Κ.Αρβανίτης: «Τους πρώτους 5 μήνες του 2022 είχαμε 8.500 νεκρούς περισσότερους από τους αντίστοιχους του 2020»!

 Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης σχολιάζοντας την τεράστια αύξηση στην ολική θνησιμότητα της χώρας με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τους πρώτους πέντε μήνες για το έτος 2022 .

Προκύπτει ότι μόνο σε σύγκριση με πέρσι οι θάνατοι στην χώρα για το αντίστοιχο διάστημα αυξήθηκαν κατά 5.5οο άτομα περίπου, ενώ σε σχέση με το 2020 αυξήθηκαν κατά 8.500!

Πέρσι όμως είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί ενώ το 2020 είχαμε μόνο Covid χωρίς εμβολιασμούς.

Φυσικά πολλοί θα μιλήσουν περί «τυχαιότητας» και ότι θα πρέπει να «διερευνηθούν» τα «αίτια» και όλες τις γνωστές ασαφείς και αόριστες δικαιολογίες που επικαλούνται όταν τα αποτελέσματα και τα νούμερα δεν ταιριάζουν με το «επιστημονικό» αφήγημα το οποίο εν συνεχεία γίνεται κυβερνητικό.

«Βλέπω ότι πριν μερικές ημέρες η ΕΛΣΤΑΤ δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα των πρώτων 22 εβδομάδων του 2022, της χρονιάς αυτής δηλαδή.

Ξέρετε βγάζει κάθε φορά τέσσερις η πέντε εβδομάδες κατά τον Μάρτιο μήνα, μετά βγάζει κατά τον Απρίλιο άλλες τέσσερις εβδομάδες, είχανε σταματήσει στις 17 εβδομάδες, τώρα βγήκανε άλλες 5 και εν τέλει βγήκανε οι πρώτες 22 βδομάδες της χρονιάς που σημαίνει πως είναι από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 6 Ιουνίου οι μετρήσεις.

Μέσα σε αυτά τα στοιχεία βλέπουμε ανά μία εβδομάδα την ολική θνησιμότητα στην Ελλάδα από κάθε αίτιο που υπάρχει.

Αν τα συγκρίνουμε με τις προηγούμενες χρονιές τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ ανησυχητικά. Φαίνεται φέτος μία πρωτοφανής αύξηση της ολικής θνησιμότητας που όμοια της δεν υπήρχε ούτε πέρσι ούτε πρόπερσι ούτε καμιά από τις προηγούμενες χρονιές,

Τις πρώτες 22 εβδομάδες του 2019 είχαμε 55.869 θανάτους . Σημειώνεται ότι το 2019 είναι χρόνια χωρίς Covid.

Το 2020 είναι η χρονιά που εμφανίστηκε ο Covid αλλά δεν είχαμε εμβόλια.

Δεν βλέπουμε να προκάλεσε καμιά αύξηση πάλι είχαμε 55.669, μάλιστα ήταν 200 θάνατοι λιγότεροι..

Πέρσι στις πρώτες 22 βδομάδες είχαμε μία αύξηση στους 58.539.

Είχαν εμφανιστεί τα εμβόλια από την αρχή της περσινής χρονιάς και αυτοί που είχαν κάνει δύο δόσεις αυτό το πεντάμηνο ήταν ένα ποσοστό περίπου 18,5% διπλοεμβολιασμένων.

Γιατί 18,5, γιατί στην αρχή της χρονιάς ήτανε μηδέν και με την παρέλευση του πενταμήνου ήταν 37%, αυτό μας κάνει έναν μέσο όρο  πενταμήνου γύρω στο 18,5% διπλοεμβολιασμένων.

Να πούμε εδώ ότι βλέπουμε μία αύξηση της ολικής θνησιμότητας κατά 3000 άτομα.

Και έρχεται το 2022 και όπως βλέπουμε οι θάνατοι έχουν φτάσει στους 64.191 θανάτους.

Είναι τεράστια η διαφορά από τις προηγούμενες χρονιές, στο διάστημα αυτό θα δείτε ότι με δύο δόσεις ήταν εμβολιασμένο το 71% του ελληνικού πληθυσμού.

Τι βλέπουμε εδώ, πρώτη μπάρα (2019) χωρίς Covid, δεύτερη μπάρα (2020) με Covid καμιά αύξηση.

Τρίτη μπάρα μόλις άρχισαν τα εμβόλια με ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού κατά μέσο όρο λίγο πιο κάτω από το 20% και έχουμε μία αξιόλογη αύξηση της ολικής θνησιμότητας και φέτος έχουμε πολύ μεγαλύτερη».

loading...