Μήνυμα της Yπεραγίας Θεοτόκου στις νεοελληνίδες.

«Κηρύξατε Αποστόλοις», εδόθη εις γυναίκες, δια του Αγγέλου η εντολή, το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως Ιησού του Λυτρωτή.

Από την πρωτόπλαστη Εύα, ήρθε στο ανθρώπινο γένος, ο πόνος και η δυστυχία. Μεγάλη της γυναίκας η αποστολή, το μήνυμα της σωτηρίας να μεταφέρει σε κάθε εποχή. Αιτία να γίνεται αυτή, να σώζεται η οικογένειά της, ο άνδρας, τα παιδιά της, μα και όλη η γενιά της. Μπορεί από την πρώτη γυναίκα να επήλθε η παρακοή, μα από την Δευτέρα Εύα, την Υπεραγία και Πανάχραντον Μαρία, ήλθε εις τον κόσμο η σωτηρία.

Πείτε Μου όμως, σε ποια θέση βρίσκεται η γυναίκα η σημερινή, είναι οδοδείκτης προς την σωτηρία ή ευθύνεται αυτή για το κατάντημα αυτό της κοινωνίας; Στέκεται εις το ύψος της αποστολής της, ή άγεται και φέρεται όπως θέλουν οι εχθροί της καθώς ασπάστηκε τα Βακχικά αξιώματα ;

Νοιάζεται για την δική της σωτηρία ή και για την δική της οικογενεία; Είναι το φως μέσα στην οικογένειά της, να φωτίζονται και τα μέλη τα δικά της; Γίνεται αυτή θυσία, για να σωθεί η δική της οικογεένεια ;Η ή μήπως είναι αιτία απωλείας, όλης της Ελληνικής κοινωνίας ;

Ω! γυναίκα της εσχάτης εποχής, σου ομιλώ εγώ η Μάννα η Αγνή, που έζησα κάτω στην γη και αντιμετώπισα ότι και εσύ. Αντιμετώπισα όλων των ειδών τις δυστυχίες και εβίωσα εις όλον της το μεγαλείο, των ανθρώπων την σκληροκαρδία.

Τίποτα όμως δεν εστάθη ικανό, να με απομακρύνει από τον Θεό.

Τι κάνεις όμως παιδί μου εσύ; Ενθυμείσαι πως έχεις και αθάνατο ψυχή; Δεν φοβάσαι που αιώνια εις την κόλαση θα βασανίζεται η φτωχή; Γιατί ξεχνάς, ποια είσαι και ποια είναι η δική σου αποστολή; Μετά της Εύας την παρακοή, ο Πλάστης και Θεός είπε: «πως διά της τεκνογονίας θα σωθής».

Πού είναι όμως τα παιδιά σου, μπορείς να μου πεις; Τα γέννησες ή σαν την οχιά, έφαγες τα δικά σου παιδιά; Πες Μου, πώς άντεξες εσύ να τα σκοτώσεις, αντί σαν μάννα την ζωή, να τους δώσεις;

ΕΥΑ ονομάστηκε η πρώτη γυνή, που σημαίνει ΖΩΗ, γιατί αυτή είναι της γυναίκας η μεγάλη αποστολή, συνδημιουργός με τον Θεό, να γίνεται αυτή και να φέρνη εις τον κόσμο μία νέα ζωή. Μα εσύ γυναίκα της εσχάτης γενεάς, τρως τα παιδιά σου και δεν τα γεννάς, γεύεσαι την ηδονή και τα παιδιά σου πετάς. Δώρο είναι από τον Θεό η ηδονή, επειδή θα φέρηεις στον κόσμο ένα παιδί. Εσύ όμως παίρνεις το δώρο, κάνεις αυτό θεό και πετάς στον βόθρο, όπως μετατρέπεσαι και εσύ μέσα μέσα από της παρα φύσιν ερωτικές πράξεις και τα όργια. Έχασες το κατ εικόνα και ομοίωσιν και προσβάλεις την παρθενίαν και την αγνότητα μου, μέσα από τις αισχρές ερωτικές πράξεις και τα μπικίνι που φοράς.

Ω! γυναίκα της εσχάτης εποχής, εσύ είσαι η αιτία της παγκόσμιας καταστροφής. Έβγαλες τα ενδύματά σου, και σαν κρεοπώλης, διαλαλείς τα κρέατά σου.

Ω! δυστυχισμένη! Πώς ο άνδρας μετά να σε σεβαστή, όταν βλέπει αυτή την ξεδιάντροπη συμπεριφορά σου ; Ξεχνά πως έχεις και ψυχή και σαν κρέας μεταχειρίζεται το δικό σου κορμί, και την ευθύνη γι’ αυτό την φέρνεις αποκλειστικά εσύ. Σύνελθε, πριν να είναι αργά, σκέπασε τα κρέατά σου, διαφύλαξε ως κόρη οφθαλμού την αγνότητά σου, βγάλε τα ανδρικά ρούχα και φόρεσε τα σεμνά ωραία ενδύματά σου, μην προκαλείς άλλο τον Παντοκράτορά σου. ΕΛΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ.

Δίωξε το σκότος από τον δικό σου εαυτό, γίνε εσύ φως να φωτίζης και με το καλό παράδειγμά σου να φωτίζεται και το δικό σου οικογενειακό. Γίνε γυναίκα, μυροφόρα εσύ της εποχής. Με τα μύρα της Ορθοδοξίας και της Ορθοπραξίας, μοσχοβόλησε εσύ την γη.

Στάσου εις το ύψος της αποστολής σου, γίνε κήρυκας της Αναστάσεως και της σωτηρίας, και μην προσβάλλεις τον Υιό μου που σταυρώθηκε και αναστήθηκε για εσένα. Εγώ η Παναγία η Απολυτρία, σε διάλεξα μαθήτρια να γίνεις εις τα δικά μου Άγια Σχολεία, γιατί θέλω να αναμορφωθής και να αναμορφώσης όλη την κοινωνία. Ξεκίνησε από τον εαυτό σου, το σπιτικό σου και προχώρα προς τον ευρύτερο περίγυρό σου. Γίνε εργάτης εις τον Θείο Αμπελώνα, εργάσου προς δόξαν Θεού κατά τον έσχατο αυτόν αιώνα. Μάννα. Εγώ, μάννα κι εσύ, βοήθησέ με να σώσουμε κάθε παιδί από της αμαρτίας και ακολασίας το στρατί. Μάννα Εγώ, τα παιδιά

ΠΗΓΗ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ARISVINEWS

loading...