Οι νεοελληνίδες οδηγούνται στον αφανισμό. Βιασμός νεαρής Ελληνίδας από Πακιστανούς σε νησί του Αιγαίου.

Ένας ακόμη βιασμός Ελληνίδας από Πακιστανούς. Μετά την άτυχη Μυρτώ που αποτελεί το μεγαλύτερο θύμα, και άλλες Ελληνίδες έχουν πέσει θύματα βιασμού. Σε νησί του Αιγαίου βιάστηκε μια ακόμη Ελληνίδα. Ήταν τυχερή που δεν κατέληξε σαν την Μυρτώ.

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]).

Σαν να μην έφτανε η ανείπωτη τραγωδία της Μυρτούς, έχουμε και τους φανατικούς υποστηρικτές των μεταναστών.

Για τον κάθε παράνομο μετανάστη που κάνει βιασμούς και οποιαδήποτε άλλη παράνομη-κακουργηματική πράξη, υπάρχουν και οι ένθερμοι υποστηρικτές.

Ανάμεσα στους ένθερμους υποστηρικτές των μεταναστών είναι και οι φεμινίστριες οι οποίες τους υποστηρίζουν στα ΜΜΕ, στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως. Ενίοτε διαδηλώνουν, σε δικαστήρια και σε διάφορους φορείς, μαζί με άλλους φορείς-σωματεία και κοινωνικές τάξεις. Μεταξύ άλλων όσοι είναι υπέρ των μεταναστών διαδηλώνουν για το “δικαιώματα” των Σαρακηνών να εισβάλλουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, να εκμεταλλεύονται την “δημοκρατία” μαζί με την ηλιθιότητα και τoν ραγιαδισμό των Ελλαδιτών. Διαδηλώνουν και αγωνίζονται με πάθος και ανθελληνικό μένος για τα “δικαιώματα” των Αγαρηνών να βιάζουν, να κακοποιούν και να καταστρέφουν Ελληνίδες, μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, όπως έγινε με την άτυχη Μυρτώ. Επίσης διεκδικούν για όλους τους εισβολείς το δικαίωμα να μας θεωρούν όλους ραγιάδες, με αποτέλεσμα να εφαρμόζουν τα “ήθη και τα έθιμα”, που έχουν στις πατρίδες τους, όπου όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζονται χειρότερα και από τα ζώα.

Ακόμη αγωνίζονται γιατί επιθυμούν να καταπατούν τον πολιτισμό, την ηθική, την παιδεία και τις ελευθερίες των Ελλήνων, σε συνδυασμό με τα “δικαιώματά” των εισβολέων, να είναι βιαστές και εγκληματίες. Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί οι ανθέλληνες οι οποίοι απαιτούν, να καθίσουν όλοι οι Έλληνες και να αφανιστούν, αδίκως, χωρίς καμία διαμαρτυρία. Κάποιοι μάλιστα σε αυτή τους την προσπάθεια, συγκρίνουν τελείως ανόμοιες ιστορικές καταστάσεις. Αυτό διότι συγκρίνουν τους Έλληνες-Χριστιανούς πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, οι οποίοι δεν πείραξαν ποτέ κανέναν και δεν έκαναν ποτέ εγκληματικές πράξεις, όπως κάνουν σήμερα οι εισβολείς.

Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας ήρθαν πρόσφυγες στην πατρίδα τους, την μητροπολιτική Ελλάδα, και όχι σε κάποια ξένη χώρα. Τους προγόνους μας, τους έσφαξαν, τους βίασαν, τους έκλεβαν και τους έκαιγαν τα σπίτια οι Τούρκοι. Εν τούτοις εκείνοι, ποτέ δεν πήγαν να τα κάνουν όλα αυτά, που τους έκαναν οι Τούρκοι, εις βάρος των γηγενών μιας ξένης χώρας.

Δυστυχώς τραγική κατάληξη θα έχουν οι Ευρωπαίες. Ακόμη και ο Αμερικανός πρόεδρος J. Biden παραδέχτηκε ότι ο φεμινισμός είναι Ιουδαϊκό δημιούργημα. (1) Η Ορθοδοξία και ο Μέγας Αριστοκλής αντιμετωπίζουν τις γυναίκες ως ίσες με τους άνδρες, ως κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν Θεού. Για αυτό ο Ύπατος των Φιλοσόφων δίδαξε την κοινή παιδεία-στρατιωτική εκπαίδευση για άνδρες και γυναίκες.

Το δικαίωμα στην πορνεία-Διονυσιακό πολιτισμό-εωσφορισμό και την επερχόμενη καταστροφή της Ευρώπης τo ονόμασαν φεμινισμό και “ισότητα’. Με την αναπόφευκτη κατάκτηση της Ευρώπης από τους Μωαμεθανούς, οι γυναίκες θα βιώσουν σκλαβιά, κακοποίηση και εξευτελισμούς άνευ προηγουμένου στον ερωτικό τομέα και όχι μόνον. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ο Διονυσιακός πολιτισμός κατέστρεψε δύο παγκόσμιες αυτοκρατορίες Περσική-Ρωμαϊκή, και οδήγησε στην κατάρρευση-κατάκτηση τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο. Όταν ένα έθνος απολέσει την ηθική της Αριστόκλειας παιδείας, ακολουθεί κατά σειρά η πνευματική, η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η κοινωνική παρακμή.

Η ελευθεριότητα των ηθών που επέτρεψαν οι νεοταξίτες έχει ως στόχο την πνευματική-κοινωνική παρακμή, για να επακολουθήσει η αναίμακτη κατάκτηση του δυτικού κόσμου από το Ισλάμ. Παράλληλα ήταν απαραίτητο να είναι προετοιμασμένες οι Ευρωπαίες για τα νέα σεξουαλικά τους καθήκοντα ως Μωαμεθανές. Η Διονυσιακή λατρεία είναι καθαρά Πατριαρχική και για αυτό διοικούσαν το Φοινικικό μαντείο των Δελφών ο Ιουδαϊκής καταγωγής Απόλλων, μαζί με τον Φρυγικό Savazio. Πριν από τις δύο προαναφερόμενες θεότητες, τους Δελφούς διοικούσε η θεά Φοίβη καθώς είχαμε μητριαρχικό καθεστώς.

Στην αρχαία Ελλάδα τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα πρόστυχα θεάματα, τις πρόστυχες μουσικές-διασκεδάσεις και τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν, με ευκολία τις μάζες. Οι Έλληνες φιλόσοφοι-σοφοί, δεν συμμετείχαν ποτέ, και καταδίκαζαν δημόσια, κάθε πνευματική, ηθική, μουσική και σεξουαλική παρεκτροπή. Κάθε είδους απαίδευτοι-ανώμαλοι κρυμμένοι πίσω από τα αποκρουστικά προσωπεία, μπορούσαν να ικανοποιήσουν νομίμως τα αισχρά τους πάθη, εκτελώντας τα θρησκευτικά-εωσφορικά τους καθήκοντα με σοδομισμούς, στοματικά, καταπόσεις, όργια, αιμομιξίες στις Ελληνίδες παντρεμένες και ανύπαντρες. Οι κρατούντες εξανάγκαζαν δια της βίας όλες τις Ελληνίδες να εγκαταλείψουν τους γυναικονίτες, για να συμμετέχουν στις Διονυσιακές εορτές, προς τιμήν του Βάκχου. Στην πραγματικότητα υπήρχε μια τεράστια αντίφαση στην αρχαία Ελληνική κοινωνία, καθώς συνυπήρχαν τα αυστηρά ήθη, και η ελευθερία ηθών κατά τις Διονυσιακές εορτές, για όλες τις γυναίκες.

Την πατριαρχία, την βία και τον αυταρχισμό του Διονυσιακού πολιτισμού εις βάρος των γυναικών την μεσαιωνική περίοδο μέχρι και σήμερα εκπροσωπεί ο Μωαμεθανισμός. Από την αρχαιότητα οι γυναίκες ήταν υποχρεωμένες να ικανοποιούν παρά την θέληση τους κάθε επιθυμία των ανδρών θρησκευτών κατά την διάρκεια των Διονυσιακών οργίων και όχι μόνον. Τα έθνη κατακτώνται-αφανίζονται όταν απολέσουν τον πολιτισμό, την παιδεία, την θρησκεία, την γλώσσα και την ηθική. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις και την ερωτική ελευθεριότητα.

Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.

Κλείνοντας να αναφέρω ότι την μεσαιωνική εποχή, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και οι Ισμαηλίτες συνυπάρχουν εδώ και αιώνες. Στην Βασιλεύουσα-Κωνσταντινούπολη, επί Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, υπήρχε τζαμί για την μειονότητα Ισμαηλιτών. Όμως εκείνους τους αιώνες, οι πρόγονοι ήταν κοσμοκράτορες, καθώς διοικούσαν, την κορυφαία αυτοκρατορία του κόσμου. Οι ένδοξοι-Ήρωες πρόγονοι μας, οι Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, επί αρκετούς αιώνες, πολεμούσαν καθημερινά, και πάρα πολύ γενναία στα πεδία των μαχών. Οι Μωαμεθανοί που ζούσαν μαζί ως μειονότητα, δεν παρουσίασαν παραβατική συμπεριφορά, παρά το γεγονός, ότι τα δύο έθνη, βρισκόταν συνέχεια, σε πόλεμο, από την εποχή, του αυτοκράτορα Ηράκλειου.

Οι πρόγονοι μας είχαν τον απόλυτο σεβασμό, από την Μουσουλμανική μειονότητα, διότι είχαμε κράτος πολύ σοβαρό, με οργάνωση, διοίκηση, στρατό, δομές, παιδεία, ηθική και αυστηρούς νόμους, που εφαρμοζόταν στην πράξη. Εν τούτοις η βασικότερη αιτία, που υπήρχε σεβασμός, ανάμεσα σε Χριστιανούς και Σαρακηνούς, ήταν η γενναιότητα, των προγόνων μας στις μάχες και τους πολέμους. Οι Ήρωες αυτοκράτορες, Στρατηγοί, Αξιωματικοί, και Στρατιώτες, προκαλούσαν δέος, στην Μωαμεθανική μειονότητα. Δυστυχώς την σημερινή εποχή, οι ρόλοι και οι ισορροπίες, έχουν αντιστραφεί.

Μία καταγγελία-σοκ μας έρχεται από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα την Σέριφο. Μία 23χρονη Ελληνίδα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια δύο αδίστακτων αλλοδαπών πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής. Σύμφωνα με την καταγγελία της, μέρος της οποίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, οι δύο Πακιστανοί την απομόνωσαν σε ερημική παραλία όπου την βίασαν και την άφησαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση! Το τελευταίο πράγμα που θυμάται η κοπέλα, σύμφωνα με την κατάθεσή της στους αστυνομικούς, είναι πως τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου διασκέδαζε στην παραλία Λιβάδι.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να της έριξαν ουσίες στο ποτό της για να την ναρκώσουν! Σε όλο νησί και μάλιστα εν τω μέσω της τουριστικής περιόδου έχει σημάνει συναγερμός, με πρώτη προτεραιότητα των αρχών να είναι η άμεση σύλληψη των δραστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARISVINEWS

loading...