροφορίες που αναφέρονται από το The Exposé για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ανάγκες. 

Και αν χάσουμε αυτόν τον πόλεμο δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος πόλεμος που αξίζει να πολεμήσουμε. Θα είμαστε πιόνια. χωρίς κανέναν έλεγχο στη ζωή μας ή στο πεπρωμένο μας. 

Ο Σερ Κλάους Σβαμπ (ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για υπηρεσίες συνωμοσίας) καυχιόταν ότι η Μεγάλη Επαναφορά του θα εξασφάλιζε ότι «δεν θα έχουμε τίποτα άλλο παρά να είμαστε ευτυχισμένοι». Φοβάμαι ότι οι συνεργάτες, τα τρολ και οι σημαιοφόροι της εικόνας δεν τον πιστεύουν.

Αναρωτιέμαι πόσοι από τους αποκαλούμενους δημοσιογράφους που εργάζονται για το BBC συνειδητοποιούν ότι τα ψέματα που διαδίδουν, οδηγούν σε έναν κόσμο όπου και αυτοί δεν θα κατέχουν τίποτα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...