Ο Α. ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΤΑΡΙΑ! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ «ΔΕΙΧΝΟΥΝ» ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ “ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ” ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

 ΒΙΝΤΕΟ

Ιρανικές πηγές: η Μοσάντ συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση της κόρης του διάσημου φιλόσοφου και Στοχαστή της Ορθόδοξης

Πολιτικής Θεολογίας Αλεξάντερ Ντούγκιν!

Στο Ιράν, πηγές ανέφεραν ότι η Μοσάντ συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση της κόρης του διάσημου φιλόσοφου Αλεξάντερ Ντούγκιν. Ο Ζελένσκι πάντως είναι στο Κίεβο…..Απαρφανίζουν την Ορθόδοξη διανόηση. Θέλουν νεκρή τη Ρωσία.

Ιρανός δημοσιογράφο για λογαριασμό μέσου αναφέρει την εκδοχή

Η είδηση ​​του θανάτου της Ντάρια Αλεξάντερ Ντούγκιν χθες στην βομβιστική επίθεση κατά αυτοκινήτου στη Μόσχα δεν θα περάσει έτσι απλά, γιατί στόχος ήταν ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο επικεφαλής της νέας θεωρίας της Ευρασίας. Μετά τον Σουλειμανί ήθελαν νεκρό και το Ντάγκιν υπαινίσσονται οι Ιρανοί

Ο Alexander Dugin, γεννημένος το 1962 στη Μόσχα, είναι Ρώσος φιλόσοφος, πολιτικός επιστήμονας, κοινωνιολόγος και μεταφραστής. Καθηγητής Φιλοσοφίας, Ph.D. στις Πολιτικές Επιστήμες, Ph.D. στις Κοινωνικές Επιστήμες, είναι επικεφαλής του Τμήματος Κοινωνιολογίας Διεθνών Σχέσεων στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Είναι επίσης Ομότιμος Καθηγητής στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Eurasia και στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης και μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   




loading...