ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ …..SHAME ON THEM ….

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ …..SHAME ON THEM ….

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ 1974. ( Μέρος αρχείου του Αντώνη Αντωνά.)

Ο αρχιεγκληματίας Ντεκτάς, αρχηγός της τρομοκρατικής ΤΚ ΤΜΤ, σε φώτο της 1ης Νοεμβρίου 1967, όταν προσπάθησε να επανέλθει στην Κύπρο λαθραία, από την Τουρκία όπου ήταν εξόριστος λόγω της τρομοκρατικής του δράσης και συνελήφθη από τις Κυπριακές αρχές στην Καρπασία…Παρεδόθη στον Λόχο Στρατηγείου του ΓΕΕΦ. Τις πρώτες μέρες λογω φόβου ότι θα εκτελεσθεί ( Πολλοί πρόθυμοι υπήρχαν), ήταν χεσ…..ς. Πάντα πρώτος το έβαζε στα πόδια, όταν η ΕΦ, εφορμούσε π.χ. Κόκκινα, Αγύρτα, Κιόνελι κλπ…Όταν διέρρευσε η πληροφορία για την σύλληψη του και πληροφορήθηκε ότι θα απελευθερωθεί ( Ο Λ.Σ. περικυκλώθηκε από Κυπριακή Αστυνομία για να μην γίνει προσπάθεια μεταφοράς του Ντεκτάς σε άλλο μυστικό σημείο…), έγινε… λύκος….ο θρασύδειλος. Μετά από λίγες μέρες αφού …υπέγραψε δήλωση μετανοίας…με άνωθεν εντολές απελευθερώθηκε και συνέχισε το καταστροφικό εγκληματικό του έργο και κατέστρεψε την Κύπρο….Ναί, αυτός με τα μαύρα του τα χάλια ( κατά το κυπριακό ο καταχάλλης). Εκπροσωπούσε το 2-3% εξτρεμιστών διότι το υπόλοιπο 14-15% ήταν μετριοπαθείς Τ.Κ. τότε και με την συνδρομή της …μητέρας Τουρκίας, κατάφερε να αλώσει το ΕΚ 82%…Καμαρώστε τον…Σημειώνω ότι το 67 υπηρετούσα στο Λ.Σ. με διοικητή τον Ε/Ε Διακάκη Κων/νο με απόσπαση στο 3ο ΕΓ – Επιχειρήσων, με διευθυντή τον Ε/Ε Αγγελέττο Κων/νο, ως εκ τούτου πολλές λεπτομέρειες γνωρίζω και για Ντεκτάς και περί γεγονότων Κοφίνου – Αγ. Θεοδόρων.κ.ά.π..Το 3ο Ε/Γ και ειδικά ο Αγγελέττος ήταν ο έμπιστος του Στρατηγού Διγενή και διαχειριζόταν όλη την άκρως απόρρητη αλληλογραφία του, την οποία αρχειοθετούσα εγώ και ο Π.Ν. Όταν ο Ραούφ, ήταν κρατούμενος μερικοί Ε/Κύπριοι πολιτικοί τον επισκέφθηκαν προς συμπαράσταση τον καημένο…τρομοκράτη…Συμπληρωματικά αναφέρω ότι εκτός των άλλων εγκλημάτων του επί Αγγλοκρατίας, διετέλεσε χαφιές και εισαγγελέας των Βρεττανών και αρκετούς αγωνιστές έστειλε στην αγχόνη. Αρκετοί άλλοι γλύτωσαν χάριν του δικηγόρου τότε των αγωνιστών αείμνηστου Γλαύκου Κληρίδη (Υπερείδη) και άλλων πατριωτών δικηγόρων.

ΕΤΖΕΒΙΤ – ΝΤΕΚΤΑΣ. ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΟΠΛΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…..Eυχαριστίες αποδίδωνται απο τους ΤΚ στην μητέρα Τουρκία για την απελευθέρωση τους…Και στο τέλος και αυτοί αιχμάλωτοι κατέληξαν του κατοχικού στρατού …και διαφεύγουν στο εξωτερικό…από 18% το 1974 σήμερα το 10%…Με τους βαρβάρου έποικους να τους έχουν υπερκεράσει…..ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΙΚΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ…

ΣΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. KIBRIS TURK VE RUM HALKINA – O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΛΕΤ ΕΤΖΕΒΙΤ. ΚΟΡΟΥΤΟΥΡΚ ΦΑΧΡΙ κ.ά.π. ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ…

KIBRIS BARIS HARREKATI ή KIBRISTA TURK BARIS GUCU. H ειρηνευτική αποστολη των Τούρκων στη Κύπρο…Καμαρώστε Τούρκο βάρβαρο εισβολέα γιουρούκη, φορτωμένο με δώρα ειρήνης

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ, ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟ ΑΓΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΖΑΝΤΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΣΙΑ ΤΟΥ …ΑΛΛΑΧ ΠΡΟ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ISA MESSIH. ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ….ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΑΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ …

Όταν οι Έλληνες είχαν φιλοσοφία, πολιτισμό και έκτιζαν Παρθενώνες, αυτοί ζούσαν σε σπηλιές και δέντρα, στις στέππες της βαθύτερης Μογγολικής Ανατολής και με άναρθρες κραυγές επικοινωνούσαν …..

Αυτά λοιπόν τα απάνθρωπα όντα, ναι, είναι περήφανα για την βαρβαρότητα τους και γιορτάζουν επετείους καταπάτησης ξένων εδαφών και γενοκτονιών….

«Τούτων δε των βαρβάρων τινές μεν γυμνοί το παραπάν βιούντες, κοινάς έχουσι τας γυναίκας και τα τέκνα παραπλησίως ταις των θρεμμάτων αγέλαις, ηδονής δε και πόνου την φυσική μόνο αντίληψη ποιούμενοι των αισχρών και καλώς ουδεμίαν λαμβάνουσιν έννοιαν».

«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη οι Οθωμανοι, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876
-«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)
-«Για την τουρκική λογική το σπαθί αποτελεί το πιο σίγουρο μέσον επίλυσης των προβλημάτων».
Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837)
-Αυτή η χώρα πέρασε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς ποτέ να γνωρίσει τον πολιτισμό …Τσώρτσιλ…..
-Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα. Β. Ουγκώ.
-Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού.
Μαρτίνος Λούθηρος, 1483-1546, Γερμανός θεολόγος, Μεταρρυθμιστής
-Η Τουρκία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης.
Τσάρος Νικόλαος Α’, 1796-1855, Ρώσος ηγεμόνας
(σε συνομιλία του το 1844 με τον Δούκα Ουέλλιγκτον)

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά.

loading...