«Αυτό να κάνουμε ΠΟΥΤΙΝ – Ήρθε η ώρα»: Το μήνυμα στον Ρώσο Πρόεδρο για την ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, vid

 Ο Igor Korotchenko Yuryevich είναι «ειδικός σε θέματα εξωτερικής πολιτικής» σε τηλεοπτικές εκπομπές ρωσικής γεωστρατηγικής!

Εκφράζοντας το κλίμα που επικρατεί στην Ρωσία δήλωσε για την αμερικανική ουσιαστικά επίθεση στην Χερσώνα, καθώς οι Αμερικανοί (μαζί με Βρετανούς) χειρίζονται στις πίσω γραμμές τα συστήματα που έχουν παραδώσει στους Ουκρανούς, δήλωσε:

«Χρειαζόμαστε μια απάντηση ως αντίποινα. Έγινε ένα έγκλημα και τώρα πρέπει να υπάρξει τιμωρία.

Έριξαν όχι ενάντια σε μια ουκρανική επαρχία, έριξαν στην Ρωσία. Η περιοχή της Χερσώνας είναι Ρωσία. Η περιοχή της Ζαπορίζια είναι Ρωσία. Η περιοχή του Χάρκοβου είναι Ρωσία. Η Οδησσός και το Μικολάιβ είναι Ρωσία.

Βομβαρδίζουν εναντίον μας.

Υπάρχει ένας πιο δραστικός κι ένας πιο απλός τρόπος να επιλύσουμε το πρόβλημα των παραδόσεων δυτικών όπλων στην Ουκρανία: να καταστρέψουμε τμήματα κλειδιά της σιδηροδρομικής υποδομής στα δυτικά όπου καταφτάνουν οι μεταφορές από την Πολωνία και στον νότο, για τις μεταφορές από την Ρουμανία.

Ίσως να υπάρχουν κάποιες πολιτικές περιστάσεις που να μην επιτρέπουν την πραγματοποίηση της ιδέας του χτυπήματος των διοικητικών κέντρων στο Κίεβο.

Η κλίμακα των παραδόσεων πρόσθετων δυτικών όπλων θα δυσκολέψει σοβαρά τις επιτυχίες μας της διεξαγωγής της ειδικής στρατιωτικής μας επιχείρησης.

Είναι ο καιρός να χτυπήσουμε τις γέφυρες, να ρίξουμε τις γέφυρες στον Δνείπερο ποταμό. Για κάθε ουκρανικό χτύπημα ενάντια στην ρωσική Χερσώνα, στην ρωσική Nova Kahovka, πρέπει να καταρρέει μια γέφυρα στον Δνείπερο.

Βλέπουμε την ασταμάτητη ροή δυτικών επισκεπτών, οι οποίοι έρχονται στο Κίεβο χωρίς κανέναν φόβο, και λαμβάνουν μέρος σε προπαγανδιστικές παραστάσεις.

Θα πρέπει να φοβούνται να έρθουν στο Κίεβο και σωματικά, θα πρέπει να απωλέσουν την δυνατότητα να φτάνουν στο Κίεβο αεροπορικώς ή σιδηροδρομικώς.

Θα πρέπει να γονατίσουμε το καθεστώς Ζελένσκι, ώστε να έρθει σερνόμενος και να υπογράψει τη συνθηκολόγηση.

Η αύξηση της κλίμακας της ακρίβειας των πυραυλικών επιθέσεων ενάντια στην δύση και τον νότο της Ουκρανίας, θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας, στρατιωτικά και πολιτικά».

loading...