ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ; 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (MONSANTO Κ.Α) ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!

ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!

Ποιός είναι ο Κατακτητής; Το ουκρανικό σιτάρι είναι αμερικανικό; 3 μεγάλες αμερικάνικες εταιρείες κατέχουν πλέον το 1/3 της γεωργικής γης της Ουκρανίας! Αμερικάνικη Κατοχή. Το

81% αρνήθηκε την εξέλιξη αλλά εκβίασε και το ΔΝΤ! ΛΕΗΛΑΣΙΑ!!! 30 βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ και 1/3 καλλιεργήσιμης γης στα χέρια της Monsanto κ.α!!

Το ουκρανικό σιτάρι είναι αμερικανικό; Από τότε που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος για την πώληση γεωργικής γης πριν από ακριβώς ένα χρόνο, τρεις μεγάλες αμερικανικές διεθνικές εταιρείες έχουν αποκτήσει σχεδόν το ένα τρίτο της γεωργικής γης της Ουκρανίας. 

Σύμφωνα με την «Australian national review» οι Αμερικανοί θα κατέχουν πλέον 17 εκατομμύρια από τα 62 εκατομμύρια εκτάρια της Ουκρανίας (συνολική έκταση της χώρας). Επομένως, το 28% της Ουκρανίας θα ήταν Αμερικάνικο!

Οι αγοραστές, οι ιδιοκτήτες είναι γνωστές αμερικανικές εταιρίες αφού είναι η Cargill, η Dupont και η Monsanto. Αυτό που είναι όμως λιγότερο γνωστό είναι ότι πίσω από αυτές τις περίφημες γνωστές βιτρίνες φαίνονται επενδυτικά κεφάλαια -κάπως σκοτεινές χρηματοοικονομικές δομές, χαρακτηριστικές της κερδοσκοπίας της «νέας εποχής»-. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...