« ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΚΡΗΤΗ».


MAGNA GRECIA – MΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Επιμέλεια Αντώνη Αντωνά, από Ελληνική Κύπρο.Νέα πρόκληση από τουρκικά Ερντογανικά μέσα: «Τα 3/4 της Κρήτης ανήκουν στην Τουρκία - Παράνομη η παρουσία της Ελλάδας εκεί»

«Τουρκικά» και τα 14 νησιά, βραχονησίδες και βράχοι γύρω από το νησί
Μετά τον περιβόητο χάρτη Μπαχτσελί, του φερέφωνου του νεοσουλτάνου Ερντογάν που εμφάνιζε Κρήτη και νησιά ανατολικού Αιγαίου σαν τουρκικά, η τουρκική εφημερίδα TR Haber παρουσιάζει με τη σειρά της τα τρία τέταρτα της Κρήτης σαν τουρκική επικράτεια, λέγοντας μάλιστα πως η παρουσία της Ελλάδας στο νησί είναι παράνομη.
«Τα 3/4 της Κρήτης ανήκουν στην Τουρκία! Παράνομη η παρουσία των ΗΠΑ και της Ελλάδας εκεί» είναι ο τίτλος του άρθρου, με τους νομούς Λασιθίου, Ηρακλείου και Ρεθύμνου, καθώς και τα γύρω από την Κρήτη νησιά να πιστώνονται στην Τουρκία και μόλις τα Χανιά στην Ελλάδα. «Οι Έλληνες κατέλαβαν ολόκληρο το νησί, όταν υποτίθεται ότι τα εδάφη θα μεταβιβάζονταν στον πρώην *ιδιοκτήτη» σημειώνεται στη λεζάντα του αντίστοιχου Tweet.
*Πρώην ιδιοκτήτης, η Οθωμανική Αυτοκρατορία = Εισβολέας, σφαγέας, γενοκτόνος, καταπατητής, συλητής Ελληνικών χριστιανικών ιερών και οσίων και όλα τα συνώνυμα.
Όπως αναφέρεται στο άρθρο «η Κρήτη, τουρκική επικράτεια επί 2,5 αιώνες, χωρίστηκε σε τέσσερα μέρη από την Αγγλία το 1913. Όταν οι τρεις από τις τέσσερις χώρες αποχώρησαν από τη συμφωνία, ενώ αναμενόταν ότι τα 3/4 της Κρήτης θα περνούσαν στον πρώην «ιδιοκτήτη» της, δηλαδή στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, η Αθήνα δημιούργησε de facto κατάσταση καταλαμβάνοντας ολόκληρο το νησί». Μάλιστα, στο δημοσίευμα φιλοξενείται ο πρώην Γενικός Γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας Γιουμίτ Γιαλίμ, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως «στην Ελλάδα δόθηκε το 1/4 της Κρήτης. Τα 14 νησιά, βραχονησίδες και βράχοι γύρω από το νησί συνεχίζουν να είναι υπό την κυριαρχία του Οθωμανικού Κράτους». Μάλιστα, ζήτησε την άμεση εκκένωση των νομών Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου, καθώς και των γύρω από την Κρήτη νησιών, Γαύδος, Δίας, Διονυσάδες, Γαϊδουρονήσι και Κουφονήσι!!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ…. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ …. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΥΤΕΡΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΙΖΑΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΗ. ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΔΟΞΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΕΣΑΕΙ…!

«Η Τουρκία δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο» Ν. Σαρρής.

Εκτός από τον τίτλο «ΒΑΡΒΑΡΟΙ», προσέξτε και το κάτω πλαίσιο … «ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ …» Διεθνής τύπος.ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ....ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ !!!!!!

''Τούρκοι αν εγίνη πόλεμος δέν έχετε ελπίδες δικά μας είναι τά νησιά καί οι βραχονησίδες . Δικά μας είναι τά ΙΜΙΑ μήν θέτε φασαρία όπως μιά καί Ελληνική είν’ και η Μικρά Ασία. Μά κι άν εθέτε πόλεμο δέν θά σάς φοβηθούμε καί μέσα στήν Αγιά Σοφιά θά πά λειτουργηθούμε. Η ανοχή της Ελλάδας μας θά πρέπει νά τελειώσει κι ο Τούρκος κάθε πρόκληση πού κάνει νά πληρώσει.Δέν είν΄ τό Αιγαίο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ξέφραγο αμπέλι νά μπαινοβγαίνει η Τουρκιά νά κάνει ότι θέλει. Ότι στήν άοπλη Κύπρο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ κάνατε καλά νά τό σκεφτείτε καί στό Αιγαίο πάψετε όλο νά προκαλείτε. Οί Κυπριακοί S 300 στήν Κρήτη βρίσκονται αρματωμένοι καί τούς έχουνε στά χέρια τους Κρήτες αντρειωμένοι. Τούρκοι τήν Κρήτη άν θέλετε αμέτε νά ρωτάτε τόν Χίτλερ είς τήν κόλαση ίντα γι αυτήν θυμάται. Έλατε ΕΛΛΗΝΕΣ της Κύπρου μας ο αναστεναγμός όλους νά μάς ενώσει καί μάθημα είς τήν Τουρκιά ο Ελληνισμός νά δώσει, έλα της Κύπρου τόν αναστεναγμό νά κάμω μαντινάδα χιλιάδες χαιρετίσματα απόλη τήν Ελλάδα. Έλατε Τούρκοι αλλάξετε μυαλά καί συμμορφωθείτε …ειδ΄άλλιως θα χαθείτε Έλατε ο Κρητικός τό αίμα του μελάνι τόχει κάνει σφραγίδες καί υπογραφές τήν Λευτεριά νά βάνει''.

Χιλιάδες χαιρετίσματα και η Κύπρος σας αποστέλλει και την Ελληνική σημαία της ΠΟΤΕ δεν υποστέλλει. Η Κύπρος και η Κρήτη μας είναι σαν αδελφάδες, στην Κύπρο λαλούμεν τσιαττιστά στην Κρήτη μαντινάδες… Οι S 300 χαλάλι σας αδέλφια, στων Τούρκων τα οπίσθια, αμολύστε τους και στην Τουρκιά ξε@@@κωτους γυρίστε τους….ακόμη και πιο πέρα τους Τουρκομογγόλους βάρβαρους εκτοπίστε τους ….
«Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών».

Επιμέλεια Αντώνη Αντωνά, από Ελληνική Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :