Σε νευρική κρίση η Δύση! «Ο κόσμος θα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ όταν αρχίσουν οι ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», vid

 Η «τέλεια καταιγίδα» διαμορφώνεται σε ό,τι αφορά τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ που μας πλασάρουν για την διάλυση κάθε κοινωνικής δομής!

Ενεργειακή και οικονομική κρίση, πράσινα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, αντιρωσικές κυρώσεις και χαμηλή εμπιστοσύνη στους πολιτικούς συνθέτουν ένα επικίνδυνο κοκτέιλ, με επίκεντρο τις δυτικές χώρες.

Μπορεί να μην ακούγεται αρκετά στα ελληνικά κανάλια, ωστόσο, όπως έχετε ενημερωθεί εγκαίρως από το ΕΛ, οι αγρότες σε Ευρώπη και ΗΠΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ κατά των τοπικών κυβερνήσεων.

Σε πρώτο πλάνο τοποθετούνται οι διαμαρτυρίες της Ολλανδίας, μίας χώρας που είναι από τους κυριότερους παραγωγούς τροφίμων στον κόσμο!

Την ίδια στιγμή, λόγω των ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΝ μέτρων που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ της Δύσης, οι ελλείψεις σε μεμονωμένα προϊόντα στα δυτικά καταστήματα έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται.

Μπορεί οι λαοί του λεγόμενου “πρώτου κόσμου” να μην ξεσηκώθηκαν κατά τη δίχρονη κορωνοχούντα, ΩΣΤΟΣΟ δεν θα ισχύσει το ίδιο όταν τα ράφια από τα σούπερ μάρκετ ΞΑΦΝΙΚΑ αρχίσουν να αδειάζουν!

loading...