«ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΑNTONOV AN-12 (UR-CIC) ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ 8 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ. MΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟY ΝΑΤΟ»

ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΠΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΤΩΣΗ!


3 ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανικό Θρίλερ στην Καβάλα.. Μυστηριώδης πτήση κάργκο ακόμη πιο μυστήρια συντριβή αεροπλάνου κάποια χλμ από το αεροδρόμιο Καβάλας. 

Ουκρανικό καταχωρημένο αεροσκάφος Αntonov An-12 (UR-CIC) μόλις συνετρίβη στην Ελλάδα, κοντά στην πόλη Καβάλα, ανέφεραν πληροφορίες tweet από το ραντάρ πτήσης. 

Αναχώρησε από τη Σερβία και πήγαινε προς την Ιορδανία, 8 οι επιβαίνοντες σύμφωνα με την ΕΡΤ πιθανότατα νεκροί. Οι κινητήρες σταμάτησαν…Μέρος της σύγκρουσης;;; 

Kατέπεσε λίγο πριν τις 11.00 τη νύχτα στον δρόμο που συνδέει τους Αντιφιλίππους με το Παλαιοχώρι. Πιθανώς επιχείρησε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο. Τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για μη επιζώντες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος έχασε τον τέταρτο κινητήρα στον αέρα και έπιασε φωτιά. Αν και ειδοποίησε, δεν πρόλαβε να προσγειωθεί..

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι αρχικά είδαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο, που όταν κατέπεσε προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά και πολλαπλές εκρήξεις. Στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ έχουν καταφτάσει και ασθενοφόρα. Σαν μια πύρινη βόμβα τρόμου…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



      

loading...