Dr. Vernon Coleman: Τα εμβόλια κατά του Covid-19 θα μπορούσαν να εξαλείψουν την ανθρωπότητα.

Απο την ιστοσελίδα του καθηγητή Vernon Coleman.
Αν παρακολουθούσατε τα βίντεό μου για λίγο καιρό, θα γνωρίζετε ότι δεν υπερβάλλω ποτέ. Θα γνωρίζετε επίσης ότι για τον τελευταίο χρόνο οι προβλέψεις, οι εκτιμήσεις και οι ερμηνείες μου ήταν απολύτως ακριβείς. Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Αν δεν συνεργαστούμε, είμαστε καταδικασμένοι. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί πρέπει να φτάσουμε εκατομμύρια θεάσεις με αυτό το βίντεο, και από τη στιγμή που οι μεγάλες πλατφόρμες και τα κύρια μέσα ενημέρωσης με έχουν απαγορεύσει, δεν μπορώ να φτάσω αυτά τα εκατομμύρια χωρίς εσάς.

Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό βίντεο που θα φτιάξω ποτέ και το πιο σημαντικό που θα δείτε ποτέ. Πρέπει να το μοιραστείτε. Δεν πρέπει να κάνετε τίποτε άλλο τις επόμενες μέρες, παρά να στείλετε αυτό το βίντεο σε όλους όσους γνωρίζετε, ή δεν γνωρίζετε, σε όποιον έχει διεύθυνση e-mail και σε κάθε δημοσιογράφο του οποίου τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να βρείτε.

Θυμάστε αυτό το βίντεο στο οποίο ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς κάθονταν και χαζογελούσαν καθώς μιλούσαν για το πώς η επόμενη πανδημία θα έκανε τους ανθρώπους να ξαφνιαστούν και να δώσουν προσοχή; Λοιπόν, νομίζω ότι ξέρω τώρα τι πρόκειται να συμβεί. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κακόβουλη ελίτ, οι υποστηρικτές της Aτζέντας 21 και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, είχαν πάντα την πρόθεση να σκοτώσουν το 90% με 95% του παγκόσμιου πληθυσμού. Δυστυχώς, φοβάμαι ότι είναι πιθανόν πολύ αργά να σωθούν πολλοί από αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο. Εκατομμύρια είναι καταδικασμένοι και φοβάμαι ότι πολλοί θα πεθάνουν όταν έρθουν στη συνέχεια σε επαφή με έναν κορονα’ι’ό.

Αλλά κάτι πήγε πολύ στραβά με τα σχέδια της ελίτ, και το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα, όσοι από εμάς δεν κάναμε το εμβόλιο, φαίνεται επίσης να κινδυνεύουμε. Πρέπει να διατηρήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε άριστη κατάσταση, τρώγοντας με σοφία και παίρνοντας συμπληρώματα βιταμίνης D και ίσως να είναι αναγκαίο κάποια στιγμή να μείνουμε μακριά από εκείνους που έχουν κάνει τα εμβόλια. Πιστεύω ότι είναι ένας ιδιαίτερα πραγματικός κίνδυνος για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

Για περισσότερο από ό,τι θέλω να το σκέφτομαι, είχα προειδοποιήσει για τους κινδύνους των εμβολίων για το COVID19. Γνωρίζω ότι στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να αποκαλούνται εμβόλια, αν και έχει αλλάξει ένας επίσημος ορισμός ώστε να θεωρούνται τέτοια. Αλλά αν τα αποκαλέσω γονιδιακή θεραπεία, τότε οι άνθρωποι που προσπαθούμε να προσεγγίσουμε, στους οποίους είπαν ότι είναι εμβόλια, δεν θα ξέρουν για τι μιλάω.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο προειδοποίησα ότι ο λόγος για τον οποίο υπήρχε μια υπερβολή σχετικά με την επικινδυνότητα του κοροναϊού, ήταν εν μέρει η εφαρμογή ενός υποχρεωτικού προγράμματος εμβολιασμού. Η ψευδο-πανδημία COVID19 δημιουργήθηκε εν μέρει για να βρεθεί μια δικαιολογία για τα εμβόλια, παρά ότι το εμβόλιο δημιουργήθηκε σαν λύση στην υποτιθέμενη απειλή που αποτελεί η COVID19. Προειδοποιούσα εδώ και μήνες ότι τα πειραματικά εμβόλια είναι επικίνδυνα και προκαλούν πολλές θανατηφόρες παρενέργειες. Οι διασημότητες και πολλοί γιατροί κάνουν λάθος όταν διαβεβαιώνουν για την ασφάλειά τους. Είχα δίκιο νομίζω, που υποστήριξα ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να σκοτώσουν περισσότερα άτομα από την COVID19.

Όμως πλέον φαίνεται πιθανό ότι τα εμβόλια μπορεί να είναι υπεύθυνα για τους θανάτους εκατοντάδων εκατομμυρίων που δεν έχουν εμβολιαστεί. Η μακροπρόθεσμη σκέψη μου ήταν πάντοτε ότι η απάτη COVID19 σχεδιάστηκε με ένα σκοπό: να σκοτώσει όσο δυνατόν περισσότερους από τους ηλικιωμένους και τους ευπαθείς. Και φυσικά για την εφαρμογή υποχρεωτικών εμβολιασμών. Αυτό είπα στο πρώτο μου βίντεο στα μέσα Μαρτίου 2020. Είναι ακόμα διαθέσιμο στο Brandnewtube. Υπήρχε επίσης φυσικά το σχέδιο να καταστραφεί και στη συνέχεια να επανεκκινηθεί η οικονομία, για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Ατζέντα 21 και της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Μερικές μέρες μετά την εμφάνιση του πρώτου βίντεο, δέχτηκα έντονα επίθεση στο Διαδίκτυο. Η καταχώρισή μου στη Wikipedia άλλαξε δραματικά. Οι λεπτομέρειες όλων των βιβλίων, των τηλεοπτικών σειρών και των στηλών μου καταργήθηκαν. Με περιέγραψαν σαν ένα αναξιόπιστο συνωμοσιολόγο, αν και κανείς δεν είπε από ποιον είχα καθοριστεί ως αναξιόπιστος.

Έκανα ένα βίντεο όπου εξηγούσα πώς άλλαξε η καταχώρισή μου στη Wikipedia προκειμένου να δαιμονοποιηθώ και να δυσφημιστώ. Πολλοί άλλοι που αμφισβήτησαν την επίσημη γραμμή για την COVID19 είχαν την ίδια αντιμετώπιση. Και φυσικά το BBC και ο εθνικός Τύπος συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον όσων τολμούν να αμφισβητήσουν το επίσημο αφήγημα, διαχέοντας μη αποδεκτές αλήθειες.

Τώρα όμως φοβάμαι ότι οι παρανοϊοι γενοκτόνοι, οι Ιππείς της Αποκάλυψης που σχεδίασαν αυτήν την απάτη, μας οδηγούν σε Αρμαγεδδώνα.

Πάντα πίστευα ότι οι αρχιτέκτονες αυτής της απάτης προσδοκούσαν ότι εκατομμύρια θα πέθαιναν. Ωστόσο, πλέον πιστεύω ότι οι διαβολικοί εγκέφαλοι που δημιούργησαν αυτήν την απάτη, υποτίμησαν δραματικά τον κίνδυνο των πειραματικών εμβολίων που προωθούν με τέτοιο σθένος. Εκατομμύρια που έχουν κάνει ένα από τα εμβόλια COVID19 μπορεί να πεθάνουν σαν αποτέλεσμα αυτών των εμβολιασμών. Θα εξηγήσω πώς και γιατί σε λίγο.

Η απάτη ξεκίνησε φυσικά με τις άγριες προβλέψεις του Ferguson του Imperial College. Ο Ferguson είναι σχεδιαστής μαθηματικώνμοντέλων με απαίσιο ιστορικό. Οι άνθρωποι που σχεδίαζαν την απάτη ήξεραν ότι οι προβλέψεις του Φέργκιουσον ήταν παράλογες. Πρέπει να γνώριζαν ότι το ιστορικό του ήταν αποτροπιαστικά άσχημο. Όμως, παρόλα αυτά, οι προβλέψεις του χρησιμοποιήθηκαν ως δικαιολογία για τον περιορισμό κυκλοφορίας, την κοινωνική αποστασιοποίηση, τις μάσκες και το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων. Το λογικό θα ήταν ήταν να απομονωθούν τα άτομα που είχαν μολυνθεί όπως είχαν πει στους ανθρώπους που είχαν γρίπη να μείνουν σπίτι, και να προστατευθούν τα πιο ευάλωτα άτομα, κυρίως οι ηλικιωμένοι με καρδιακές ή θωρακικές διαταραχές. Αλλά οι πολιτικοί και οι σύμβουλοί έκαναν τα πάντα λάθος. Και όσοι αμφισβήτησαν αυτό που συνέβαινε δαιμονοποιήθηκαν και φιμώθηκαν.

Στην πραγματικότητα το ανοσοποιητικό σύστημα των υγιών ανθρώπων ενισχύεται μέσω αλληλεπίδρασης με άλλους. Τα υγιή παιδιά και οι νεαροί ενήλικες έχουν πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Ουσιαστικά μόνο οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς είναι πιθανό να απειληθούν από έναν νέο ιό. Ωστόσο, οι πολιτικοί παγκόσμια και οι σύμβουλοί τους μας οδήγησαν σκόπιμα σε ένα πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού.

Αρχικά διαβεβαίωσαν τους πολίτες ότι μόνο μέσω ενός εκτεταμένου προγράμματος εμβολιασμού θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανακτήσουν μερικές από τις χαμένες ελευθερίες τους. Αυτό ήταν πάντα μια επικίνδυνη ανοησία. Τα πειραματικά εμβόλια που εγκρίθηκαν τόσο γρήγορα, δεν επρόκειτο ποτέ να κάνουν αυτό που είχαν πει στους πολίτες ότι θα κάνουν. Τα εμβόλια δεν σχεδιάστηκαν για να αποτρέψουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση. Τα εμβόλια δεν εμποδίζουν τη μόλυνση από COVID19 και δεν εμποδίζουν να τη μετάδοση σε περίπτωση μόλυνσης. Τα εμβόλια απλά βοηθούν στον περιορισμό της σοβαρότητας των συμπτωμάτων σε ορισμένους από αυτούς που τα κάνανε. Οι περισσότεροι δεν το πιστεύουν αυτό, φυσικά. Η συντριπτική πλειονότητα των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί πιστεύουν ότι προστατεύονται από τη μόλυνση. Αυτή ήταν μια άλλη απάτη. Εκτός από το ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός ότι δεν κάνουν αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι, υπάρχουν τρία τεράστια προβλήματα με τα εμβόλια.

Το πρώτο πρόβλημα, φυσικά, είναι ότι αυτά τα πειραματικά εμβόλια έχουν ήδη αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνα, σκοτώνοντας ήδη πολλούς ανθρώπους και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες σε πολλούς περισσότερους. Το μέγεθος αυτού του συγκεκριμένου προβλήματος φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμη και οι αρχές παραδέχονται ότι πιθανώς μόνο ένας στους εκατό θανάτους και τις σοβαρές βλάβες που σχετίζονται με το εμβόλιο καταγράφονται. Είναι αδύνατο να εκτιμηθεί πόσοι θα πεθάνουν από αλλεργικά προβλήματα, καρδιακά προβλήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, νευρολογικά προβλήματα και ούτω καθεξής, ή πόσοι θα τυφλωθούν ή θα παραλύσουν.

Υπάρχει μια λίστα στον ιστότοπό μου για άτομα που είναι γνωστό ότι υπέστησαν βλάβη ή πέθαναν από το εμβόλιο. Και είναι μια τρομακτική λίστα διαβάζοντάς τη. Ο απολογισμός των νεκρών είναι φοβερός, αλλά οι περισσότερες αρχές συνεχίζουν να επιμένουν ότι όλα αυτά είναι συμπτώσεις. Όταν κάποιος πέθαινε εντός εξήντα ή είκοσι οκτώ ημερών από ένα θετικό τεστ COVID19, ακόμη και αν το αποτέλεσμα του τεστ ήταν ψευδές, αυτομάτως αντιμετωπίζονταν ως θάνατος COVID19, για να φουσκώσουν τους αριθμούς. Αλλά όταν υγιείς νέοι πεθαίνουν μέσα σε λίγες ώρες από τον εμβολιασμό, οι θάνατοι απορρίπτονται ως συμπτώσεις. Πόσες πολλές τραγικές συμπτώσεις υπήρξαν!!

Το δεύτερο πρόβλημα είναι το πρόβλημα του ανοσοποιητικού συστήματος που είναι γνωστό ως “παθογόνος αστάρωμα” ή “καταιγίδα κυτοκινών”. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου που έχει εμβολιαστεί θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με έναν πολύ δραματικό τρόπο αν το άτομο αυτό έρθει σε επαφή με έναν ιό στο μέλλον. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό και αυτό φοβάμαι ότι θα συμβεί το φθινόπωρο και τον επόμενο χειμώνα.

Οι άνθρωποι που έκαναν το εμβόλιο θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα όταν έπειτα έρθουν σε επαφή με έναν κοροναϊό. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα αντιδράσει υπερβολικά και τότε είναι πιθανό να υπάρξουν πολλοί θάνατοι.

Οι ασθενείς δεν προειδοποιήθηκαν επίσημα για αυτό το πρόβλημα, αν και τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν στο “International Journal of Clinical Practice” τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Η εργασία με τίτλο “Ενημερωμένη Συγκατάθεση γνωστοποίησης σε άτομα που συμμετέχουν σε δοκιμές εμβολίων για τον κίνδυνο τα εμβόλια COVID19 να προκαλέσουν επιδείνωση της κλινικής ασθένειας”. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία ενημερωμένη συγκατάθεση για τους ασθενείς. Και υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι γιατροί παραμένουν ανίδεοι για τους κινδύνους. Οι ασθενείς ενημερώνονται ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι από αυτά τα εμβόλια.

Ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα είναι πιθανό να πεθάνουν. Και τι θα σας προκαλέσει εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος; Η χρήση μάσκας, η απομόνωση από άλλους ανθρώπους και η έλλειψη ηλιοφάνειας είναι τρεις προφανείς αιτίες. Η υψηλή κατανάλωση αλκοόλ και το υπερβολικό κάπνισμα ενώ είστε σε κατ ‘οίκον περιορισμό δεν βοηθούν.

Φοβάμαι ότι οι επιπλέον θάνατοι θα προκύψουν το φθινόπωρο, όταν τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιθανότερο να εκτεθούν στον ιό. Ο κοροναϊός εξαπλώνεται πιο γρήγορα το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Σαν αποτέλεσμα της επιδημίας των ασθενειών και των θανάτων που θα συμβούν, οι κυβερνήσεις θα αρχίσουν να προωθούν τον επόμενο γύρο εμβολιασμών. Θα γίνει μεγάλη συζήτηση για μεταλλάξεις φυσικά, και νέα βιαστικά προετοιμασμένα πειραματικά εμβόλια θα παραχθούν και θα προωθηθούν έντονα από διασημότητες που δεν γνωρίζουν τίποτα για φάρμακα ή εμβόλια. Οι γιατροί που κατανοούν τους κινδύνους αλλά έχουν αμφιβολίες, ως συνήθως, θα φιμωθούν.

Είναι εκπληκτικό, πιστεύω ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτήν την απάτη γνώριζαν ότι αυτό θα συνέβαινε. Ήταν μέρος του σατανικού σχεδίου τους. Γνώριζαν ότι θα υπάρξει αύξηση θανάτων το φθινόπωρο και τον επόμενο χειμώνα. Πάντα σχεδίαζαν να κατηγοριοποιήσουν τους θανάτους ως νέα εκδοχή του COVID19, μία από τις πολλές χιλιάδες μεταλλάξεις που θα συμβούν κοντά στο φθινόπωρο. Από καιρό υποψιαζόμουν ότι θα προωθούσαν τελικά εμβολιασμούς κάθε δύο μήνες, ή ακόμα πιο συχνά, κάθε μήνα περίπου. Η αρχική αναφορά στη λέξη “απάτη” που έκανα τον Μάρτιο του 2020 είχε ως στόχο να επικρίνει την αντίδραση σε μια ιογενή λοίμωξη που μοιάζει με γρίπη. Η αντίδραση, πίστευα τότε και πιστεύω τώρα, ήταν πέρα για πέρα υπερβολική. Υποψιάζομαι ότι για αυτό ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς χαζογελούσαν όταν υπαινίσσονταν ότι ίσως δεν θα πάρουμε στα σοβαρά την πρώτη πανδημία, αλλά θα αντιμετωπίζαμε την επόμενη πανδημία πολύ πιο σοβαρά.

Και πιστεύω ότι αυτοί, και όλοι οι άλλοι που εμπλέκονται σε αυτήν την απάτη, υπέθεσαν ότι θα ήταν απόλυτα ασφαλείς επειδή ουσιαστικά δεν θα έκαναν τα εμβόλια. Υποψιάζομαι ότι πολλοί από την ελίτ, οι σημαντικότερες διασημότητες, πήραν ένα εικονικό φάρμακο αντί για ένα από τα πειραματικά εμβόλια. Δεν εκτέθηκαν ποτέ στον κίνδυνο να πεθάνουν από το εμβόλιο, να υποστούν σοβαρή βλάβη από αυτό ή να αναπτύξουν παθογόνο αστάρωμα και ακολούθως να είναι εξαιρετικά ευάλωτοι την επόμενη φορά που θα έρχόταν σε επαφή με τον μολυσματικό ιό.

Νομίζω ότι η ελίτ πίστευε ότι ήταν ασφαλείς. Νομίζω ότι οργάνωσαν ένα σχέδιο που θα είχε ως αποτέλεσμα εκατομμύρια θανάτους, που όμως δεν θα τους έβλαπτε. Πιστεύω όμως ότι έκαναν ένα τεράστιο, κρίσιμο λάθος. Και αυτό μας φέρνει στο τρίτο πρόβλημα, ένα πρόβλημα που δεν νομίζω ότι περίμεναν. Αυτό το πρόβλημα μόλις περιγράφηκε από τον Δρ Geert Vanden Bossche, ο οποίος είναι ένας πολύ διακεκριμένος ειδικός εμβολίων. Πράγματι, αρχικά ήμουν σκεπτικός σχετικά με αυτό που είπε, επειδή ο Δρ. Bossche είχε προηγουμένως συνεργαστεί με το GAVI και το Ίδρυμα Gates. Είναι το τελευταίο άτομο στον κόσμο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ότι αντιτίθεται στον εμβολιασμό.

Ο Δρ. Bossche επεσήμανε ότι τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή είναι τα λάθος όπλα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε αυτόν τον πόλεμο κατά μιας ιογενούς μόλυνσης. Είναι καταστροφικό – κάνοντας εμβόλια σε εκατομμύρια ανθρώπους διδάσκουμε τον ιό πώς να μεταλλαχθεί και πώς να γίνει ισχυρότερος και πιο θανατηφόρος. Η προσπάθεια επινόησης νέων εμβολίων για νέες μεταλλάξεις κάνει απλά τα πράγματα χειρότερα, γιατί οι επιστήμονες δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους μεταλλαγμένους ιούς. Και τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί μοιράζονται τώρα μεταλλαγμένους ιούς με τους γύρω τους. Οι μεταλλάξεις γίνονται πιο δυνατές και θανατηφόρες. Ο τερματισμός του περιορισμού κυκλοφορίας θα είναι τέλεια χρονομετρημένος για να διασφαλιστεί, οι νέες μεταλλάξεις του COVID19 να διαδοθούν πολύ μακριά και ευρέως.

Υπάρχει και ένα ακόμη σχετικό πρόβλημα. Κανονικά, τα σώματά μας έχουν λευκά αιμοσφαίρια που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τις μολύνσεις, τα κύτταρα που ονομάζονται κύτταρα ΝΚ(Natural Killers) – το ΝΚ σημαίνει “φυσικοί δολοφόνοι” – βοηθούν στην εξόντωση των κακών κυττάρων που εισβάλλουν. Μόλις τα κύτταρα NK κάνουν τη δουλειά τους, τα αντισώματά μας εμφανίζονται και καθαρίζουν την αταξία. Ωστόσο, ο Δρ Bosche εξηγεί ότι τα εμβόλια COVID19 ενεργοποιούν την παραγωγή πολύ συγκεκριμένων αντισωμάτων που ανταγωνίζονται τις φυσικές άμυνες των ατόμων που έκαναν τα εμβόλια. Τα φυσικά αμυντικά συστήματα εκείνων που έχουν εμβολιαστεί καταστέλλονται, επειδή τα εξειδικευμένα αντισώματα που παράγονται από το εμβόλιο υπερισχύουν. Και αυτά τα ειδικά αντισώματα, αυτά που παράγονται από τα εμβόλια, είναι μόνιμα. Είναι εκεί για πάντα, μέσα στα σώματα των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί. Το καταστροφικό αποτέλεσμα είναι ότι τα φυσικά ανοσοποιητικά συστήματα των δεκάδων ή εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν κάνει τα εμβόλια ουσιαστικά καταστρέφονται. Τα ανοσοποιητικά τους συστήματα δεν θα είναι σε θέση να καταπολεμήσουν οποιαδήποτε μεταλλαγμένη παραλλαγή του ιού που αναπτύσσεται μέσα στο σώμα τους και αυτοί οι μεταλλαγμένοι ιοί μπορούν να εξαπλωθούν στην κοινότητα. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμφανίζονται νέες παραλλαγές ιών σε περιοχές όπου το εμβόλιο έχει δοθεί σε πολλούς ανθρώπους.

Η ουσία είναι ότι η χορήγηση των εμβολίων θα δώσει στον ιό την δυνατότητα να είναι πολύ πιο επικίνδυνος. Θα υπάρχει το ενδεχόμενο, κάθε εμβολιασμένο άτομο να γίνει “μαζικός δολοφόνος” αφού το σώμα του θα έχει μετατραπεί σε εργαστήριο δημιουργίας θανατηφόρων ιών. Και ακόμη χειρότερα, κάποια από τα εμβολιασμένα άτομα μπορεί να γίνουν ασυμπτωματικοί φορείς, εξαπλώνοντας θανατηφόρους ιούς γύρω τους.

Και οι άνθρωποι που έκαναν το εμβόλιο δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις μεταλλάξεις, επειδή τα ανοσοποιητικά τους συστήματα θα έχουν αντικατασταθεί από ένα τεχνητό αμυντικό σύστημα που τους έχει χορηγηθεί από το εμβόλιο και έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της αρχικής μορφής του ιού COVID19. Τα εμβολιασμένα άτομα θα διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο όταν αρχίσουν να εξαπλώνονται οι νέες μεταλλάξεις. Τα σώματά τους είναι μόνιμα και αποκλειστικά προσαρμοσμένα για να αμυνθούν εναντίον μιας μορφής του ιού που γρήγορα γίνεται ξεπερασμένη. Η χορήγηση νέων εμβολίων δεν θα βοηθήσει, επειδή ο μεταλλαγμένος ιός δεν θα είναι ευάλωτος. Οι επιστήμονες που κατασκευάζουν εμβόλια δεν θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν τον μεταλλαγμένο ιό. Αυτό έπρεπε να είχε προβλεφθεί. Είναι το πρόβλημα που εξηγεί γιατί τα εμβόλια γρίπης συχνά δεν λειτουργούν .

Οι πολιτικοί και οι σύμβουλοί τους θα πουν ψέματα και θα κατηγορήσουν εκείνους που δεν έκαναν το εμβόλιο για την ανάπτυξη νέων μεταλλάξεων και την αύξηση των θανάτων που πρόκειται να προκύψουν. Αλλά αν ο Δρ. Bossche έχει δίκιο, και πιστεύω ότι έχει, τότε είναι τα εμβολιασμένα άτομα που θα απειλήσουν την ανθρωπότητα. Θα είναι μια μεγάλη απειλή για όποιον έχει εμβολιαστεί. Αλλά θα είναι επίσης μεγάλη απειλή για τους μη εμβολιασμένους, επειδή οι ιοί που διασπείρουν θα είναι πιο επικίνδυνοι από τον αρχικό.

Διατρέχουμε μεγάλο κίνδυνο. Αν δεν σταματήσουμε αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμών τώρα, τότε δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι το ίδιο το μέλλον της ανθρωπότητας κινδυνεύει. Είχαν αυτό στο μυαλό εκείνοι που προσπαθούσαν να μας πείσουν για τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση”; Δεν γνωρίζω. Ίσως ο στόχος τους ήταν πάντα να μας σκοτώσουν όλους. Ή ίσως η σατανική τους συνωμοσία απλά ξέφυγε από τον έλεγχο.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ferguson, Hancock, Whitty και Vallance μου φαινόταν πάντα να είναι οι απόλυτα αναρμόδιοι άνθρωποι για να οδηγούν την καμπάνια διάσωσης του έθνους. Στις ΗΠΑ πιστεύω ότι ο Fauci ήταν ακατάλληλος. Φοβόμουν συνέχεια ότι επιλέχθηκαν επειδή είναι ακατάλληλοι. Όλα όσα έχουν κάνει ήταν λάθος για μας, αλλά σωστά για τον εαυτό τους και την τερατώδη τους κλίκα, την προώθηση της Ατζέντα 21 και της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Η επιμονή στην καταστολή της ελεύθερης συζήτησης μας οδήγησε κατευθείαν σε αυτήν την άβυσσο. Σε κανένα από αυτούς τους ανθρώπους δεν θα έπρεπε να είχε επιτραπεί να έχουν τέτοιο έλεγχος στη ζωή μας, όμως καταστέλλοντας κάθε αμφισβήτηση, με τρόπο που δεν συνέβη ποτέ πριν, τα κύρια ΜΜΕ και οι γίγαντες του Διαδικτύου έχουν κάνει τα πράγματα απείρως χειρότερα. Πιστεύουν άραγε ότι θα είναι ασφαλείς;

Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος ότι, αντί να εξολοθρευτεί το ενενήντα ως ενενήντα πέντε τοις εκατό των ανθρώπων, όπως ήθελε αρχικά η κακόβουλη ελίτ, θα μπορούσαν να σκοτώσουν κατά λάθος όλο τον κόσμο. Θα μπορούσαν να αφανίσουν την ανθρωπότητα. Έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να σωθούμε. Πρέπει να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και, διεστραμμένα, υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστεί να μείνουμε μακριά από τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί.

Θα κάνω ένα βίντεο την επόμενη εβδομάδα για το πώς μπορείτε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Λοιπόν, καταλαβαίνετε τώρα γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό βίντεο που έχω δημιουργήσει; Πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό βίντεο που έχετε δει ποτέ.

Δεν μπορώ να προβληθώ στα κύρια ΜΜΕ, τα οποία λογοκρίνουν την αλήθεια και αρνούνται οποιαδήποτε διαβούλευση ή συζήτηση. Το You-Tube για παράδειγμα δεν θα δεχθεί βίντεο που αμφισβητούν οτιδήποτε προωθείται από το κακόβουλο κατεστημένο.

Στείλτε λοιπόν αυτό το βίντεο σε γιατρούς και δημοσιογράφους, φίλους και συγγενείς. Διαδώστε το, διαδώστε το, διαδώστε το. Ίσως να μπορέσουμε να πείσουμε τους ανθρώπους στην εξουσία ότι δεν είναι απρόσβλητοι από την καταστροφή που βρίσκεται μπροστά μας.

Αυτό θα είναι το τελευταίο μου βίντεο για λίγες μέρες. Είναι τόσο σημαντικό που απλά θέλω να το δουν όλοι και να το διαδώσουν.

Ελπίζω ο Δρ Bossche να κάνει λάθος. Ελπίζω εγώ να κάνω λάθος. Αλλά τα πάντα σε αυτό το βίντεο χρήζουν σοβαρής διερεύνησης. Και αν αυτοί οι φόβοι δεν δημοσιοποιηθούν και δεν διερευνηθούν, τότε θα είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το σχέδιο είναι να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους από εμάς. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλο συμπέρασμα.

Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε έναν γέρο σε μια καρέκλα. Διαδώστε τα βίντεό μου σε άλλες πλατφόρμες. Επαναλαμβάνω ότι αυτό το κανάλι δεν εισπράττει χρήματα. Δεν υπάρχει χρέωση για κανένα από το βίντεο μου. Ευχαριστώ τον Muhammed Butt και το Brand NewTube για την παροχή της πλατφόρμας. Και συγχαρητήρια στον Muhammed Butt και στο Brand New Tube επειδή πρόσφατα πιστεύω ότι αντιμετώπισαν προβλήματα με το YouTube. Ένα σημάδι ότι είστε πάντα στο πλευρό των αγγέλων. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το The Light Paper στο thelightpaper.co.uk Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε τα υπέροχα βίντεο του φίλου μου Δρ. Colin Barnes. Ακούστε τη ραδιοφωνική εκπομπή του Richie Allen. Και παρακαλώ επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μου vernoncoleman.org και vernoncoleman.com. Τέλος, παρόλο που μερικές φορές μπορεί να νιώθεις μόνος/η, παρακαλώ να θυμάσαι ότι δεν είσαι.

https://www.eyewideopen.org/?p=741

Σχετική συζήτηση στα αγγλικά: https://halva.proboards.com/thread/501/geert-vanden-bossche-controversy

loading...