Συνταγματάρχης McGregor: «Συμφωνία ή η Ουκρανία θα ΣΒΗΣΤΕΙ από τον χάρτη – ΥΠΟΦΕΡΕΙ η Ευρώπη, ΑΔΥΝΑΜΕΣ οι ΗΠΑ», vid


 Κατέστρεψαν τον αμερικανικό στρατό με τα εμβόλια άλλα και ο Αμερικανός στρατιωτικός ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ για την χώρα του...

«Η Ουκρανία θα εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη εάν τα εμπλεκόμενα μέρη δεν καταλήξουν σε συμφωνία στο εγγύς μέλλον».


Την δήλωση αυτή έκανε ο πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου επί κυβέρνησης Trump, Douglas McGregor, μιλώντας στο SKY NEWS της Αυστραλίας.


Μιλώντας στην συνέχεια σε αμερικανικό κανάλι τόνισε:


«Οι δυτικές κυρώσει δεν έχουν τον επιθυμητό αντίκτυπο!


Το ρούβλι είναι σε ιστορικά υψηλά επίπεδα! Οι Ρώσοι πωλούν περισσότερη ενέργεια όσο ποτέ πριν. Οι άνθρωποι που πραγματικά υποφέρουν είναι στην Ευρώπη πρωτίστως και δευτερευόντως στις ΗΠΑ.


Οι ψηφοφόροι των Ευρωπαίων, πιθανώς, θα τους εξαναγκάσουν να τερματίσουν αυτόν τον πόλεμο με την Ρωσία».


Συ συνέχεια αφού έψεξε τον τρόπο με τον οποίο αποδυναμώνεται ο αμερικανικός στρατός εντός συνόρων των ΗΠΑ, ο δημοσιογράφους του είπε:


«Είμαι απογοητευμένος, αγωνιώ για το μέλλον και την ασφάλεια του έθνους μας αλλά δεν εκπλήσσομαι, ειδικά, όταν, επιπλέον, προσθέσετε Συνταγματάρχα και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επέβαλλαν, πετώντας νέους ανθρώπους  έξω από τον στρατό, επειδή αρνήθηκαν να το κάνουν».


«Είχαμε πολλούς κορυφαίους υπαξιωματικούς και στρατιώτες με εμπειρία στην μάχη πεζοναύτες και ναύτες που αποχώρησαν σχετικά νωρίς, όταν τους έγινε σαφές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση για νίκη και δεν υπήρχε κανένας πραγματικά ξεκάθαρος στόχος. Περνάμε δύσκολα και δεν βλέπω φως στον ορίζοντα


Και η υπόθεση της Ρωσίας είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να πολεμήσουμε οποιαδήποτε μεγάλη δύναμη τώρα. Όλοι οι στρατιωτικοί το γνωρίζουν αυτό!


Επομένως γιατί να προκαλέσεις τους Ρώσους; Γιατί επιμένουμε να θυσιάζουμε κάθε μέρα δεκάδες χιλιάδων ανθρώπων στην Ουκρανία για το τίποτα;», απάντησε ο Mc Gregor.


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :