Το ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας “χωρίς μετρητά” του Μπάιντεν έρχεται αυτόν τον Δεκέμβριο

 

Ο πρόεδρος Μπάιντεν πρόκειται να θέσει σε εφαρμογή ένα σύστημα χωρίς μετρητά αυτόν τον Δεκέμβριο μέσω ενός νεοσύστατου ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας (CBDC).

Το εκτελεστικό διάταγμα 14067 που υπέγραψε ο Μπάιντεν δίνει στις ελίτ την εξουσία να δημιουργούν CBDCs, να τα διανέμουν κατά βούληση, να σας τα κλέβουν όποτε θέλουν και να τα κλείνουν αν κάνετε κάτι που δεν εγκρίνουν.

Americafirstreport.com αναφέρει: Ο διάσημος συγγραφέας του βιβλίου Rich Dad, Poor Dad, Robert Kiyosaki αποκάλεσε αυτό το εκτελεστικό διάταγμα “κομμουνισμό στην πιο αγνή του μορφή”, ενθαρρύνοντας τους Αμερικανούς να “μείνουν ξύπνιοι”.

Αλλά αυτό είναι πέρα από τον κομμουνισμό. Πρόκειται για μόνιμη και απροκάλυπτη δουλεία. Δεν το κρύβουν πλέον. Δεν είμαστε ελεύθεροι και σκοπεύουν να το κάνουν μόνιμο. Θα ήταν καλό να ακούσουν όλοι και να συμπαραταχθούν για να αντιταχθούν σε αυτό και να αρνηθούν να συμμετάσχουν. Η επιλογή του CBDC είναι κυριολεκτικά η επιλογή της δουλείας. Πριν μας έλεγαν ψέματα και χρησιμοποιούσαν προπαγάνδα για να σιγουρευτούν ότι νομίζαμε ότι ήμασταν ελεύθεροι. Αυτό είναι φανερό και στα πρόσωπά μας τώρα.

Η ψευδαίσθηση της ελευθερίας θα συνεχιστεί όσο είναι κερδοφόρο να συνεχίζεται η ψευδαίσθηση”. -Frank Zappa

Ο Kiyosaki αποκάλεσε το εκτελεστικό διάταγμα που υπέγραψε ο πρόεδρος Joe Biden “την πιο προδοτική πράξη στην ιστορία των ΗΠΑ” και δεν είναι ο μόνος που μιλάει εναντίον του. Ο Jim Rickards, ένας άλλος οικονομολόγος, επενδυτής και πρώην αξιωματούχος της CIA, το χαρακτηρίζει ως ένα βήμα προς το τέλος των μετρητών. Ο Rickards έχει εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών στη Wall Street. Οι νέες “ψηφιακές μάρκες” μπορούν να “απενεργοποιηθούν” αν δεν αρέσει στην κυβέρνηση αυτό που κάνετε.

Να είστε έτοιμοι, γιατί αυτή είναι η σκλαβιά που προειδοποιούμε ότι έρχεται. Όχι ότι δεν είμαστε σκλάβοι τώρα, αλλά αυτή είναι η πλήρης εγκατάλειψη της ψευδαίσθησης. Προετοιμαστείτε για την “C-Day” που έρχεται στις 13 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Το Τέλος του Παιχνιδιού: Κεντρικών Τραπεζών: Ψηφιακό Νόμισμα

Ο Rickards επέκρινε το CBDC και το χαρακτήρισε ως “τον κακό ξάδερφο του Bitcoin”. Αποκάλυψε επίσης το υποτιθέμενο μοναδικό γεγονός που ονομάζεται C-Day, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, θα λάβει χώρα στις 13 Δεκεμβρίου 2022 και θα διαταράξει τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά συστήματα στις ΗΠΑ.

Είπε ότι όταν συμβεί αυτό που αποκαλεί “C-Day”, το χάρτινο χρήμα θα είναι άχρηστο και το δολάριο των ΗΠΑ θα καταρρεύσει. Πρόσθεσε ακόμη ότι οι καταναλωτικές δαπάνες και η πρόσβαση σε βασικές ανάγκες θα περιοριστούν επίσης και οι άνθρωποι που κατέχουν πολλά χρήματα θα τιμωρηθούν. –WND

“Χάρη στο τμήμα 4 του εκτελεστικού διατάγματος 14067 του Μπάιντεν, που ζητά επείγουσα έρευνα για την ανάπτυξη του ψηφιακού δολαρίου, πιστεύω ότι το αμερικανικό δολάριο, το πρότυπο του κόσμου από το 1792 … θα αντικατασταθεί από ένα νέο νόμισμα, το ψηφιακό δολάριο”, δήλωσε ο Ρίκαρντς. Αλλά αυτό ήταν στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό. Είναι όλα μέρος του σχεδίου. Προσπάθησαν ακόμη και να απευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σε αυτό κατά τη διάρκεια της απάτης COVID-19 ισχυριζόμενοι ότι το COVID εξαπλώθηκε σε νομίσματα και μετρητά.

Αυτό κυριολεκτικά δεν είναι καλό για ΚΑΝΕΝΑΝ εκτός από εκείνους που δημιουργούν το νόμισμα και θέλουν εξουσία πάνω σε όλους τους άλλους. “Ονομάζω το ψηφιακό δολάριο “Biden Bucks” επειδή θέλω να πάρει τα πλήρη εύσημα για αυτό που θεωρώ εγκλήματα”, λέει ο Rickards. “Αυτό δεν είναι σαν τα χρήματα στον ηλεκτρονικό τραπεζικό σας λογαριασμό … Όχι, αυτό είναι καινούργιο και διαφορετικό. Κάθε ψηφιακό δολάριο θα είναι ένα προγραμματιζόμενο token, όπως το bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα. Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά … Τα κρυπτονομίσματα είναι αποκεντρωμένα ψηφιακά νομίσματα. Αντίθετα, αν εξελιχθεί όπως το βλέπω εγώ … τα Biden Bucks θα έχουν την πλήρη υποστήριξη της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Θα αντικαταστήσουν το δολάριο σε μετρητά (“fiat”) που έχουμε τώρα. Και σύντομα θα είναι το μοναδικό, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ νόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών”.

Αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η κυβέρνηση είναι δουλεία, είναι μάλλον μια καλή στιγμή να μπείτε στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Αυτό το νέο CBDC “θα ξεκινήσει μια εποχή απόλυτου κυβερνητικού ελέγχου και επιτήρησης”, δήλωσε ο Rickards σύμφωνα με το WND. “Αυτό δεν είναι υπερβολή. Αυτό θα επεκτείνει δραματικά τη δύναμη και την επιρροή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης … λειτουργώντας ουσιαστικά ως ένας νέος τύπος “κατασκοπευτικού λογισμικού”. Με τον Μπάιντεν Μπακς, η κυβέρνηση θα μπορεί να σας αναγκάσει να συμμορφωθείτε με την ατζέντα της. Διότι αν δεν το κάνετε, θα μπορούσαν να σας κλείσουν τα χρήματα. Αυτό δεν θα είναι σαν το πάγωμα ενός τραπεζικού λογαριασμού, θα είναι πολύ πιο εύκολο”.

Αυτό δεν είναι ούτε κινδυνολογία. “Είναι απλώς η εκτελεστική εντολή 14067. Ο Μπάιντεν το υπέγραψε στις 09 Μαρτίου 2022 – “Με την εξουσία που μου έχει ανατεθεί ως Πρόεδρο από το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής”.

Λοιπόν, εραστές του Συντάγματος, το καταλάβατε; Είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί. Ο Μπάιντεν είναι απλά ένας τύπος που υπέγραψε ένα κομμάτι χαρτί. Είναι η πεποίθησή μας ότι έχει δύναμη που μας εμποδίζει να είμαστε ελεύθεροι. Ο χρόνος σας τελειώνει.

“Αλλά είτε το Σύνταγμα είναι πραγματικά το ένα είτε το άλλο, αυτό είναι σίγουρο – ότι είτε επέτρεψε μια τέτοια κυβέρνηση όπως αυτή που είχαμε είτε ήταν ανίσχυρο να την αποτρέψει. Σε κάθε περίπτωση, είναι ακατάλληλο να υπάρχει”. –Λύσανδρος Σπούνερ

loading...