Γ.Κύρτσος σε ΝΔ: «Διώξτε άμεσα τον Κ.Μητσοτάκη γιατί σε 6 μήνες…»

 «Κάντε το όπως οι Βρετανοί Συντηρητικοί και οι Αυστριακοί κεντροδεξιοί»

Κάλεσμα προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για απομάκρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρότυπα των Σεμπάστιαν Κουρτς και Μπόρις Τζόνσον, έκανε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος καλεί τη Ν.Δ. να απομακρύνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την ηγεσία του κόμματος και από την πρωθυπουργία.

«Το έκαναν οι Βρετανοί Συντηρητικοί και οι Αυστριακοί κεντροδεξιοί για πολύ λιγότερα. Δεν είναι εύκολο, ο Μητσοτάκης θα κάνει φασαρία. Να σκέφτονται όμως στη Ν.Δ. πού θα είναι σε 6 μήνες αν δεν κινηθούν άμεσα» τονίζει στην ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής.

Να θυμίσουμε ότι και ο Ευάγγελος Αντώναρος προσφάτως είχε ρίξει «βόμβα» περί απομάκρυνσης του Κ.Μητσοτάκη από την ηγεσία της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, ανέφερε τον αριθμό 3+1, υπονοώντας ίσως αριθμό πολιτικών προσώπων σημειώνοντας ότι στη ΝΔ «ζεσταίνουν τις μηχανές τους για διαδοχή, ίσως και ανατροπή, του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«3+1

Ζεσταίνουν τις μηχανές τους στην ΝΔημοκρατία για διαδοχή Μητσοτάκη (ίσως και ανατροπή)»

loading...