Οι Θηλυπρεπείς νεοέλληνες είναι δειλοί-μοιραίοι και άβουλοι αντάμα.

Γράφει η Markesina (Ιστορικός και μέλος της Tantric Yoga Team).

Η μόνη σωτηρία για τον πλανήτη είναι οι δυναμικές γυναίκες, και η επέλαση της νέας-παγκόσμιας μητριαρχίας. Η νέα μητριαρχία ως μια αδιαμφισβήτητη κοινωνική πραγματικότητα, ήρθε να την τεκμηριώσει μεταξύ άλλων και το βιβλίο “Women Αfter Αll – Sex, Evolution, and the End of Male Supremacy” (εκδόσεις Norton) του Αμερικανού καθηγητή Ανθρωπολογίας Μέλβιν Κόνερ, από το Πανεπιστήμιο του Εμορι στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Εκεί αναφέρει ότι η «Wall Street Journal», είναι η πρώτη που συνδυάζει ταυτόχρονα την φεμινιστική θεωρία και τα δικαιώματα των γυναικών, με την εξελικτική βιολογία.

Ο κ. Κόνερ δεν αρκείται στο να μιλήσει με βιολογικούς όρους για την κατάρρευση της αρρενωπότητας, όπως έκανε προ ετών ο Βρετανός γενετιστής Στιβ Τζόουνς, διαβόητος για την περισυλλογή ατράνταχτων βιολογικών αποδείξεων για την ελεύθερη πτώση του ανδρικού χρωμοσώματος Υ.

Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος αντιθέτως απέδειξε ότι οι δυναμικές γυναίκες, είμαστε ανώτερες από τους άνδρες σε όλα σχεδόν, τα καίρια πεδία, και ότι αυτή η ανωτερότητα γίνεται επιτέλους αντιληπτή στις σύγχρονες κοινωνίες.

Για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του ο Κόνερ μετέρχεται επιστημονικά μέσα, από την εξελικτική βιολογία, την ηθολογία, τη νευροβιολογία και την εμβρυολογία, μέχρι την ανθρωπολογία και την ιστορία, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι εκτενείς αναφορές στον ρόλο μας στην οικονομία και την πολιτική.

Στο «Women Αfter Αll» άρχει, μεταξύ άλλων, η υπενθύμιση ότι οι άνδρες είναι οι βασικοί υπαίτιοι για τους πολέμους, την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών και την σεξουαλική παραβατικότητα παγκοσμίως. Επίσης, γίνεται σαφές ότι η ζωή στον πλανήτη δεν απειλείται από τα δάκρυα των γυναικών και ότι αν εξαλείφαμε την βία που ασκείται από τους “άνδρες”, θα εiχαμε έναν τέλειο κόσμο.

Σημειωτέον ότι από τις 80 μαζικές δολοφονίες με τη χρήση όπλου που έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ μεταξύ 1984 και 2014, οι 78 διαπράχθηκαν από άνδρες. Ο Κόνερ αναφέρει : «Στην ανωτερότητα των γυναικών ως προς την ικανότητα ορθής εκτίμησης γεγονότων και καταστάσεων προστίθενται η φερεγγυότητα, η αξιοπιστία και η εντιμότητά τους, η ικανότητά τους για αγαστή συνεργασία στη δουλειά και στο παιχνίδι, η σχετική ελευθερία τους από τις διασπαστικές για την προσοχή σεξουαλικές παρορμήσεις και τα χαμηλότερα επίπεδα προκατάληψης, θρησκοληψίας και βίας που τις καθιστούν βιολογικά ανώτερες.

Εμείς οι γυναίκες ζούμε περισσότερο, έχουμε χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας σε όλες τις ηλικίες, είμαστε πιο ανθεκτικές απέναντι στις περισσότερες ασθένειες και έχουμε πολύ λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουμε εγκεφαλικές διαταραχές που οδηγούν σε αντικανονική, ακόμη και σε επιθετική, συμπεριφορά.

Βέβαια το πλέον θεμελιώδες, είναι ότι είμαστε ικανές να φέρουμε στον κόσμο νέα ζωή μέσα από το ίδιο μας το σώμα, ένα στρεσογόνο και δαπανηρό με βιολογικούς όρους καθήκον, στο οποίο οι άνδρες συνεισφέρουν κυριολεκτικά ελάχιστα με την βιολογική συμβολή, η οποία στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον είναι πιθανό να καταργηθεί παντελώς.

Όχι για να καταργηθεί διά παντός το ασθενές-θηλυπρεπες ανδρικο χρωμόσωμα Υ, αλλά για να διασωθεί. Ακόμη και στο προαναφερθέν «Women Αfter Αll», ο δόκτωρ Κόνερ δεν προαναγγέλλει ούτε ευαγγελίζεται το τέλος των ανδρών. Όμως θεωρεί ότι, βελτιώνοντας την θέση των γυναικών, ο κόσμος θα γίνει πιο βιώσιμος και για τους ίδιους τους “άνδρες” που θα σταματήσουν και αυτοί να υφίστανται την καταδυνάστευση από το δικό τους φύλο. Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος ατενίζει το μέλλον με ελπίδα: «Καθώς οι γυναίκες κερδίζουν σε επιρροή», υπογραμμίζει, «ο κόσμος θα γίνει πολύ πιο δημοκρατικός, πολύ πιο κοινωνικά συμπονετικός, με ίσες ευκαιρίες, με λιγότερες διακρίσεις, λιγότερο σεξουαλικά ελευθεριάζων και λιγότερο πορνογραφικός».

Οι σημερινοί “άνδρες”-κούκολντ είναι δειλοί και δουλοι, κατά γενική παραδοχή. Έδώ και χρόνια έφτασαν να το παραδέχονται και οι ίδιοι δημοσίως. Εκτελούν πάντοτε κάθε μας εντολή χωρίς αντιρρήσεις, ακόμη και από μη εμφμανίσιμες γυναίκες. Την ώρα που τα λιοντάρια της Συρίας και της Ρωσίας πολεμούν για την ελευθερία της πατρίδας τους ( Άνδρες και Γυναίκες), στην Ελλάδα οι δειλοί και άβουλοι ραγιάδες εξακολουθούν να παραμένουν παθητικοί θεατές, στον αφανισμό του έθνους.

Πως αλλάζουν οι καιροί ; Κάποτε η Ελλάδα, ήταν στην κορυφή του κόσμου, εξαιτίας του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Ήμασταν στην κορυφή της παγκόσμιας ιστορίας, για τους αρχαίους, και τους μεσαιωνικούς, αμυντικούς πολέμους, καθώς φυσικά για το έπος του 1821 και του 1940.

ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ

Αυτοί οι στίχοι του Κώστα Βάρναλη αποτελούν την νοοτροπία της σημερινής Ελλάδας. Ενός έθνους, που έγινε χώρος πειραματισμών, σεξουαλικής διαφθοράς, και πάσης φύσεως ανηθικότητας. Η Ελλάδα έγινε τόπος ευκαιρίας και πλουτισμού για ανθέλληνες ραγιάδες, και για αλλοδαπούς, που επένδυσαν στην μιζέρια και την δειλία του σύγχρονου νεοέλληνα-ραγιά και κέρδισαν. “Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα.”, μας αναφέρει ο ποιητής, σε μια απέλπιδα προσπάθεια του, να μας εξηγήσει πως τα θαύματα γίνονται όταν υπάρχει ανδρεία, παιδεία, ηθική, θέληση, όταν κυριαρχεί η γνώση αλλά και η ακλόνητη πίστη στα ιδανικά και τις αξίες. Δυστυχώς την σημερινή εποχή κυριαρχούν, τα λόγια, πολλά λόγια φτωχά, τα λόγια των ψευτονταήδων που κουρνιάζουν σαν έρθει η στιγμή. Αυτοί είναι οι δειλοί-ανώνυμοι νεοραγιάδες.

Καμιά δικαιολογία τίποτε δεν υπάρχει για να τους απαλλάξει από την ευθύνη της μοιρολατρίας. και από την απαλλαγή των ευθυνών. Δουλικά, χειρίστου είδους. Ακόμη και τώρα, ελπίζουν σε έναν νέο αφέντη που θα τους λυπηθεί. Οι άνανδροι αναζητούν οίκτο, όταν οι πρόγονοί μας πέθαιναν για να κρατήσουν τις αξίες τους, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια τους. Ανάξιοι των προγόνων, ανάξιοι των καιρών, ανάξιοι της μοίρας των δικών των παιδιών τους. Αυτοί είσαστε Κοινή διαπίστωση όλων των γυναικών είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον καθαρόαιμα αρσενικά.

Το 99% πλέον είναι θηλυπρεπείς. Βασική αιτία το μικρό μέγεθος των ανδρών σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη χωρητικότητα των γυναικών. Ο χώρος φιλοξενίας που προσφέρουμε έχει διπλασιαστεί και ακόμη περισσότερο. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη και οι προικισμένοι να χάνονται μέσα στις γυναίκες με αποτέλεσμα να είναι τα πιο υποταγμένα και θηλυπρεπή ανδράποδα όλων των εποχών. Αυτό είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημα που μας προσφέρει ο θεός Διόνυσος. Η Ελλάδα το έθνος και ο πολιτισμός, διαμορφώθηκαν στο πέρασμα των αιώνων από τον Φοίβο Απόλλωνα και το μέτρον άριστον-μηδέν άγαν, την αρμονία, την νηφαλιότητα, την δημιουργία, και τον Φρυγικό Διόνυσο που εκφράζει τις πιο κτηνώδεις ανθρώπινες ορμές.

loading...