Αδιανόητο αλλά αληθινό: Λογοκρίνουν τον “Φάκελο της Κύπρου” Γιατί άραγε λογοκρίνουν τον “Φάκελο της Κύπρου” Δείτε τον:

 Κύριοι Βουλευτές,

«Αδιανόητο» μεν, φυσικότατο δε !!

Γιατί άραγε λογοκρίνουν τον “Φάκελο της Κύπρου”;

Μας είπαν πως υπεύθυνοι ήταν μόνο η χούντα του Ιωαννίδη! Του Γ. Παπαδόπουλο και των υπολοίπων της δικτατορίας των συνταγματαρχών. Αυτό μάθαμε επί 40 χρόνια. Με αυτό γαλουχηθήκαμε.  Ε λοιπόν η δημοσιογραφική έρευνα αλλά και το ίδιο το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που σήμερα αποκαλύπτεται  άλλα λέει! Εντελώς άλλα.

Έκρυψαν καλά όλοι προς όλους τις ευθύνες τους. Τις θωράκισαν με αυτή την υπουργική απόφαση και χρόνια τώρα , όπως θα αποκαλυφθεί, αρνούνται πεισματικά, να άρουν αυτή την προδοτική υπουργική απόφαση του Ευάγγελου Αβέρωφ και του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ποιους στρατιωτικούς  καλύπτει και ποιους πολιτικούς και μάλιστα  «βαριά»  ονόματα  και γνωστές πολιτικές οικογένειες και τζάκια συγκαλύπτει ; 

Την απάντηση την δίδει η ανάγνωση του ιδίου του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. 

Τώρα πια αυτό  το ιστορικό κείμενο δεν είναι προνόμιο των λίγων του συστήματος. Είναι και προνόμιο δικό σου. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ! ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ!

Είναι χρέος όλων μας να μάθουν την αλήθεια όσο γίνεται περισσότεροι για αυτή την μεγάλη εθνική τραγωδία.

Είναι χρέος τιμής να μάθουν όλοι οι Έλληνες και οι επόμενες γενιές ποιοι και πως πρόδωσαν την Κύπρο και το όραμα της ένωσης με την Ελλάδα.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

Ότι όμως και να κάνουν,  δείτε τον:

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.  20.798 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

https://archive.greekamericannewsagency.com/2014/09/02/%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85-20-798-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BD/

loading...