Πέφτουν και τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΥΡΑ των δημοσιογράφων: ΔΕΝ νικάμε αδέρφια, ΔΕΙΤΕ τι συνέβη στον «αέρα»! vid

 Ένας,-ένας οι δημοσιογράφοι, βλέποντας το κλίμα γύρω τους, παραδέχονται το αυτονόητο πως δηλαδή οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ουσιαστικά καταστρέφουν την ίδια την Ευρώπη!

Σε τηλεοπτικό σταθμό, αφού γνωστοποίησαν πως οι ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα συμβαίνουν ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, αν κλείσει η στρόφιγγα από την Μόσχα, παραδέχτηκαν το αυτονόητο! Πως οι αποφάσεις κατά της Ρωσίας ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Υπάρχουν βέβαια και τα τελευταία οχυρά, όπως θα δείτε, τα οποία εξακολουθούν να στηρίζουν την στάση αυτή, γιατί έτσι, κατά τους ίδιους, η Ελλάδα παραμένει «δημοκρατική κοινωνία» κόντρα στον «αυταρχικό Πούτιν», εντούτοις παραδέχονται την αρνητική κατάληξη της πολιτικής που ακολουθείται κατά της Μόσχας, για την οποία φταίνε δήθεν οι ανίκανοι πολιτικοί, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Η αλήθεια όμως δείχνει να είναι πως οι κυρώσεις επιβάλλονται μετά από εντολές της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, οδηγώντας την Ευρώπη στην φτώχεια και την ανέχεια, έτσι ώστε οι επιτήδειοι που επιθυμούν αλλαγή πολιτεύματος στην Ευρώπη να βρουν την ευκαιρία και να εγκαθιδρύσουν το όραμά της Μεγάλης Επανεκκίνησης!

Δείτε το βίντεο:

loading...