H ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

 Ουσιαστικό γνώρισμα της ελληνικής σκέψης είναι ἡ «ζήτησις της αληθείας». Κλήμης ὁ Αλεξανδρευς (215 μ.Χ.).

Χάνουκα, η ανθελληνική γιορτή των Εβραίων, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.  ΤΗΝ 8ΗΜΕΡΗ ΣΦΑΓΗ, ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΝΙΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 8 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ …. ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ!!!!!…. ( το καταλάβατε αυτό; )

Μπορεί οι άθεοι και αντίχριστοι πολιτικοί να μην περνάνε ούτε απ’ έξω από εκκλησία, γιατί υποστηρίζουν ένα  άθεο κράτος, αλλά δεν είναι ίδια η συμπεριφορά τους με τις άλλες θρησκείες, δεν ξεχνούν να ανάβουν  κεράκια στο Χανουκά που ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.

Μέχρι και ο  Βαρθολομαίος, ΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, έχει βραβευτεί με το σύμβολο των Μακκαβαίων, στα πλαίσια της Χάνουκα, στην εκδήλωση εκείνη αποκάλεσε την Κωνσταντινούπολη…Ιστανμπούλ, και εμείς οι ‘’πολιτισμένοι’’ δεν τον κρεμάσαμε…  όχι μόνο αυτό αλλά αγνοήσαμε και τον 65ον αποστολικό κανόνα, που απαγορεύει (και προβλέπονται συνέπειες) την παρουσία Χριστιανών σε εβραϊκή Συναγωγή: «Ει τις κληρικός ή λαϊκός εισέλθοι εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω». Βέβαια θα μου πείτε ότι η πατριαρχαρα μας….. – είπε σε μια άλλη εκδήλωση το 1991 : “ Δυστυχώς οι δύο λαοί (έλληνες και τούρκοι) διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές! ‘’

 

 

Μια είναι η  Αλήθεια,  Προδόθηκαν οι Έλληνες από τους ίδιους τους ποιμένες τους, από αυτούς που κάποτε κράτησαν το έθνος όρθιο…….

Χανουκα η συνέχεια:

Ο Βυζαντινός ιερομόναχος λόγιος και ιστορικός και μετέπειτα Πατριάρχης (1065-1075) Ιωάννης Ξιφιλίνος, διέσωσε το γεγονός ότι οι σφαγιασθέντες έλληνες Κύπριοι από τους εβραίους στο νησί έφθασαν τις 240.000

Άγγλος ιστορικός Εντουαρντ Γκίμπον: “Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους. Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο. Πολλοί των θυμάτων Ελλήνων, επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους σύμφωνα με την παράδοσή τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπο εκτέλεσεως με το παράδειγμά του. Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!…”

Αν δεν έχετε κάνει εμετό με αυτά που διαβάσατε, πρέπει να έχετε δυνατό στομάχι οπότε προσχωρούμε, πάρτε μια ανάσα και πάμε……

 http://www.arxeion-politismou.gr/2017/02/exegersi-evraion-Kyrinaiki-Kypros.html

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ…ΚΑΤΑΜΑΤΑ.

Το Χανουκά, σημαίνει «αφιέρωση», είναι γιορτή προς τιμήν των Μακκαβαίων (φανατικοί Ιουδαίοι ιερείς) το όνομα παράγεται από την λέξη μακάβ που σημαίνει μαχαίρι…..Είναι η γιορτή που τους συνδέει ως έθνος με το Θείο και τη “βοήθειά” του, είναι η γιορτή που τους “θυμίζει” ποιος είναι ο μεγάλος εχθρός τους… Στη Χανουκά γιορτάζουν τα κατορθώματα των Μακκαβαίων…. Ας παρουμε τα πραγματα από την αρχη :        

Απόσπασμα από το βιβλίο:«ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ»  Π. Τραϊανού

Αποτελεί ιστορική βεβαιότητα ότι οι Εβραίοι μισούν τη Μακεδονία. Την μισούν, γιατί κάποτε απείλησε την εθνική τους ύπαρξη. Είναι η μόνη δύναμη που τους απείλησε πραγματικά. Σε ολόκληρη την ιστορία τους δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ για την ύπαρξή τους όσο αγωνίστηκαν εναντίον της Μακεδονίας. Γι’ αυτόν τον λόγο μισούν παθιασμένα το σύστημα το οποίο εξέφραζε επισήμως τον ελληνισμό. Τον ελληνισμό, που απειλούσε το έθνος τους με διάλυση. Αυτό δεν της το συγχωρούν. Αυτό θέλουν να αποτρέψουν ως ενδεχόμενο να επαναληφθεί στο μέλλον.

Η Μακεδονία αποτέλεσε τον πιο ισχυρό εχθρό του εβραϊσμού, γιατί τον απείλησε με τον ανεξέλεγκτο εξελληνισμό των Εβραίων, που άφηνε τους ραβίνους χωρίς “ποίμνια”. Αφαιρούσε από το σύστημά τους Εβραίους. “Αφυδάτωνε” από έμψυχο δυναμικό το εβραϊκό σύστημα. Τους έκανε Έλληνες. Εξαιτίας της Μακεδονίας οι Εβραίοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους πήγαιναν στα γυμναστήρια. Για πρώτη φορά πλένονταν. Για πρώτη φορά ερωτεύονταν ελεύθερα. Για πρώτη φορά αμφισβητούσαν τους “αλάθητους” οδηγούς της ερήμου. Για πρώτη φορά αμφισβητούσαν την αξία της εβραϊκής τους καταγωγής. Ελληνικά μιλούσαν μεταξύ τους και στην ελληνική γραμματεία αναζητούσαν απαντήσεις στα θεμελιώδη ζητήματα που τους αφορούσαν.

Τα παιδιά “απαρνούνταν” τους γονείς τους. Τα παιδιά δεν ήθελαν την πολιτισμική τους “κληρονομιά”. Ο κρίκος του αίματος, που συνέδεε μεταξύ τους τα μέλη του έθνους, είχε πλέον σπάσει. Αυτό ήταν κάτι το οποίο έθιγε απόλυτα τους ηγέτες του και δεν μπορούσαν να το αποδεχθούν. Θα έμεναν χωρίς λαό..

Οι ίδιοι άνθρωποι που αποφάσισαν κάποτε ότι “συμφέρει” το έθνος να θανατωθεί ο Ιησούς, γιατί τους έπαιρνε τον λαό, αποφάσισαν ότι εθνικός τους εχθρός είναι οι Έλληνες, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Τον Ιησού Τον σταύρωσαν για να Τον “ξεφορτωθούν”, ενώ τους Έλληνες ως λαό, απλά προσπαθούν να τον μπλέκουν σε περιπέτειες, για να μην ισχυροποιηθεί ξανά και τους απειλήσει.

Εύκολα εντοπίζουμε τη μεγάλη τους γιορτή και αυτή είναι η περίφημη Χανουκά. Αναζητούμε την αιτία αυτής της οκταήμερης γιορτής και πάλι πέφτουμε στους Μακκα­βαίους. Στη Χανουκά γιορτάζουν τα κατορθώματα των Μακκαβαίων.

 Μα τι έκαναν επιτέλους αυτοί οι Μακκαβαίοι; Μήπως αντιστάθηκαν σε έναν πανίσχυρο εισβολέα και διασφάλισαν την ελευθερία των συμπατριωτών τους, όπως έκανε για παράδειγμα ο Λεωνίδας; Μήπως επαναστάτησαν εναντίον ενός κατακτητή, εξασφαλίζοντας ένα ανεξάρτητο κράτος για τους συμπατριώτες τους, όπως έκανε για παράδειγμα ο Κολοκοτρώνης; Αυτοί όλοι είναι εθνικοί ήρωες, γιατί εξυπηρέτησαν τα εθνικά συμφέροντα του λαού στον οποίον ανήκαν.

Οι Μακκαβαίοι προφανώς είναι κάτι παραπάνω από τους συμβατικούς εθνικούς ήρωες, γιατί σχεδόν λατρεύονται σαν άγιοι και όχι απλά σαν εθνικοί ήρωες.

Οκτώ ημέρες τους γιορτάζουν κάθε χρόνο. Ένας πραγματικά εορταστικός “μαραθώνιος”. Μπροστά τους ο ίδιος ο πατριάρχης τους Αβραάμ είναι “παραμελημένος” από τους απογόνους του. Ο άνθρωπος που “γέννησε” το έθνος από το αίμα του. Ούτε τον Μωυσή δεν τον τιμούν τόσο.

Οι Μακκαβαίοι δηλαδή είναι αυτοί οι οποίοι αποκαλύπτουν τον πιο σημαντικό εχθρό που γνώρισαν ποτέ οι Εβραίοι.

Τι έκαναν λοιπόν οι Μακκαβαίοι και οι Εβραίοι τους λατρεύουν στην κυριολεξία; Η ιστορία λέει ότι υπό μακεδονική κατοχή επαναστάτησαν και κατέλαβαν για κάποιο ελάχιστο χρονικό διάστημα τον Ναό του Σολομώντα. Στα χρόνια του Αντίοχου του Δ’ του Επιφανή πήγαν υπό την καθοδήγηση του Ιούδα του γιου του Ματαθία και κατέλαβαν τον Ναό του Σολομώντα. Με βάση μια συμβατική εθνική πολιτική δεν έκαναν τίποτε το σπουδαίο. Στρατιωτικά, οικονομικά και πολιτικά θα έλεγε κανείς ότι έκαναν μια “τρύπα” στο νερό.

Μια ομάδα θρησκόληπτων πήγε και έκανε μια προβοκάτσια εναντίον της επίσημης αρχής. Μερικοί έφυγαν από το χωριό τους και πήγαν και “κατέλαβαν” τον ναό στην Ιερουσαλήμ. Σε ένα χαλαρό από πλευράς εξουσίας σύστημα πήγαν κάποιοι φανατικοί και έκαναν μια συμβολική κίνηση. Δεν είχαν μαζί τους ούτε καν μια λίστα αιτημάτων. Δεν απαίτησαν ούτε ανεξαρτησία ούτε αυτοδιάθεση….Πήγαν και με δολοφονικό τρόπο προκάλεσαν ένα πρόβλημα, για να δρομολογήσουν κάποιες εξελίξεις. Τα γνωστά κολπάκια.

Ο εβραϊκός λαός στην εποχή των Μακεδόνων είχε μορφωθεί καλύτερα απ’ ό,τι μορφωνόταν μέχρι τότε. Είχε οικονομικές δραστηριότητες μέσα σε ένα μεγάλο και οργανωμένο σύστημα, που τους πρόσφερε μεγαλύτερα κέρδη απ’ ότι μέχρι τότε είχαν.

Οι Μακκαβαίοι στην κυριολεξία “έσωσαν” το εβραϊκό έθνος. Το έθνος, που εκείνη τη στιγμή κινδύνευε να χαθεί, γιατί έχανε τη “συνέχειά” του. Τα νεαρά εβραιόπουλα εξελληνίζονταν και δεν ακολουθούσαν. Ο ελληνισμός ήταν για τον εβραϊσμό πιο επικίνδυνος από την πιο αφιλόξενη έρημο. Τα ελληνικά συγγράμματα ήταν πιο επικίνδυνα από το πιο δηλητηριασμένο νερό της ερήμου.

Οι Μακκαβαίοι με την προβοκάτσια τους εχυσαν αίμα μακεδονικό, για να προκαλέσουν τα αντίποινα αυτός ήταν ο στόχος τους. Στόχος τους δεν ήταν οι Μακεδόνες. Στόχος τους ήταν οι ανυπάκουοι Εβραίοι, που μέχρι τότε τους ξέφευγαν

Διχάστηκε ο κόσμος και τα μίση επανήλθαν ξανά στα επίπεδα που ευνοούσαν τους “προστάτες”. Με μια προβοκάτσια έμπλεξαν τον λαό σε έναν ανταρτοπόλεμο της συμφοράς, ο οποίος μπορεί να μην απέδωσε συμβατικούς καρπούς για ένα έθνος, αλλά εξασφάλισε πιστούς στα ιερατεία. Ο ραβίνος και πάλι βρήκε νεκρούς να θάψει σαν μάρτυρες. Ο ραβίνος και πάλι βρήκε κλαμένους να παρηγορήσει. Ο ραβίνος και πάλι βρήκε διωκόμενους να κρύψει. Ο εβραϊσμός είχε “σωθεί”.

Αν ήταν πονηροί οι Μακεδόνες, δεν έπρεπε καν ν’ ασχοληθούν μαζί τους. Ούτε καν να τους έβγαζαν από τον ναό. Να τους έστελναν ακόμα και προμήθειες, για να καθίσουν όσο θέλουν εκεί μέσα. Να τους έχουν μαζεμένους σε έναν χώρο. Να τους εξευτελίσουν.

Αυτή η πονηριά έλειπε από τους Μακεδόνες, γιατί απλούστατα ήταν Έλληνες. Οι Έλληνες δεν είναι πονηροί. Οι Έλληνες εκφράζουν πάντα την ισχύ και αυτό τους καθιστά αγαθούς. Δεν γνωρίζουν την τέχνη της προβοκάτσιας. Δεν έχουν μάθει να τρώνε ψωμί με κλάματα σαν θύματα. Όταν είναι ισχυροί, στέκονται στα πόδια τους και γελάνε. Όταν είναι αδύναμοι, γονατίζουν και δεν σταματούν να κλαίνε μέχρι να σηκωθούν. Δεν έχουν μάθει να προοδεύουν, παριστάνοντας τους κακομοίρηδες. Δεν έχουν μάθει να αισθάνονται ισχυροί στα γόνατα.’’

Τοιχογραφίες της αρχαίας Χαναάν…… πριν από 3.600 χρόνια περίπου.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Χάιφα, οι οποίοι πραγματοποιούν ανασκαφές στην πόλη Τελ Κάμπρι, ανακάλυψαν τις μοναδικές μέχρι σήμερα μινωικού τύπου τοιχογραφίες που έχουν βρεθεί στο Ισραήλ, οι οποίες είναι παρόμοιες σε στιλ με αυτές που βρέθηκαν στο Αιγαίο (Κρήτη και Σαντορίνη) και χρονολογούνται πριν από 3.600 χρόνια περίπου.

loading...