ΨΗΦΙΑΚΟΣ AΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ Η ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΨΠΩΝ!

John W. Whitehead & Nisha Whitehead
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Τίποτα δεν είναι ιδιωτικό. Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μιας πολιτιστικής, τεχνολογικής και κοινωνικής επανάστασης που όμοιά της δεν

έχει ξαναγίνει.

Ενώ η πολιτική Αριστερά και η Δεξιά συνεχίζουν να κάνουν την άμβλωση το επίκεντρο της συζήτησης αντί για το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή στην Αμερική, η κυβέρνηση και οι εταιρικοί εταίροι της, με τη βοήθεια της ραγδαία εξελισσόμενης τεχνολογίας, αναδιαμορφώνουν τον κόσμο σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει καθόλου ιδιωτικότητα.

Τίποτα από όσα ήταν κάποτε ιδιωτικά δεν προστατεύεται.

Δεν έχουμε καν αρχίσει να καταγράφουμε τις επιπτώσεις από το τσουνάμι που πέφτει πάνω μας με τη μορφή της επιτήρησης της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ -ΑI), και όμως ήδη αναπροσανατολίζει τον κόσμο μας σε έναν κόσμο στον οποίο η ελευθερία είναι σχεδόν αγνώριστη.

Η επιτήρηση με τεχνητή νοημοσύνη αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και της ευρέως διαδεδομένης τεχνολογίας επιτήρησης για να κάνει αυτό που το αστυνομικό κράτος δεν έχει το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους για να κάνει αποτελεσματικά ή αποδοτικά: να είναι παντού, να παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα, να παρακολουθεί, να ταυτοποιεί, να καταγράφει, να διασταυρώνει, να διασταυρώνει και να συνεννοείται.

Ό,τι ήταν κάποτε ιδιωτικό είναι τώρα διαθέσιμο για τον κατάλληλο αγοραστή.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...