ΑΚΚΕΛ για Αττίλα ΙΙ: «ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ»

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την επέτειο της δεύτερης εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο και την αποσιώπηση από τα Media του καθεστώτος:

Ούτε μια κουβέντα, ούτε μια λέξη από τα πουλημένα ΜΜΕ στο καθεστώς Μητσοτάκη. Σήμερα είναι μαύρη επέτειος του δεύτερου Αττίλα, 14 Αυγούστου 1974 οι τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν χωρίς καμία αντίσταση την πόλη της Αμμοχώστου και απέκοψαν ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας, χάσαμε το 37% της Κύπρου, 200.000 Κύπριοι πήραν τον δρόμο της προσφυγιάς, 6.000 νεκροί και 3000 αγνοούμενοι.

Στην Ελλάδα όμως σιωπή, ένοχη σιωπή γιατί ο δεύτερος Αττίλας δεν έγινε από καμιά χούντα αλλά από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον πρόεδρο τους Κωνσταντίνο Καραμανλή για τον οποίο “Η Κύπρος κείται μακράν”. Σιωπούν με εντολές τα ταϊσμένα ΜΜΕ σήμερα , εντολή λήθης. Εντολή να ξεχαστεί η προδοσία της Κύπρου από κυβέρνηση της ΝΔ, η εθνική προδοσία από το κόμμα των γαλάζιων δήθεν πατριωτών και των φίλων τους των Αμερικάνων και Εγγλέζων.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ανοίξει ο φάκελος του Κυπριακού παρά κάτι λίγοι τόμοι, Κύπριοι βουλευτές καταγγέλουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη πώς σταμάτησε να στέλνει τους φακέλους του Κυπριακού και πώς ολόκληρα επιτελεία εξαφανίζουν και αλλοιώνουν τα στοιχεία. Γιατί; Τι έχει τόσο να κρύψει η ΝΔ και 47 χρόνια δεν ανοίγουν τον φάκελο του Κυπριακού; Τόσο πολύ φοβούνται; Τόσο βρώμικος ο ρόλος του κόμματος τους και του ιδρυτή τους; Το ωραίο είναι πως εκτός από τη γνωστή ΝΔ βλέπω και εξωκοινοβουλευτικά κόμματα να τονίζουν πώς είναι τιμητές του Καραμανλή, ή ζήλεψαν τον ηρωισμό και τον πατριωτισμό που επέδειξε στην Κύπρο ή θα έκαναν ακριβώς το ίδιο με αυτόν, αν ήταν στην θέση του;

Εγώ δεν ξεχνώ !!!!

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

14/8/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...