ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Η Ελλάδα απολαμβάνει το τελευταίο της ανέμελο καλοκαίρι.


 Ο στόχος έχει επιτευχθεί. Η Κυβέρνηση παγιδεύτηκε στην αλαζονεία της και δεν θα πάει το Φθινόπωρο σε εκλογές , δίνοντας έτσι το περιθώριο που χρειαζόταν οι Πατριωτικές δυνάμεις να παρουσιαστούν ως ¨ομοσπονδία¨ , οι ψευτοπατριώτες να παραμεριστούν , οι πατριδοκάπηλοι και τα κάθε λογής λαμόγια να μπουν στο ¨ίδιο τσουβάλι¨  μα το σημαντικότερο , να μπουν οι βάσεις για την Ελλάδα της Καρδιά μας , για την δική μας Πατρίδα .


Επιπλέον , είναι  ηλίου φαεινότερο ότι , ο σημερινός Πρωθυπουργός ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ¨να σταθεί ¨ σε  μια Ελλάδα που θα βρίσκεται στον πυρήνα της Ρωσικής επιρροής… όπως δείχνουν οι εξελίξεις    


Αυτά όμως δεν είναι αρκετά.


Η Νέα Ελλάδα πρέπει να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της όπερ σημαίνει , ότι πρέπει να καταρρεύσουν παταγωδώς όλα όσα στηρίζουν τη χρόνια αυτή πραγματικότητα που δημιούργησαν για εμάς , χωρίς εμάς.


ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΤΕ  λοιπόν , ό,τι κι αν συμβεί από την 13η Σεπτεμβρίου και  μετά , ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ από το 2016 …. όσοι μας παρακολουθείτε , το γνωρίζετε ήδη.


Τ όραμά μας ¨Η Ελληνική Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται¨ δεν είναι ουτοπία και το σχέδιο ¨ΦΑΛΑΓΓΑ¨ βρίσκεται σε πλήρης εξέλιξη . 


Αθήνα 25 Ιουλίου 2022  , Ομάδα (Υ) ….για το κίνημα ¨ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια :