FRANCESOIR: «ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΑΝΤΟΝΟΦ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, 36 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ»

ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ;


ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

”Αποκλειστικό: Το ουκρανικό Αντόνοφ που συνετρίβη στην Ελλάδα είχε σταθμεύσει στο Παρίσι, 36 ώρες πριν” επιγράφεται το άρθρο της γαλλικής francesoir.

Ένα Antonov συνετρίβη το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουλίου στη βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις για τη συντριβή στην Ελλάδα του Antonov An-12BK, που ναυλώθηκε από την ουκρανική εταιρεία Meridian LTD. Το αεροσκάφος μετέφερε βόμβες όλμων και έντεκα τόνους εκρηκτικών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ελληνικής εισαγγελίας. 

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μοιράστηκε τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, περιμένοντας να εξεταστούν τα μαύρα κουτιά από ειδικούς σε αεροπορικά δυστυχήματα. Και τα οκτώ μέλη του πληρώματος που σκοτώθηκαν ήταν Ουκρανοί.

Το αεροπλάνο με νηολόγιο UR-CIC είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Νις (Σερβία), με προορισμό τη Ντάκα (Μπανγκλαντές), με προγραμματισμένη στάση στο Αμμάν (Ιορδανία), σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο Denis Bogdanovich, γενικός διευθυντής της Meridian. 

Οι πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από τον Υπουργό Εξωτερικών του Μπαγκλαντές, Massoud Bin Momen, για τον οποίο δεν θα ήταν μεγάλη απώλεια, στο βαθμό που «αυτό το είδος φορτίου καλύπτεται από ασφάλιση». Τα όπλα προορίζονταν για τον στρατό του Μπαγκλαντές και το σώμα προστασίας των συνόρων, a priori τον τελικό δικαιούχο της αποστολής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...