S.O.S. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

 Ζώντας σε καιρούς πλάνης και κίβδηλης πραγματικότητας όπου η μωρία του παρά φύσιν απαιτεί να κυριαρχήσει και να υποτάξει κάθε τι το φυσιολογικό, η μυρωδιά της σαπίλας απλώνεται σαν μπόχα και το Έθνος, χωρίς έρμα, κατασπαράζεται από τα λυμασμένα πιράνχας της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Έμπλεοι της συναισθηματικής ευθύνης η οποία μας διακατέχει, ως Έλληνες πολίτες, αδιαφορούμε με το ποιός θα παρεξηγηθεί και ποιός θα ενοχληθεί με αυτό που γράφουμε και ουδέν πρόβλημα έχουμε να αντιπαρατεθούμε με τους διεστραμμένους που, σε μια κοινωνία καθημαγμένη, η ψυχική αντοχή έχει απομείνει λειψή, θέλουν να μετατρέψουν την διαστροφή σε φυσιολογικό… ηθογράφημα.

Περιγράφουμε με αποτροπιασμό μιά οικτρή, μιά ελεεινή πραγματικότητα του «modus vivendi» (τρόπος του ζην), ως αποτέλεσμα ακραίας ψυχοπνευματοσωματικής διαταραχής, αδιαφορώντας για την στοχοποίησή μας και την πιθανή επίθεση από συλλογικότητες που, κάτω από το τοξικό περίβλημα του δικαιωματισμού θα προβούν στην «εκτέλεση συμβολαίου θανάτου χαρακτήρα», κατασπαράζοντας την πολιτική και ιδεολογική μας ταυτότητα προς εξόντωση της προσωπικότητός μας, ως ενάντιων της κατεστημένης παράνοιας, των «προβληματικών συμπεριφορών» και της οπωσδήποτε αποδοχής τους και να χαρακτηριστούμε και ως «σκοταδιστές» μη αποδεχόμενοι την «διαστροφή της φύσεως» που προσβάλει την διάνοια της υγιούς κοινωνίας, που δέν προσκυνάει την καθεστωτική σημαία με το «Ουράνιο τόξο» και δέν ανέχεται να βλέπει τις ψυχανώμαλες στοχοθεσίες να επιβάλλονται, με τον πιό κυνικό τρόπο επί του κράτους των κοινωνικών μας κανόνων και να εμφανιζόμαστε αδαείς, ομοφοβικοί ή ότι κάνουμε διακρίσεις.

Γιατί όμως αυτό που ψιθυρίζουμε όλοι, δεν γίνεται ουρλιαχτό και οργή να πνίξει το κακό; Γιατί η Ελλάδα σωπαίνει; Γιατί σωπαίνουν οι άνθρωποι; Γιατί;

Να σηκωθεί το πέπλο της σιωπής που σήμερα αποσιωπά σημαντικές φωνές που έχουν πολλά να πούν, τα οποία, όμως, οι κρατούντες τα επικαλύπτουν με κακόφωνο θόρυβο επιτιθέμενοι στην λογική μας και στο πρέπον της φύσης του Ελλάνιου Ανθρώπου.

Το απόγευμα του Σαββάτου της 18ης Ιουνίου 2022, στην καρδιά της πρωτεύουσας, ντράπηκε και η ντροπή. Με σημείο εκκίνησης την Βουλή, διεξήχθη η παρέλαση της ψυχοπνευματοσωματικής ανωμαλίας, της «παρέλασης υπερηφάνειας» (Athens Pride parade) της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ προκειμένου να δικαιώσουν το αφήγημα της υπάρξεώς των. Μιά παρωδία «υπερηφάνειας» της ομοφυλοφιλικής σέχτας της χώρας, ένας εκφυλισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ο οποίος στην ουσία προσβάλει την ίδια την Δημιουργία και «τον φυσικό κύκλο ζωής» και δηλητηριάζει την κοινή γνώμη!

Προηγήθηκε βέβαια η γυμνή ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 17η Ιουνίου 2022, οι συμμετέχοντες της οποίας διεξήγαγαν «την δική τους επανάσταση» υπό την υπόγεια επικοινωνία των σιωπηλών διαύλων της κοινωνικής αποσύνθεσης που έχει φθάσει μέχρι του μυελού των οστέων.

Athens Pride 2022 (Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας), ένας εσμός ανωμαλίας, μία ακραία έκφανσης της αποχαλίνωσης, της ερεβώδους προστυχιάς και της χυδαιότητος που αποκαλύπτει την ρυπαρότητα σώματος, μυαλού και ψυχής. Η κακογουστιά στον υπέρτατο βαθμό πηγάζει από την κορυφαία ψυχο-διανοητική πανούκλα, από την σαπίλα και τις αναθυμιάσεις των οργουελιανών στην φύση και την έκταση κοινωνικών υπόνομων.

Οι ελευθεριάζουσες υλακές: «για εκπαίδευση Άνευ Όρων», «για ισότητα στον γάμο και την οικογένεια Άνευ Όρων», «για ασφάλεια Άνευ Όρων», «διαφέρω, άρα υπάρχω», «Σ’ αγαπώ ρε πούστη μου», αποτελούσαν τα κυρίαρχα κρωξίματα για προάσπιση των «δικαιωμάτων» των ΛΟΑΤΚΙ+. Ένα πολύχρωμο ποτάμι, με το πανώ «Μαρξισμός 2022» μπροστά από την Bουλή, γέμισε με τραγούδια και κορώνες, «για μιά ζωή Άνευ Όρων», «Διαδώστε την αγάπη», «Να είσαι αυτός που θέλεις να είσαι» και από κοντά ο Δήμαρχος Αθηναίων, κύριος Κώστας Μπακογιάννης, να καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στο Athens Pride 2022. «Τρικυμία στὸ κρανίο», όταν, για χάρη των ΛΟΑΤΚΙ+, τα περιοριστικά μέτρα καταργήθηκαν και οι αγκαλιές εμφανίστηκαν ξανά.

Ακολούθησε το Thessaloniki Pride το Σάββατο 25η Ιουνίου 2022, κάτω από τον φωταγωγημένο, στα χρώματα του «Ουράνιου τόξου», Λευκό Πύργο. Τα διαγγέλματα: «Μάθημα Αποδοχής» και «Άκρως Οικογενειακόν», φανερώνουν την σήψη στην οποία έχει περιπέσει η ελληνική κοινωνία. Κοντά τους και αυτήν την χρονιά ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, που σημείωσε ότι: «με την στήριξη του δήμου, καταφέραμε η Θεσσαλονίκη να είναι η πρωτεύουσα του Europride το 2020».

Κατέβηκε και φωτογραφήθηκε με τα «περήφανα μέλη» της βέβηλης εκδήλωσης και έσπευσε να ρίξει την πετονιά της αυτοπροσώπως, η πλέον υψηλόβαθμη εκπροσώπηση προερχόμενη βεβαίως από το πλέον ξεσαλωμένο και απροκάλυπτο οικουμενιστικό άντρο του στάβλου του Αυγεία που λατρεύει την ΛΟΑΤΚΙ+ του πλευρά. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, ο υπεύθυνος για την οικονομική, εθνική, πολιτισμική και ηθική παρακμή του έθνους μας, βγήκε στους δρόμους διαγκωνιζόμενος ποιός θα πρωτοσυνταχθεί με τα σούργελα της κοινωνικής διαφθοράς. Μεταξύ των πούστιδων και των πλακομουνούδων παραβρέθηκαν και τα συνήθη «νούμερα». O tempora, o mores (ω καιροί, ω ήθη).

Παρόντες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, η τοξική «καλή αδελφή» Γιώργος Καπουτζίδης, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος και από την εκμαυλισμένη κυβέρνηση Μητσοτακικής και ΣΙΑ, βγήκαν για «ψωνιστήρι», οι υπουργοί Άκης Σκέρτσος και Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Νίκος Γιατρομανωλάκης, ο οποίος υπέβαλλε και μήνυση κατά της Εφημερίδας Μακελειό διότι καυτηρίασε την παρεκκλίνουσα συμπεριφορά των προστατευμένων του ΛΟΑΤΚΙ+, η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο Θανάσης Κοντογιώργης και η Άννα Απέργη. Και από κοντά ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης, η δήλωση του οποίου σπάει κόκκαλα: «είμαι πολύ υπερήφανος για το Pride». Άξιος… Άξιος…

Φτερά και πούπουλα στην πλάτη και τα εκκεντρικά χρώματα του pride να βρίσκονται σε κάθε τσάντα, σε κάθε φούστα, σε κάθε μάγουλο. Χαμόγελα στα πρόσωπα, αγκαλιές και η κουρελού- σημαία του pride να κυματίζει. Αυτές οι εικόνες προσβάλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας ως σημεία των Έσχατων Καιρών κατά τα οποία ελλοχεύει πλέον ο κίνδυνος της ηθικής χρεωκοπίας. Και η απάντηση στα μοντερνιστικά αυτά ιδεώδη είναι μία: «Οι ροζ κυλόττες μπροστά κι ορμάτε να φάμε την Τουρκιά!».

Αυτή είναι η κατάντια του κράτους για τα όσα επαίσχυντα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει με την συμμετοχή του στην εθνική οδό του Σατανά προς την κόλαση.

Η ασεβής ναρκισσιστική απαίτηση της οπωσδήποτε αποδοχής της διαστροφικής ηγεμονίας των πνευματικών ασθενειών και ο άτιμος πόλεμος εναντίον της πατρίδας μας, από τα σκοτεινά κέντρα του Διεθνούς Σιωνισμού, τα στρατηγικά σχέδια του οποίου απεργαζόμενα την αποσταθεροποίηση της χώρας, αποσκοπούν στην εδραίωση της «απόκλισης», της «ηδονοθηρίας», της «διαταραχής», της «δυσλειτουργικότητας» ή  της «διαστροφής» της φύσης, καταγίνονται στο να δώσουν, νομική και κοινωνική αδικαιολόγητη εύνοια και πλεονέκτημα σε άτομα αμφιβόλου ψυχοπνευματικής αρτιότητος.

Ειλικρινά, μας κατατρύχει το ερώτημα και αδυνατούμε να καταλάβουμε την έννοια των «υπερήφανων» ΛΟΑΤΚΙ+ και των εκδηλώσεων «υπερηφάνειας» τους. Γιατί είναι «υπερήφανοι»; Η περιφορά του σαρκίου τους και η γραπτή τους ομολογία: «γκέι, τρανς, λεσβίες, ιέρειες του αίσχους, είμαστε υπερήφανα η ντροπή του έθνους», αποτελεί στοιχείο υπερηφάνειας; Και εμείς γιατί να αποδεχθούμε «την ντροπή του έθνους»;

Γιατί πρέπει να παραδεχτούμε το: «γιατί έτσι γουστάρουμε» της εμετικής ταινίας  «Ξεπαρθενών», η οποία περιλαμβάνει σκηνές της ερωτικής συνεύρεσης δύο νεαρών στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης; Γιατί πρέπει να υποκλιθούμε με το στανιό στους πούστιδες και στις πλακομουνούδες, κατ’ εντολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Υπερηφάνεια της χώρας είναι το βλάσφημο όνειδος, το βδέλυγμα που διαφημίζεται από απαξάπαν το νεοταξικό σκυλολόϊ ως «δικαίωμα»; Η ισοπεδωτική αμετροέπεια των «ρητόρων και της ρητορικής» των κίναιδων και των αρσενοκοίτηδων, των αμφίφυλων «παρδαλών» ξέκωλων: «Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, είναι ομοφυλοφιλική», γιατί εμείς πρέπει να το υιοθετήσουμε; Αυτό και τα παρόμοια κείμενα αναδεικνύουν όλη την γελοιότητά τους και το μίσος τους εναντίον του συνόλου Ελληνισμού.

Ποιοί άραγε τολμούν ακόμη να κρατούν ερμητικά κλειστά τα δικά τους μάτια, αρνούμενοι πεισματικά να δούν την αλήθεια και να κατανοήσουν τα ζοφερά σημεία των Καιρών; Ποιοί δεν γνωρίζουν τα εγκλήματα που διαπράττονται καθημερινώς από τους λάγνους εκφυλισμένους ποικιλώνυμους ηδονοθήρες που ξελιγωμένοι, με τρέχοντα τα σάλια τους περιφέρουν το σαρκίο τους και περιέρχονται αλλόφρονες, σαν λυσσασμένες ύαινες, την πλατεία Ομονοίας, τους παρακείμενους δρόμους και τους κινηματογράφους, για να ψαρέψουν την λεία τους ανάμεσα από τους άνεργους και κοινωνικά απόκληρους νέους και διαβρώνουν εξ απαλών ονύχων τα παιδιά;

Ποιοί δεν γνωρίζουν τις χιλιάδες δολοφονίες συνειδήσεων και τον εκμαυλισμό ψυχών παιδιών ανυπεράσπιστων, στις πιὸ κρίσιμες, εξοπλιστικὲς ηλικίες, να βομβαρδίζονται με δελεαστικές, αθέμιτες, ποικιλότροπες παροχές, να αποσαθρώνονται, να εξαχρειώνονται χρηματιζόμενα από τον συρφετό ανισόρροπων, ψυχανώμαλων και διψασμένων να κορέσουν τις φλόγες του πρωκτού τους;

Ποιοί δεν γνωρίζουν ότι δημόσιοι λειτουργοί, έχοντας θεοποιήσει την αφοδευτική τους έδρα, διατυπώνουν τις οποιεσδήποτε εισηγήσεις των και εκδίδουν νόμους και αποφάσεις που έχουν επίπτωση στα συμφέροντα και στην ελευθερία του πολίτη ως και σε εθνικές ακόμη υποθέσεις; Ποιοί δεν γνωρίζουν ότι οι επιβήτορες των υβριδικών αυτών «μη- όντων» εξουσιάζουν την βούλησή τους και επιβάλουν τις δικές των ή άλλων, ανίερες, απαιτήσεις και οι πεσμένοι στα τέσσαρα ηδονολάτρες «λειτουργοί» δίνουν γη και ύδωρ;

Ποιοί δεν γνωρίζουν τα ανομολόγητα πάθη του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Ευστρατίου που ψώνιζε αγόρια μέσω της σελίδας γνωριμιών Grindr και σνίφαρε κόκα την 2α Δεκεμβρίου 2021 με έναν 26χρονο Ρομά, έναν 24χρονο Αλβανό και έναν 32χρονο από τις Φιλιππίνες; Ποιός ήλεγξε τις εκδοθείσες αποφάσεις, τα έργα και την πολιτεία του κατά την προηγούμενη των συνεδριάσεων του Συμβουλίου,  όσο και τις σκοτεινές διαστροφές τόσων άλλων καταγγελθέντων εκ μέρους της Εφέτου Ιωαννίνων κυρίας Μαρίας Μαργαρίτη-Φώλια; Διερευνήθηκαν ποτέ οι καταγγελίες της, για ένα θέμα που προκάλεσε τον παγκόσμιο σάλο και «θάφτηκε» από τα ελληνικά ΜΜΕ;

Ποιοί δεν γνωρίζουν ότι, από την καταραμένη «μεταπολίτευση» του 1974, «πορνοβοσκοί» ανέλαβαν πλέον την παραλυμένη «ανατροφή» των παιδιών μας που νυχθημερόν «παιδαγωγεί» στην ευτέλεια και την χυδαιότητα; Κάποτε η παιδεία μας περιφρουρούσε τις τιμαλφείς αξίες του έθνους, θήτευε στο ήθος της κοινωνίας που αρδεύετο από αξίες διαχρονικές, πανανθρώπινες και αναπαλλοτρίωτες. Τώρα, οι αρμοί της αποδείχθηκαν σαθροί και έγινε προαγωγός της ασυδοσίας, και αντί οι γονείς να ξεσηκωθούν, αποδέχθηκαν… την εκστρατεία της σεξουαλικής διαστροφής και κάθε άλλης μη συμβατικής σχέσης. S.O.S. δολοφονούν τις ψυχές και τα σώματα του ανθού του Έθνους μας. Απαντήστε ειλικρινά στην ερώτηση: «είναι αυτές οι αξίες που είστε έτοιμοι να εμφυσήσετε στα παιδιά σας; Φοβόσαστε οι γονείς, να είσθε γονείς;» 

Και οι άνδρες; Πού είναι ο άξιος θαυμασμού άνδρας; Πού είναι ο άνδρας για τον οποίο, η γυναίκα που περπατάει δίπλα του, είναι υπερήφανη γιατί έχει έναν αρσενικό πλάϊ της, που δεν της γεμίζει μόνο το κρεβάτι, αλλά γεμίζει όλη της την ζωή;

Ο ορισμός του γάμου, που πηγάζει από τις διαυγείς και διαχρονικές δεξαμενές γνώσης της Ελληνικής Μυθολογίας και της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, διατυπώθηκε από τον Μοδεστίνο, Ρωμαίο νομοδιδάσκαλο του 3ου μ.Χ. αιώνα, ο οποίος μάλιστα δεν ήταν Χριστιανός, και σύμφωνα με τον οποίο «γάμος εστί ένωσις ανδρός και γυναικός και συγκλήρωσις του βίου παντός, θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία», συνάδει δε με την υπ’ αριθμό 1428/2017 απόφαση του Αρείου Πάγου για τους «γάμους της Τήλου», οι οποίοι αντιβαίνουν στις «εθνικές αξίες».

Η ιστορία που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας τα τελευταία χρόνια, είναι η ιστορία της μεθοδευμένης αποσύνθεσης της υγιούς κοινωνίας.

Τα χαλκεία των δαιμονοκίνητων Νεοταξίτικων ιερατείων επιδιώκουν την σεξουαλική «αφύπνιση» και την απελευθέρωση της σεξουαλικότητος των πούστιδων και των πλακομουνούδων που, ενώ δεν έχουν αναπαραγωγική ικανότητα, προκαλεί προβληματισμό το ότι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Αντί του (Φυσιολογικού) Ερωτισμού, της Ευμορφίας, της Αισθητικής, της Αρμονίας και του Κάλλους, προβάλλουν τον ενταφιασμό της ψυχής, δοξασία εντελώς «ασύμβατη» με την δικιά μας κοσμοθεώρηση που πηγάζει από το μεγαλείο της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας που εκφράζει την ολοκληρωτική αντίληψη του ΘΕΙΟΥ…

Επίσης, απαιτώντας τον «σεβασμό στην διαφορετικότητα» εργαλειοποιούν το απόστημα της ομοφυλοφιλίας, δήθεν για να υπερασπιστούν τα «Δικαιώματά» τους αποκτώντας την δυνατότητα να τα εμπορεύονται, ως αντάλλαγμα της πολιτικής και κομματικής εύνοιας του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος, εξασφαλίζοντας έτσι για τον εαυτό τους συγκάλυψη της ανεπάρκειάς τους ενώ συγχρόνως υποθάλπει και ενισχύει την διαφθορά εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των υπόλοιπων πολιτών οι οποίοι υποβάλλονται σε συνθήκες «απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης» και «ψυχικού, ηθικού, νοητικού βασανισμού» και σε εν γένει συνθήκες επιβλαβείς και καταστροφικές για την ψυχοσύνθεση του Λαού, από την οποία εξαρτάται η ζωή και το μέλλον του Έθνους. Τώρα δε πλέον, λόγω της απουσίας κυρώσεων, της περιρρέουσας ατιμωρησίας και της συνεπαγόμενης ανοχής, υπόθαλψης και ενθάρρυνσης αυτών των φαινομένων, επιχειρείται και η νομιμοποίηση αυτών των εγκληματικών παραβιάσεων και του ιδεαλιστικού εκτροχιασμού. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει οτιδήποτε ζωντανό μέσα στον εγκέφαλο των εμπνευστών τους που προκαλούν προβάλλοντας την διαφορετικότητά τους με αναίσχυντο τρόπο, προσβάλλουν την δημόσια αιδώ με αναίσχυντες πράξεις που ραγίζουν τον καθρέφτη της Ελληνικής κοινωνίας και σαμποτάρουν τους δείχτες της πυξίδας των εθνικών μας αξιών οδηγώντας την κοινωνία σε ηθικό κραχ.

Η γέννηση ενός ανθρώπου είναι το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της γυναικείας φύσης και είναι απόρροια της ερωτικής έλξης του άνδρα και της γυναίκας που αποτελεί τον ομφάλιο λώρο της Δημιουργίας και της Ύπαρξης.

Υπερασπιζόμαστε τις παραδοσιακές αξίες, την έννοια της οικογένειας και του «φύλου» και μην αποδεχόμενοι την υιοθεσία σε πρόσωπα του ιδίου φύλου, υποστηρίζουμε τα δικαιώματα στην αναπαραγωγική υγεία στον κόσμο της φύσης. Υπερασπιζόμαστε την αρμονία των αντιθέτων επί της φυσικής ολότητος του συμπαντικού κόσμου. Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο για την ενότητα του ανθρωπίνου γένους η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων και όχι στην διαστροφική φιληδονία ορισμένων προσώπων και της ακολασίας του έκφυλου τρόπου ζωής τους. Η μηρυκάζουσα αγυρτεία εμώρανε την έννοια της παρρησίας και του θάρρους της γνώμης των θεματοφυλάκων της αρχαιόθεν θεμελιώδους αίσθησης του ανθρώπου.

Προστατεύοντας τον θεσμό της οικογένειας, το εκκολαπτήριο του ελληνικού έθνους στο διάβα των αιώνων, λέμε ΟΧΙ στα άρρωστα μορφώματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας πυραύλων για να γνωρίζεις ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι ανατομικά, βιολογικά, φυσιολογικά, ψυχολογικά, ορμονικά και νευρολογικά διαφορετικοί μεταξύ τους. Με το να υπομονεύεται όμως η έννοια άντρας και γυναίκα, υπονομεύεται η έννοια της οικογένειας. Και όταν υπονομεύεται η έννοια της οικογένειας η οποία προσδιορίζεται από μία συγκεκριμένη ομάδα, η ομάδα αυτή ωθείται όλο και πιο κοντά στην έννοια της γενοκτονίας μέσω της, (σύμφωνα με την Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών) «σκόπιμης πρόκλησης των συνθηκών ζωής που υπολογίζεται ότι θα επιφέρουν τη φυσική καταστροφή της ομάδας αυτής» και μέσω της «επιβολής μέτρων γιά την αποτροπή γεννήσεων εντός της ομάδας».

Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται έναν αφιονισμένο πληθυσμό προτού μπορέσουν να εφαρμόσουν πλήρως την Μεγάλη Επαναφορά και τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό.  

Η δόλια αλγεινή ενέργεια του ακατανόμαστου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, να τελέσει, στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη, μετά πομπής και ιδιαιτάτης δημοσιότητος το μυστήριο της βαπτίσεως δύο ατυχών παιδιών, που έχουν «τεκνοθετηθεί» από ένα «ζεύγος» ομοφυλοφίλων, μιάς «οικογένειας» με δύο πατεράδες ή δύο μητέρες, μας προκαλεί θλίψη… αηδία… αγανάκτηση και οργή….

Η επιτέλεσις του μυστηρίου της βαπτίσεως που, ένεκα της τραγικότητος της εποχής μας, η οποία έχει θεσμοθετήσει την ανατροπή της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας, ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα, την στιγμή κατά την οποίαν ουδεμία σχέση έχει με την ανθρώπινη φύση, αλλά αποτελεί μία ψυχοπαθολογική εκτροπή που ευτελίζει το ανθρώπινο πρόσωπο και χωματοποιεί την ψυχή του, πραγματώνει τον ορισμό του μεγάλου Ιταλού Εγκληματολόγου Cesare Lombroso ότι: «ο αρρενοθήλυς δεν έχει ουδεμίαν ηθικήν αναστολήν και ουδέν μεταφυσικόν ιδεώδες».

Η συγκεκριμένη ιερατική πράξις του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κυρίου Ελπιδοφόρου, η ουσιαστική επιβράβευσις των αμεταμέλητων σοδομιτών και η προβολή αυτών εν μέση Εκκλησία, ως δήθεν «θεοσεβών προσώπων», που βαπτίζουν ορθοδόξως τα τέκνα τους, και η κατά συνέπειαν αμνήστευσις του θανάσιμου κακουργήματος του σοδομισμού και της ανατροπής της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας, είναι αδιανόητο να προωθεί με τόσο ξεδιάντροπα και ασεβή τρόπο την ομοφυλοφιλία εκτός και εάν, «ως λύκος βαρύς με ένδυμα προβάτου», το κολοβό φίδι της Πανθρησκείας άρπαξε την ευκαιρία να δηλώσει πιθανόν, εμμέσως πλην σαφώς, το «κουσούρι» του. Με τέτοιες σκανδαλώδεις πρακτικές διεισδύει εύκολα, αθέατη η διαφθορά στην κοινωνία και στο υπόγειο, δυσώδες ποτάμι, διαμορφώνονται συνειδήσεις, ικανές να καταρρίψουν κάθε υγιές κύτταρό της.

«Εμωράνθη το άλας της γής» και ο εφιάλτης του ολοκληρωτισμού, μιά υστερική χροιά, ένας πρωτόγνωρος μαρξιστικός φανατισμός σκοταδισμού υποσκάπτει το ψυχοδιανοητικό υπόβαθρο της κοινωνίας προς επικράτηση του παγκόσμιου «ηγέτη» και του Αντίχριστου που «ευαγγελίζεται» την ανατροπή της αρμονίας της ζωής.

Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο σχέδιο εκτροχιασμού της παγκόσμιας κοινότητος για να αναβιώσουν τα «Σόδομα και Γόμορρα» του σύγχρονου κόσμου που αντιβαίνει στην αιωνιότητα της ζωής και στην ροή της συνέχειας των γενεών στο διάβα των αιώνων!!!

Είναι το καλά οργανωμένο σχέδιο που βασίζεται, κατά γράμμα, στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Είναι ένα συγκεκριμένο σχέδιο διασποράς του παγκόσμιου χάους μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ο κύριος στόχος του είναι ο εκφυλισμός των εθνικών αξιών και η καθοδήγηση στην φθορά των στερεοτύπων της Οικουμενικής Ανθρωπότητας.  

Στόχος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Συμμορίας, είναι να διαστρεβλώσει την σεξουαλικότητα των παιδιών μας… κανιβαλίζοντας τις σεξουαλικές τους εκφράσεις και απανθρωποποιώντας τα, να δημιουργήσει μιά οικογένεια «Ουράνιο τόξο» σε ένα αποκρουστικό και δυσώδες κοινωνικό περιβάλλον.

Η αύξηση του άρρωστου και του παρανοϊκού προωθήθηκε από τους, εβραϊκής καταγωγής, Μαξ Χορκχάιμερ και Τέοντορ Αντόρνο, οι οποίοι επανίδρυσαν το ξακουστό Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών της Φρανκφούρτης (Frankfurt Institute for Social Research), την περιβόητη Σχολή της Φρανκφούρτης (Frankfurter Schule), που ιδρύθηκε το 1920, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, στοχεύει στην σταδιακή υποβάθμιση του υγιούς και του ανώτερου.

Είναι ολοφάνερο ότι μας οδηγούν τεχνηέντως στον βόθρο της ανωμαλίας τους. Η κατάρρευση του δυτικού κόσμου, που θέλει δήθεν να δηλώνει προοδευτικός, είναι πρό των πυλών. Οι φέροντες την αυτή ονομασία «μαλάκας = θηλυπρεπής» γραικύλοι Νεοελληνίδες/Νεοέλληνες, συμβιβασμένες/οι με την σαπίλα της παγκοσμιοποιημένης αγέλης, είναι απελπιστικά χειραγωγήσιμες/οι και μεταξύ άλλων δεν εχουν αντίληψη της ύπουλης και μοχθηρής σκευωρίας του προβατόσχημου «δικαιωματισμού».

Δεν εννοούμε φυσικά τα δικαιώματα των γυναικών να είναι όχι μόνο τυπικά αλλά και ουσιαστικά ισότιμες με τους άνδρες, να αξίζουν ίσα δικαιώματα, ίση μεταχείριση και ίσες ευκαιρίες στην εργασία, στις θέσεις λήψης αποφάσεων, στην έρευνα και στην καινοτομία ώστε να ισορροπήσουν ανάμεσα σε επαγγελματική και ιδιωτική ζωή και να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν, λόγω του φύλου τους, στην προσπάθειά τους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να αναρριχηθούν σε θέσεις που τους αξίζουν.

Η χυδαιότης των «πολιτισμένων» ορδών που δεν δύνανται να καλύψουν την ιδεολογική τους γύμνια, δεν έχει σταματημό και στεγνώνει κάθε αξιοπρέπεια. Το φρικιαστικό νομικό εξάμβλωμα, που μοριοδοτεί τους πλέον στυγερούς εγκληματίες ως ανάπηρους, (Φ.1132/οικ.26012/1718, ΦΕΚ  Β’ 2611/8-11-2011) έχει γίνει νόμος. Η διαστροφή των νομοθετούντων υπέρ της «σεξουαλικής ταυτότητος» των παρά φύση διαβιούντων τοποθετώντας τους σε μία κατηγορία «προστατευόμενου» είδους και η προνομιακή αντιμετώπιση από τα ελευθεριακά μέσα του «δικαιωματισμού» καταστρατηγούν βασικούς αξιακούς κανόνες οι οποίοι συγκροτούν την κοινωνία μας. Η επιλεκτική και καταχρηστική χρήση των δικαιωμάτων, ο κακώς εννοούμενος αυτοαναφορικός δικαιωματισμός, δεν είναι παρά μια τρικυμία στα μυαλά της Νεοταξίτικης δικαιωματικής ανακατασκευής της πολιτιστικής έννοιας της κοινωνίας.

Ζήτω λοιπόν το πνεύμα της σαρκός, που έχει την αναίδεια να κρίνει την ορθολογιστική σκέψη, να περιφρονεί και να υβρίζει, αλλοιώνοντας τους ηθικούς κώδικες  και τις πατριωτικές αξίες που έχουμε διδαχθεί.

Ο ηθικός νόμος είναι άγραφος, τυπωμένος ζωηρά στη συνείδηση του κάθε ανθρώπου. Η διαύγεια της συνειδήσεώς του θόλωσε και όσο ο χρόνος και οι γενεές περνούσαν και η διαφθορά αυξανόταν, τόσο η φωνή της συνειδήσεως εξασθενούσε και μερικές φορές έπαυε ν’ ακούγεται. Και όταν σε εποχές διαφθοράς ο ηθικός φραγμός καταλυόταν και οι άνθρωποι καταντούσαν σε ηθική ασυδοσία, φοβερές ήταν οι συνέπειες και όπως ο πατέρας και του γράφοντος, Οδυσσέα Τηλιγάδα, έλεγε: «Εάν η έκκληση των ηθών δεν αναχαιτίζεται, ο λαός θα σπάσει τα χαλινάρια και θα ορμήσει προς το γκρεμό και τότε να περιμένετε πόλεμο».

Σύμφωνα με έκθεση του 2020 της Διεθνούς Ένωσης Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλόφιλων, Τρανς και Ίντερσεξ (Ilga), σε 71 τουλάχιστον χώρες στον κόσμο η ομοφυλοφιλία τιμωρείται, σε 12 δε από αυτές, επιβάλλεται ακόμα και θανατική ποινή, και στην Αμερική λειτουργούν Επανορθωτικά Ιδρύματα που εφαρμόζουν «θεραπείες μεταστροφής» οποιουδήποτε ομοφυλόφιλου σε ετεροφυλόφιλο.

Κατά την περίοδο 2015-2019 στην Ελλάδα θεσπίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια, (Ν. 4356/2015), η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου             (Ν. 4491/2017) και το δικαίωμα αναδοχής τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια (Ν. 4538/2018). Μα δεν έφταναν τα ανωτέρω. Την 17η Ιουνίου 2022 κατατέθηκε στην Βουλή η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που αφορά τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα με τίτλο «Άρση διακρίσεων λόγω φύλου στο Οικογενειακό Δίκαιο, κατοχύρωση δικαιώματος γάμου για όλα τα πρόσωπα και αναγκαίες προσαρμογές της νομοθεσίας».

Τούτες τις στιγμές της βαθιάς απόγνωσης, για το παρόν και το μέλλον της πατρίδος  μου, καθώς τα στίφη των βαρβάρων έχουν στήσει το τσαντίρι τους μέσα στο Έθνος, στην καρδιά του, μία κραυγή βγαίνει από τα μύχια της ψυχής μας: «Άντε και καλούς… απογόνους, ξευτίλες του κερατά!»

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                    6944325056

loading...