Η συνέντευξη που ΚΑΙΕΙ τον Ζελένσκι: «Δεν προειδοποίησα τον λαό για τον πόλεμο γιατί θα…έχανα 7δισ./μήνα», vid

 

Δείτε πως τα λέει δίχως να ντρέπεται ο ηγέτης-μαριονέτα των διεθνιστών!

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στην Washington Post την Τρίτη ότι παρόλο που γνώριζε την πιθανότητα ρωσικής εισβολής, η ουκρανική κυβέρνηση δεν δημοσιοποίησε τις ειδήσεις για να αποφύγει να προκαλέσει πανικό.

«Γνωρίζαμε για τον πόλεμο, αλλά δεν μπορούσαμε να προειδοποιήσουμε τους Ουκρανούς για αυτό, διαφορετικά θα είχαμε χάσει αμέσως».

Ο διευθυντής της CIA Ουίλιαμ Μπερνς είχε επισκεφθεί τον Ζελένσκι στα μέσα Ιανουαρίου για να προειδοποιήσει για σχεδιαζόμενη ρωσική επίθεση.

Όμως ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η ενημέρωση του ουκρανικού κοινού θα είχε κάνει πιο πιθανή μια ρωσική νίκη:

«Αν το είχαμε ενημερώσει… τότε θα έχανα 7 δισεκατομμύρια δολάρια τον μήνα από τον περασμένο Οκτώβριο, και τη στιγμή που οι Ρώσοι επιτέθηκαν, θα μας είχαν πάρει σε τρεις ημέρες. Δεν λέω ποιανού ήταν η ιδέα. αλλά γενικά, η εσωτερική μας αίσθηση ήταν σωστή: Αν σπείρουμε χάος μεταξύ των ανθρώπων πριν από την εισβολή, οι Ρώσοι θα μας κατασπαράξουν. Γιατί κατά τη διάρκεια του χάους, οι άνθρωποι φεύγουν από τη χώρα.

Απολογούμαι για το γεγονός πως δεν τους ενημέρωσα για το σχέδιο που είχαν οι Ρώσοι για εμένα, και όλα όσα μου μετέφεραν οι μυστικές υπηρεσίες σε εμένα»:

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη-“γυαλόχαρτο” του ΣΦΑΓΕΑ των Ουκρανών:

loading...