Απίστευτο. Θα δούμε





Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης *** 

 Κύριοι βουλευτές,

Μπορείτε να δείτε κατωτέρω.

Α. ΠΕΡΙ ΕΕ, ΠΕΡΙ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

·       Δείχνετε κύριοι αφελώς να νομίζετε ότι σας έκαναν χάρη για το ότι σας έβαλαν στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ και στη ζώνη του ευρώ

(άστε στη ζώνη του ευρώ που λέγεται ότι ληστεύθηκε άμεσα το 1/3 του πλούτου των Ελλήνων)

·       Και η όλη  διαχρονική σας συμπεριφορά στους οργανισμούς αυτούς δηλώνει ότι δεν θεωρείτε τους εαυτούς σας ισότιμα μέλη αλλά ευπειθείς θεράποντες και φρόνιμα υπάκουα παιδάκια

 

Β. ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΜΑΝΔΡΑ, ΒΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΤΙ)

·       Ένας ή μία περιφερειάρχης είναι μάνατζερ που πρέπει να λύνει προβλήματα. Δεν είναι δυνατόν να καταστρέφονται περιούσιες στη Μάνδρα να χάνουν τη ζωή τους 40 Έλληνες και αθώα η κυρία Δούρου γιατί δεν είχε για τρία χρόνια δοθεί η άδεια του δασαρχείου για τα απαιτούμενα έργα.

·       Μήπως η κυρία Δούρου που και ως ύψιστο κομματικό στέλεχος θα έπρεπε να κινήσει γη και ουρανό για να έρθει αυθημερόν η άδεια ευθύνεται; Προφανώς ναι. Και η τυπική της αθώωση οδηγεί με πανηγυρισμούς της οδηγάει σε θλιβερά συμπεράσματα.

·       Επίσης όταν ένας από αμέλεια ή ασχετοσύνη δεν  προλάβει τη φωτιά όπως μπορούσε να το κάνει πριν καβαλήσει το βουνό και οδεύσει προς Νέο Βουτσά και Μάτι δεν το έκανε με αποτέλεσμα 100 καμένους έλληνες άπειρες καταστροφές κτλ, είναι δυνατόν να μιλάμε για πλημμέλημα;;;!!!

·       Αν ήταν άσχετος δεν θα έπρεπε να δεχθεί το πόστο που του ανετέθη και επίσης αυτός που το ανέθεσε είναι συνυπεύθυνος για το τρομερό έγκλημα στον Νέο Βουτσά και στο Μάτι.  

 

Γ. ΕΒΡΟΣ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΆ.

·       Τέσσερα σχεδόν χρόνια και δεν κατάφεραν ή  δεν ήθελαν οι υπερήφανοι που η Ελλάδα γίνεται πολυπολιτισμικός χώρος, να φτιάξουν ένα φράκτη στον ΕΒΡΟ. Με τους «πρόσφυγες» τους να φτάνουν συνεχώς κατά μιλιούνια

 

Δ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΙΚΑΓΟ

·       Στη Μύκονο (μόνο;) οι τουρίστες είναι στο έλεος ληστών

·       Ζούγκλα και προπολεμικό Σικάγο η Αθηνα, η Θεσσαλονίκη και ίσως όλη η Ελλάδα.

·       Καθημερινό πιστολίδι  στην Αθήνα.

·       Συλλαμβάνουν εμπόρους ναρκωτικών και τους αφήνουν με «περιοριστικούς» όρους.

·       Δολοφονικές ως όλα δείχνουν εξαφανίσεις Ελλήνων,  κάθε μέρα μία τουλάχιστον που ανακοινώνεται  και άγνωστο πόσες που δεν τις μαθαίνουμε.

·       «Προστασία» σε επιχειρήσεις χωρίς η αστυνομία να εξαρθρώνει τίποτε.

·       «Ανεξιχνίαστες» δολοφονίες ή απόπειρες δολοφονίες δημοσιογράφων από το οργανωμένο έγκλημα.

·       Ζούγκλα και χάος

 

Ε. ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΝΑ ΩΖΕΙ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ.

·       Ο ίσως υπερβολικός ζήλος που χαρακτηρίζει τον εισαγγελέα Παπαγγελόπουλο (τον είχα γνωρίσει παλιά) μάλλον αποτελεί προτέρημα και όχι κόλαφο.

·       Παρόμοια διαφαίνονται και για την κυρία Τουλουπάκη.  

·       Ανεξάρτητα βέβαια από την επίσης πολιτική εκμετάλλευση του θέματος από  τον πραξικοπηματία του 2015 σκοπιανό Αλέξιο

 

ΣΤ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.

loading...