Διέρρευσαν στοιχεία!!! ΣΟΚΑΡΕΙ ο αριθμός των Ουκρανών ΝΕΚΡΩΝ, οργή για Ζελένσκι – ΒΙΝΤΕΟ

 Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής στην Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός, διέρρευσαν πρόσφατα στοιχεία από πολλές πηγές, τα οποία είναι αδύνατο μεν να διασταυρωθούν, αλλά είναι ισχυρή η αίσθηση ότι απηχούν κριτική κύκλων του στρατού της Ουκρανίας προς τον πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος αποδεκατίζει τους στρατιώτες της χώρας του.

Ανατριχιαστική είναι η εκτίμηση ότι είναι 191.000 οι νεκροί και τραυματίες Ουκρανοί στρατιωτικοί, με τον τελικό αριθμό να φτάνει μέχρι τις 280.000!!!!!!!

Το ΕΛ μετέφρασε το βίντεο, που παραθέτει ο κ. Αυγερινός, με τον Ντέγιαν Μπέριτς, απλά γνωστός ως Ντέκι, ένας Σέρβος εθελοντής στις δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ με το βαθμό του Ταγματάρχη, ο οποίος μάχεται ως ελεύθερος σκοπευτής στον συνεχιζόμενο Ρωσο-Ουκρανικό Πόλεμο.

Δείτε τι δηλώνει:

«Ο ουκρανικός στρατός δεν συμφωνεί καθόλου με ορισμένες λύσεις που λαμβάνει ο Ζελένσκι ή για να το πω καλύτερα τα άτομα που ελέγχουν τον Ζελένσκι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τους -αυτά είναι επίσημα νούμερα του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας που στάλθηκαν στον Ζελένσκι- οι απώλειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε νεκρούς και τραυματίες είναι 191.000 άνδρες.

Απλώς φανταστείτε πόσο τεράστιο νούμερο είναι αυτό. Αυτά τα νούμερα είναι μόνο οι νεκροί και οι τραυματίες που θάφτηκαν στην επικράτεια της Ουκρανίας και που βρίσκονται στα νοσοκομεία στην επικράτεια της Ουκρανίας.

Για τους αγνοούμενους ή όπως τους λένε εδώ ”αγνοούμενοι χωρίς καθόλου νέα περί αυτών” απαγορεύεται να λέγεται οτιδήποτε επειδή είναι 50% επιπλέον από εκείνους τους 191.000 που χάθηκαν (άρα ο αριθμός φτάνει μέχρι και τις 280.000)».

loading...