ΗΠΑ και Ρωσία διαλύουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο μια ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας θα την σώσει. Αυτή είναι η αλήθεια .


 Το Αμερικανικό ΝΑΤΟ έστειλε στο Κίεβο το πυραυλικό σύστημα MLRS κατά της Μόσχας ανεβάζοντας επίπεδο και παρατείνοντας τον πόλεμο , την στιγμή που το Ευρώ έγινε πληθωριστικό και σηματοδότησε την αρχή του τέλους για την ΕΕ . Παράλληλα , ένα κύμα λαϊκών αντιδράσεων σε Ολλανδία , Γαλλία , Γερμανία , Ισπανία , Ιταλία σε λίγο και από Σεπτέμβριο , και στην Ελλάδα , παρουσιάζεται ως αποτέλεσμα της Ρωσικής επιθετικότητα στην Ουκρανία που πλέον , έχει μετατραπεί σε ένα ¨ χωράφι¨ στο οποίο λύνουν τις υπαρξιακές τους διαφορές οι δύο Κυρίαρχες παγκόσμιες συμμαχίες .


Την ίδια στιγμή η Ρωσία καταγγέλλει συμφέροντα τα οποία δεν αφήνουν την Ουκρανία να πάει σε ειρηνευτική συμφωνία και η ΕΕ ( μέσω Γερμανίας ) δηλώνει ότι δεν θα υποχωρήσουμε ( ως ΕΕ )  στον ενεργειακό και επισιτιστικό  εκβιασμό της Ρωσίας. Να σημειωθεί ότι αυτές οι εξελίξεις θα αναβαθμίσουν τον ρόλο μεσάζοντα της Τουρκίας η οποία , θα επανέλθει δριμύτερη στις διεκδικήσεις της κατά της Ελλάδας


Με δεδομένο ότι , για να ανακτήσει η Ουκρανία ό,τι έχασε από την Ρωσία θα χρειαστεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , οι λαοί της Ευρώπης είναι θεατές μιας πρωτοφανής ανικανότητας των Ηγετών της και παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.


Εάν η ΕΕ  ( και γενικά οι λαοί της Ευρώπης ) δεν πρωτοστατήσει ( παρακάμπτοντας τον άγονο εγωισμό της ) για την επίτευξη μιας Ειρηνευτική συμφωνίας Ρωσίας – Ουκρανίας ( μέχρι τον Οκτώβριο ) και εάν παράλληλα τα κύματα των λαϊκών αντιδράσεων δεν στοχεύσουν στη λήξη του πολέμου …


ΑΝΤΙΟ Ευρωπαϊκή Ένωση !! Αντίο Ελλάδα!!


Ποιοι θα είναι τότε οι κερδισμένοι ;


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Ελλάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :