Οι ακατανόητες-εθνοφθόρες πολιτικές και διπλωματικές ανοησίες Μητσοτάκη-Δένδια-Παναγιωτόπουλου

Γιατί; Διότι χωρίς να μας έχει επιτεθεί η Ρωσική Ομοσπονδία, χωρίς να έχει προβεί σε κάποια επιθετική διπλωματική κίνηση, χωρίς να μας έχει στερήσει τις ενεργειακές προμήθειες, παρότι έχουμε επιβάλλει εναντίον της κυρώσεις ήδη από το 2014, η κυβέρνησή μας αποφάσισε να επιβάλλουμε ως χώρα νέες κυρώσεις στη Ρωσία και κυρίως, να στέλνουμε όπλα αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, από το υστέρημα του ελληνικού λαού, προκειμένου να σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες και πολίτες.

Διότι η κυβέρνησή μας γυρνάει δεξιά κι αριστερά και λέει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία.

Διότι ορίσαμε δια του πρωθυπουργού μας τους νεοναζί του τάγματος Αζόφ ως ομιλητές ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων και ως νέους Μεσολογγίτες.

Διότι κατέστημεν απόλυτο, προτεκτοράτο των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της προσπάθειας ήττας της Ρωσίας στο πολεμικό πεδίο, αλλαγής «καθεστώτος» στο εσωτερικό της και ίσως διαμελισμού της.

Διότι είχαμε έναν απίθανο πρόξενο στη Μαριούπολη, ο οποίος αντί για τα διπλωματικά του καθήκοντα, επιτελούσε χρέη προπαγανδιστή, κάνοντάς μας διαλέξεις ως προς το με ποιον πρέπει να είναι οι «προοδευτικοί» Έλληνες στο πλαίσιο αυτού του πολέμου.

loading...