Ανατινάχτηκαν από αγνώστους, οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Georgia στις ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ

 Δεν άντεξαν την έκρηξη…

Νέα πλάνα δείχνουν τα συνεργεία κατεδάφισης να ισοπεδώνουν τους κατευθυντήριους λίθους της Georgia Guidestones την ίδια ημέρα που μια έκρηξη κατέστρεψε μερικώς το μνημείο.

«Για λόγους ασφαλείας, η κατασκευή έχει κατεδαφιστεί πλήρως», ανέφερε στο Twitter την Τετάρτη το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια.

 Αυτοί οι γιγαντιαίοι λίθοι στήθηκαν στην πλαγιά ενός λόφου στην Ατλάντα το 1980.

Κάθε μήνυμα εμφανιζόταν στα Αγγλικά, τα Ισπανικά, τα Σουαχίλι, τα Χίντι, τα Εβραϊκά, τα Αραβικά, τα Κινέζικα και τα Ρωσικά που σημαίνει ότι οι δέκα γραμμές σε κάθε πλάκα προορίζονται για κατοίκους όλου του κόσμου.

Ένα μικρότερο μήνυμα εμφανιζόταν στις τέσσερις κάθετες επιφάνειες της κορωνίδας λίθου, σε διαφορετική γλώσσα και γραφή σε κάθε πλευρά. Στο ανατολικό της μέτωπο το μήνυμα στα Αρχαία Ελληνικά ανέφερε: «Οἵδε οί λίθοι τὴν ὀδὸν δεικνύντων αἰῶνι σωφροσύνης». Οι υπόλοιπες τρεις νεκρές γλώσσες του συγκεκριμένου μηνύματος είναι: Βαβυλωνιακή Σφηνοειδής (στα βόρεια), Σανσκριτικά (στα νότια), και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά (στα δυτικά).

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ

Μην γίνεστε καρκίνος στη γη· αναζητήστε αρμονία

εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα·

Αποφύγετε ασήμαντους νόμους

Επιλύστε τις διεθνείς συγκρούσεις σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο

Προστατεύστε τους ανθρώπους με δίκαιους νόμους

Κυβερνήστε με λογική

Ενώστε την ανθρωπότητα με μια νέα γλώσσα

Κατευθύνετε την αναπαραγωγή με σύνεση.

«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500 εκατομμύρια, σε διαρκή ισορροπία με την φύση». (“Maintain Humanity Under 500 Million In Perpetual Balance With Nature”).

loading...

Leave a Reply