Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά *

Περισσεύει η ντροπή για τις δηλώσεις ελευθερίας του πολιτικού απατεώνα-υποκλοπέα και αποτυχημένου υποψήφιου δικτάτορα της Ελληνικής Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Το ίδιο για την εκπρόσωπο της σηψαιμικής και αυταρχικής Ε.Ε. Ursula von der Leyen που ισοπέδωσε την Ελλάδα ηθικά, πνευματικά, κοινωνικά και υλικά επί δεκαετίες.

Η Ελλάδα την 21η Αυγούστου 2022 εξέρχεται από την Εποπτεία της Ουννικής Ε.Ε. καταχρεωμένη με εκατοντάδες δισεκαττομμύρια ευρώ, υπανάπτυκτη στο όριο εξυπηρετήσης των επιτοκιών των Γάλλων και Γερμανών, η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ε.Ε., με το πιο χαμηλό κατά κεφαλή εισόδημα και βιασμένη δημοκρατικά από τις υποκλοπές του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Το χειρότερο όλων με προδομένη τη Μακεδονία, καταπατημένο το ελληνικό έδαφος, αέρα και θάλασσα στο Αιγαίο και Ανατ.Μεσόγειο, θαμμένη την προοπτική του EastMed για τη φωταγώγηση της Ε.Ε. από τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες και τους Τούρκους, ευνουχισμένη στρατιωτικά και κοινωνικά και κυρίως ανυπόληπτη εθνικά.

Αυτή είναι η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη την 21 Αυγούστου 2022, την οποία ισοπέδωσε σκόπιμα και θα παραδώσει την επόμενη μέρα έρπουσα στην ιστορία της. Μία Ελλάδα που δεν κατέχει τίποτα και υπάρχει ως Αποικία για να ξεπληρώνει το ΤΑΙΠΕΔ επί 99 χρόνια.

Η Ελλάδα του απέραντου πλούτου, ιστορικά, γεωπολιτικά και ενεργειακά. Η Ελλάδα που αξίζει και οφείλει να αναδειχτεί σε περιφερειακή δύναμη με ισχυρές συμμαχίες και παραμένει ενταφιασμένη από Έλληνες προδότες οι οποίοι αποτελούν μία βρώμικη ελίτ που απολαμβάνει τα κόκκαλα του λαού που της πετάνε οι αποικιοκράτες της Ε.Ε. και Οθωμανοί.

Το παραμύθι και έγκλημα Μητσοτάκη οφείλει να σταματήσει άμεσα. Να αναδειχθεί μία Κυβέρνηση δημοκρατικά το συντομότερο που θα εξοστρακίσει τους βιαστές της Ελληνικής Δημοκρατίας μία για πάντα και θα χαρίσει αληθινό πλούτο στους Έλληνες και όχι το ξέπλυμα του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος.

Να πληρώσουν οι Έλληνες που ξεπούλησαν το Κράτος μας για τον οικογενειακό πλουτισμό τους και βασάνισαν επί δεκαετίες χιλιάδες έντιμους πολίτες και τις οικογένειές τους γιατί δεν έσκυψαν το κεφάλι τους στο Σουλτάνο και την Ουννική Ε.Ε.

Να ξημερώσει η επόμενη ημέρα των Ελλήνων.

loading...