ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΝΙΕΡΕΣ

Ενόψει του τελευταίου ανοίγματος της Βουλής των Ελλήνων, από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ Μητσοτάκη πολιτικές μπίζνες στο ιερό νησί της Τήνου κλείνει ο έκπτωτος στη συνείδηση του λαού Πρωθυπουργός βιαστής της δημοκρατίας.

Η ιστορία δεν θα τους συγχωρήσει ποτέ για τα εγκλήματά τους εναντίον Πολιτών, Πολιτικών, Δημοσιογράφων και Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού και των οικογενειών τους.

Μητσοτάκης, Μαξίμου και Κυβέρνηση εργάστηκαν για αλλότριους εξευτελίζοντας θεσμούς και λειτουργίες του Πολιτεύματος, πουλώντας Ελλάδα με μανδύα πατριωτικό.

Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, συγγενών και πιστών, φασιστών πατριωτών, τα ζήσαμε και τα ζούμε καθημερινά με την πτώση του βιοτικού μας επιπέδου και την Ελλάδα της πολιτικής Μαφίας.

Ανάξιος της δημοκρατίας καπηλεύεται το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων για να παραμείνει στην κάλπικη εξουσία του, για να κάνει μεγαλύτερο κακό στη χώρα.

Εάν oι βουλευτές της έκπτωτης Νέας Δημοκρατίας θεωρούν τις υποκλοπές του Μητσοτάκη Μαξίμου ως “καλές” υποκλοπές, τότε δεν είναι καθόλου τυχαίο που το 51% των πολιτών πιστεύει πως η διαφθορά αυξήθηκε τα τελευταία τρία χρόνια στη χώρα μας (Ευρωβαρόμετρο για Διαφθορά Ιούλιος 2022).

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ο Μητσοτάκης κάθε έννοια Δημοκρατικής Ευνομούμενης ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ δίνοντας το δικαίωμα διεύρυνσης με τις ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ στα περιθώρια δράσης του Οργανωμένου Εγκλήματος σηματοδοτώντας την Αποδυνάμωση του Νόμιμου Κράτους και την επικράτηση της ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ;

Πόσους Πολίτες, Πολιτικούς, Δημοσιογράφους και Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, εις όφελος τρίτων χωρών και οργανισμών παρακολουθούσε το καθεστώς Μητσοτάκη;

Είναι οι ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΞΙΜΟΥ μέρος μιας τεράστιας υπόθεσης κοινωνικής μηχανικής με στόχο την απόκτηση (παράνομα) εξουσίας πάνω σε εκείνους που θεωρήθηκαν δήθεν επιβλαβείς για το φασιστικό καθεστώς Μητσοτάκη αλλά και σταδιακού ελέγχου της κοινωνίας υπό στενή παρακολούθηση;

Θα απαντήσετε επιτέλους, κ.Μητσοτάκη, ή θα συνεχίσετε να “ποιείτε την νήσσαν”…

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...