«ΠΡΕΠΕΙ να υπερασπιστούμε την ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»! Τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ του πλανήτη ΑΓΩΝΙΟΥΝ, vid

 

ΒΙΝΤΕΟ που τα λέει όλα…

 «Τελικά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ορίζεται από αυτούς που αντιδρούν και αυτοί που αντιδρούν πρέπει να προσχωρήσουν στο κοινωνικό σύνολο για να στείλουμε το μήνυμα ότι θα υπερασπιστούμε την διεθνή τάξη κανόνων».

Αυτά είναι τα λόγια των εκλεκτών τσιρακιών εκ των διεθνών πολιτικών, οι οποίοι δεν φτάνει που επέβαλλαν στους λαούς τους χουντικού τύπου μέτρα, αλλά τώρα τους λένε πως θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ αυτά για τα οποία πήραν εντολή να εφαρμόσουν.

«Υπάρχει η άμεση απειλή της Ρωσίας ενάντια στην Ευρώπη και τις συστημικές προκλήσεις που θέτει η Κίνα σε μια παγκόσμια τάξη κανόνων», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν.

Ο σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν , Μπράιαν Ντις, αντιμετωπίζει αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, αφού απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου, τονίζοντας την σημασία της «φιλελεύθερης παγκόσμιας τάξης», όπως την ονόμασε.

“Τι λέτε στις οικογένειες που λένε “δεν έχουμε την πολυτέλεια να πληρώσουμε 4,85 δολάρια το γαλόνι για μήνες, αν όχι χρόνια,”, ρωτήθηκε ο Ντις για την βενζίνη.

«Αυτό αφορά το μέλλον της φιλελεύθερης παγκόσμιας τάξης και πρέπει να μείνουμε σταθεροί», απάντησε και συνέχισε για να γλυκάνει το κλίμα:

«Αλλά την ίδια στιγμή, αυτό που θα έλεγα στις οικογένειες και τους Αμερικανούς σε όλη την χώρα είναι ότι έχετε έναν πρόεδρο και μια κυβέρνηση που θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αμβλύνει αυτές τις αυξήσεις τιμών και να τις μειώσει».

Όπως σχολιάζεται, ο όρος που χρησιμοποίησε ο Deese σχετίζεται με μια μεγάλη ομάδα χωρών που στοχεύει να αποτρέψει τον Ρώσο Βλαντιμίρ Πούτιν από το να επικρατήσει η πολιτική τους. Με τον «Liberal – Φιλελεύθερος» χαρακτηρίζει πλέον η νέο-φιλελεύθερη αριστερόστροφη διεθνιστική τάξη πραγμάτων, την οποία οι δυτικοί πολιτικοί θέλουν να υπερασπιστούν έναντι των λαών που αντιδρούν και της Ρωσίας.

Δείτε:

loading...