Στην ΦΟΡΑ η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ανάμειξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία – «Απαγορευμένο» ΒΙΝΤΕΟ με την αλήθεια που κρύβουν τα κανάλια

 Ένα χρόνο μόνο μετά την άτακτη φυγή του στρατού των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, μια νέα έκθεση ρίχνει φως στο πόσα περισσότερα από τα 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησης του πολέμου διατέθηκαν για σκοτεινές πηγές, όπως συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία!!!

Αυτά τα κεφάλαια διανεμήθηκαν και δαπανήθηκαν με σημαντική έλλειψη διαφάνειας. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΥΓΑ, τώρα που συμβαίνει το ίδιος την Ουκρανία!!!

Όπως εύλογα αναρωτιέται το Russia Today, επικαλούμενο αντιπολιτευόμενες αμερικανικές πηγές: «εάν τα χρήματα πήγαν σε άγνωστες πηγές, τότε σε τι πραγματικά δαπανήθηκαν, και πόσα χρησιμοποιήθηκαν για να τροφοδοτήσουν την διαφθορά».

Τέτοιες ερωτήσεις δεν φαίνεται να είναι κάτι καινούργιο για την ρημαγμένη χώρα, που  καταλήφθηκε από τις ΗΠΑ για σχεδόν δύο δεκαετίες και τώρα επιχειρείται το ίδιο στην Ουκρανία: ΝΑ ΡΗΜΑΧΘΕΙ για να πληγεί, αυτή την φορά, η Ρωσία.

Το ότι οι ΗΠΑ έχουν δηλώσει ότι έχουν τελειώσει με το Αφγανιστάν, δεν σημαίνει ότι έχουν τελειώσει και με την συνήθεια να στέλνουν γενναιόδωρα, δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτική βοήθεια χωρίς καμία επίβλεψη.

Μάλιστα, η κυβέρνηση Μπάιντεν μόλις υπέγραψε το μεγαλύτερο πακέτο που έφερε μέχρι σήμερα δισεκατομμύρια δολάρια στο διεφθαρμένο, κατά κοινή ομολογία, καθεστώς Ζελένσκι, καθώς δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ αποδείξεις πως τα χρήματα αυτά καταλήγουν σε ανθρωπιστική βοήθεια.

Δείτε ακόμα ένα «απαγορευμένο» βίντεο κατάρριψης της διεθνιστικής προπαγάνδας, καθώς στην Ελλάδα έχουν απαγορεύσει τα ρωσικά κανάλια και ενημερώνονται μόνο από τους Αγγλοσάξονες:

loading...