Καταγγελία Δημουλίδου για θάνατο Καναδού τουρίστα στη Σύρο : “Οι γονείς του θα παραλάβουν την σωρό του χωρίς να μάθουν πιθανόν ποτέ πως τα μπόλια έκαναν τη ζημιά…”

 Ολόκληρη και αυτολεξεί η καταγγελία της γνωστής συγγραφέως Χρυσηίδας Δημουλίδου στο λογαριασμό της στο Facebook χωρίς σχόλια και περιγραφές. Σας αφήνουμε να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Η καταγγελία 

“Σας αναφέρω γεγονότα από αυτόπτη μάρτυρα, που εργάζεται στη Μύκονο και βρισκόταν στο νοσοκομείου Σύρου, για ασθενή φίλο του που νόσησε αμέσως μετά το εμ@-λιο, με μυοκαρδίτιδα και είδε τα περιστατικά ίδια με τα μάτια του και έμαθε από τους γύρω.

Ένας 27χρονος Καναδός, είχε όνειρο ζωής να επισκεφτεί την Ελλάδα, μιλάμε για πάθος, αλλά δεν μπορούσε, μέχρι φέτος. Μαζί με την κοπέλα του σχεδίασαν να επισκεφτούν Αθήνα και νησιά, ξεκινώντας από Μύκονο. Πριν κάνει το ταξίδι εμ@-λιάστηκε τρις.

Όλα καλά στην Αθήνα, αλλά στην Μύκονο, δύο μέρες μετά την άφιξη του, εκδήλωσε υψηλό πυρετό και διεγνώσθη με co@vid. Και επειδή η κατάσταση του ήταν άσχημη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Σύρου. Παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών, 48 ώρες μετά το παλικάρι άφησε την τελευταίου του πνοή μπροστά στα έντρομα μάτια της κοπέλας του που είχε πάθει σοκ. Οι γιατροί αποφάνθηκαν co@vid…δίχως να εξηγήσουν περισσότερα.

Ο ίδιος μάρτυρας, μου είπε πως μια μέρα μετά, ενώ περίμενε διάδρομο είδε μια κοπέλα που περπατούσε να πέφτει σαν πράσο κάτω αναίσθητη. Δεν έμαθε τι απέγινε (μου έδειξε βίντεο και από τα 2 περιστατικά). Ο ίδιος μου εξομολογήθηκε πως μετά το τρίτο εμ@-λιο που έκανε υποχρεωτικά για την δουλειά του, έχει χάσει τις δυνάμεις του και δεν μπορεί να κάνει ούτε το 1/3 της διαδρομής τζόκινγκ που έκανε καθημερινά, καθότι είναι πολύ αθλητικός τύπος… Προσωπικά, αν και δεν γνώριζα το παλικάρι, στεναχωρήθηκα πολύ, λες και και ήταν δικό μου πρόσωπο… Οι γονείς του θα παραλάβουν την σωρό του χωρίς να μάθουν πιθανόν ποτέ πως τα μπόλια έκαναν τη ζημιά…

Έψαξα παντού αλλά δεν διάβασα καμία αναφορά για αυτά τα περιστατικό του Καναδού, αν μάθετε κάτι μου λέτε…”

https://syrospress.gr

loading...