Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ!!!
4 BΙNTEO
Ο επικεφαλής της περιφέρειας Ζαπορίζια υπέγραψε διάταγμα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την επανένωση με τη Ρωσία. Γι αυτό οι Ουκρανοί τις προηγούμενες ημέρες βομβάρδισαν τον πυρηνικό σταθμό στη Ζαπορίζια για ν΄ασκήσουν πίεση και να τρομοκρατήσουν και να αποτρέψουν τη δρομολογημένη ένωση με Ρωσία. 

Ο επικεφαλής της περιοχής Zaporozhye, Yevgeny Balitsky, υπέγραψε διάταγμα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την επανένωση της περιοχής με τη Ρωσία, μετέδωσε ανταποκριτής του RIA Novosti.
Ο Μπαλίτσκι υπέγραψε το έγγραφο στο φόρουμ του δημόσιου κινήματος «Είμαστε μαζί με τη Ρωσία», που λαμβάνει χώρα στη Μελιτόπολη. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 700 εκπρόσωποι από όλη την περιοχή.
Η περιοχή της Ζαπορίζια επιβεβαιώνει τα σχέδια για διεξαγωγή δημοψηφίσματος τον Σεπτέμβριο
Η έκκληση των συμμετεχόντων στο φόρουμ διαβάστηκε από ένα μέλος του κύριου συμβουλίου της περιφερειακής διοίκησης, Vladimir Rogov.
«Με βάση την αρχή της ελεύθερης επιλογής, έχοντας ως κύρια αξία τη γνώμη κάθε κατοίκου της περιοχής μας, δηλώνουμε την πρόθεσή μας να διεξαγάγουμε δημοψήφισμα σχετικά με την είσοδο της περιοχής Zaporozhye στη Ρωσική Ομοσπονδία. 

loading...