ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ OΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ EΞEΓEΡΘOYME!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;

2 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η Caitlin Johnstone
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Το βίντεο που έρχεται από τη Σρι Λάνκα αυτή τη στιγμή είναι ο επαναλαμβανόμενος εφιάλτης κάθε ηγεμόνα σε όλη την ιστορία.

Χιλιάδες διαδηλωτές εξοργισμένοι από την επιδείνωση των υλικών συνθηκών της οικονομικής κατάρρευσης του έθνους εισέβαλαν στο προεδρικό μέγαρο του προέδρου της Σρι Λάνκα Gotabaya Rajapaksa, και σας εγγυώμαι ότι τα εναέρια πλάνα καθώς εισέβαλαν μαζικά στο κτίριο έκαναν κάθε κυβερνητικό ηγέτη και πλουτοκράτη να αισθανθεί λίγο άβολα σήμερα.

Πλάνα από βίντεο με τους διαδηλωτές της Σρι Λάνκα να καταλαμβάνουν το γραφείο του προέδρου στο Κολόμπο

Απλά κοιτάξτε αυτό. Κοιτάξτε όλους αυτούς τους ανθρώπους που πλημμυρίζουν εκεί μέσα. Αυτή είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή δύναμη που προκαλεί δέος. Φανταστείτε πόσο τρομακτικό θα ήταν να βρεθείτε στην πλευρά του αποδέκτη της.

Δεν γνωρίζω ακόμα αρκετά για το τι συμβαίνει στη Σρι Λάνκα για να σχολιάσω με κύρος το ποιες δυνάμεις μπορεί να παίζουν ρόλο σε αυτή την εξέγερση, αλλά ξέρω ότι κάθε ηγεμόνας σε όλη την ιστορία έχει περάσει χρόνο οραματιζόμενος τι θα συνέβαινε αν ένα πλήθος τέτοιου μεγέθους αποφάσιζε να εισβάλει στη βάση επιχειρήσεων του. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ







loading...