Βγάζουν στα κανάλια ανθρώπους που έχουν “ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ” για…ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, vid

 

Δίνουν και ακριβείς οδηγίες για το πως θα βάλουν οι πολίτες το εμφύτευμα!!!

Η βρετανο-πολωνική εταιρεία Walletmor στην οποία το EL.GR είχε αναφερθεί προ μηνών άρχισε να…διαφημίζει την “καινοτομία” της προκαλώντας παγκόσμιο σοκ!

«Το εμφύτευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πληρώσετε ένα ποτό στην παραλία στο Ρίο, έναν καφέ στη Νέα Υόρκη, ένα κούρεμα στο Παρίσι – ή στο τοπικό παντοπωλείο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε γίνονται δεκτές ανέπαφες πληρωμές”, διατράνωναν οι ιθύνοντές της τον περασμένο Απρίλιο.

Σήμερα βγαίνουν ακόμα και στα κανάλια για να…διαφημίσουν το προϊόν τους!!!

Στην αμερικανική εκπομπή Banfield μίλησε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Wojtek Paprota, κάνοντας ένα ζωντανό promotion του εμφυτεύματος!!!

Ο ίδιος παρομοίασε το χέρι του με μία “χρεωστική κάρτα”, δίνοντας πληροφορίες για το πόσο…βολικό είναι το εμφύτευμα για τις ανέπαφες πληρωμές μας ανά πάσα στιγμή.

Στις ανησυχίες της κατά τα άλλα αρκετά ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗΣ παρουσιάστριας, ο Πολωνός (και πλέον ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ) CEO απάντησε μάλλον με αρκετές ασάφειες, υπογραμμίζοντας μόνο γενικώς και αορίστως πως δεν μπορούν να σας κλέψουν τα προσωπικά στοιχεία, δηλαδή να σας χακάρουν.

Δεν παρέλειψε βέβαια να προτάξει το χέρι του στην κάμερα, προκειμένου να δει ΜΑΖΙΚΑ ο απλός κόσμος πως…δεν έχει τίποτα να φοβάται:

loading...