Δ.Λιγνάδης αποφυλακίστηκε και με θράσος δηλώνει: «Τώρα θα μιλάω εγώ»!

Εκμεταλλεύεται το όνειδος της Δικαιοσύνης και «με θράσος χιλίων πιθήκων» ο καταδικασθείς σε 12 έτη κάθειρξη απειλεί ότι θ’ανοίξει το βοθρόστομά του!

Ο βιαστής ανηλίκων και καταδικασμένος σε 12 έτη κάθειρξη Δημήτρης Λιγνάδης, αποδεικνύει ότι δεν είναι ένας απλώς κακοποιός, αλλά ένας προκλητικός κακοποιός!
Και με θράσος χιλίων πιθήκων βγαίνει και λέει:  «Ενάμιση χρόνο παίζανε μόνοι τους μπάλα, τώρα δικαιούμαι να μιλάω κι εγώ»!
Και συνέχισε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι η Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί, όπως και δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπιζα, όπως ίσως παρασύρθηκε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της περιπέτειας, στο Εφετείο, θα δικαιωθώ πλήρως και θα αποκατασταθεί η αλήθεια».
Δεν θα μας προξενήσει καμία έκπληξη καθώς με την Δικαιοσύνη που έχουμε είναι πολύ πιθανό να αθωωθεί σε Δεύτερο Βαθμό και μετά να κάνει και αγωγές στους βιασμένους.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρήκε τις 30.000 ευρώ (αλήθεια πολύ εύκολα δεν βρέθηκε αυτό το σεβαστό ποσό;) που απαιτούνταν και πλήρωσε την εγγύηση που ήταν ένας από τους όρους αποφυλάκισης και το μεσημέρι της Πέμπτης (14.07.2022) βγήκε από τη φυλακή. 
Ήταν λίγο μετά τις 14:00 μετά την παρέμβαση της εισαγγελίας Εφετών ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση για την αποφυλάκισή του, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.
Ύστερα από 17 μήνες προφυλάκισης και την επομένη της καταδίκης του χωρίς ελαφρυντικά σε 12 χρόνια για δυο βιασμούς, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η κοινή γνώμη εξαπατήθηκε και πως ο ίδιος θα δικαιωθεί στο Εφετείο.
loading...